نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: استفاده از COM در HTML

  1. #1

    استفاده از COM در HTML

    سلام
    می خوام مثلا یک فایل word بسازم . نوشته ای درش ضبط کرده و ذخیره کنم

    tnx
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

  2. #2
    فرض بر اینه که اجازه این کار رو دارید ؟ چون حتی سطح med هم اجازه این کار رو نمیده!
    کد جاوا اسکریپتش بدرد میخوره؟
    <script>
    var wd = new ActiveXObject("Word.Application");
    wd.Documents.Add() ;
    //wd.visible=true; //if you want to see your document discomment this line
    wd.Selection.TypeText ("hello word!");
    wd.ActiveDocument.SaveAs ("c:\a.doc");
    wd.Quit (true);
    </script>
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  3. #3
    اینو نگاه کن

    <?php
    // starting word
    $word = new COM("word.application") or die("Unable to instanciate Word");
    echo "Loaded Word, version {$word->Version}\n";

    //bring it to front
    $word->Visible = 1;

    //open an empty document
    $word->Documents->Add();

    //do some weird stuff
    $word->Selection->TypeText("This is a test...");
    $word->Documents[1]->SaveAs("Useless test.doc");

    //closing word
    $word->Quit();

    //free the object
    $word->Release();
    $word = null;
    ?>


    این تقریبا PHP هون بالاییه

    کجا میتونم مرجع این کلاس ها و اشیا رو پیدا کنم مثلا
    Word.Application

    یعنی کلا مرجع کار با این اشیا COM

    tnx :flower:
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

  4. #4
    کجا میتونم مرجع این کلاس ها و اشیا رو پیدا کنم
    منظورت از مرجع چیه ؟
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  5. #5
    مرجع کار با این اشیا COM
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

  6. #6
    راستی چطور می تونم مثلا قرمان copy رو با همین روش استفاده کنم

    منظورت از مرجع چیه ؟
    مثلا من COM("ADODB.Connection") رو دارم یا exell.application اما برای کار با این ها نمیدونم باید چه کار کنم

    کلا یه مرجعی میخوام که بدونم این اشیا چه هستند ، چه خصوصیاتی دارند و چکونه میشه باهاون کار کرد

    (تو رو خدا MSDN رو نگو که هرچه سرچ می کنم کمتر جواب می گیرم)
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

  7. #7
    آهان حالا شد. اتفاقا اصلا MSDN رو معرفی نمی کنم. بهترین راه استفاده از macro های office است. برای هر کاری که می خوای انجام بدی یک macro رکورد کن بعد کد اون رو در مد edit می تونی ببینی. اگر هم type lib کامل رو می خوای از object browser خود محیط vb که توی office باز میشه استفاده کن.
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  8. #8
    حقیقتش ما که سواد درست حسابی نداریم :oops:
    یه نگاهی می کنک اگر مشکلی داشتم دوباره می پرسم

    راستی چطور می تونم مثلا قرمان copy رو با همین روش استفاده کنم
    یعنی یکی از فرمان های ویندوز رو

    tnx
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

تاپیک های مشابه

  1. include فایل html در یک فایل html
    نوشته شده توسط nargesi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1385, 16:08 عصر
  2. اجرای فایل HTML
    نوشته شده توسط loads در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 30 اردیبهشت 1385, 00:00 صبح
  3. این کد را برای دریافت html یک سایت نوشتم ولی در بعضی جاها کارکتر ؟را می بینم چرا؟
    نوشته شده توسط ali reza omid ali در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 08 بهمن 1384, 09:58 صبح
  4. قرار دادن یک فایل فلش در یک صفحه HTML
    نوشته شده توسط babak869 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 00:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •