نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: سوال: دسترسی به اعضای آرایه

  1. #1

    Question سوال: دسترسی به اعضای آرایه

    سلام
    وقتی در کلاس main یک متد تعریف میکنیم و در آن متد آرایه ای 100 تایی از کلاس employee تعریف میکنیم، چه جوری میتونم در یک متد دیگه در main به اعضای آرایه فوق دسترسی داشت؟


    publicstaticvoid Addemployee()
    {

    Employee [] list = newEmployee[100];
    list[
    Employee.j] = GetEmployeeData();
    Employee.j++;





    }






    و میخوام در این متد استفاده کنم.


    public static void Findemployee()
    {
    Console.WriteLine("enter ID");
    int m;
    int id = Convert.ToInt32(Console.ReadLine());

    for (m = 0; m < 100; m++)
    {
    if (List[m].ID == id)
    {
    List[m].Display();
    m = 100;
    }

    }
    }

  2. #2

    نقل قول: سوال: دسترسی به اعضای آرایه

    به خاطر اینکه آرایه رو در یک متد تعریف می کنید قادر نیستید از خارج متد از اون استفاده کنید.
    در صورتی که می خواهید از این آرایه خارج از متد استفاده کنید باید تعریف آرایه رو به بیرون از متد انتقال بدید و initialize اون رو در داخل متد انجام بدید.
    به خاطر داشته باشید که هر جا خواستید از این آرایه استفاده کنید حتماً چک کنید که این آرایه null نباشه و قبلاً initialize شده باشد.

    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: سوال: دسترسی به اعضای آرایه

    من دارم یه ساختار شرطی می سازم که اگر مثلا کاربر 0 را وارد کرد این متد اجرا شود.
    چه جوری میتونم هم از این شرط استفاده کنم و هم در خارج از متد تعریف کنم؟

  4. #4

    Unhappy نقل قول: سوال: دسترسی به اعضای آرایه

    نقل قول نوشته شده توسط md_bluelily مشاهده تاپیک
    در صورتی که می خواهید از این آرایه خارج از متد استفاده کنید باید تعریف آرایه رو به بیرون از متد انتقال بدید و initialize اون رو در داخل متد انجام بدید.


    موفق باشید.
    منظورتون اینه که به شکل زیر بنویسم؟

    publicEmployee [] list = newEmployee[100];
    publicstaticvoid Addemployee()
    {


    list[
    Employee.j] = GetEmployeeData();
    Employee.j++;





    }


    بازم لیست رو نمیشناسه.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sds1920
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    483

    نقل قول: سوال: دسترسی به اعضای آرایه

    چون آرايه شما Public هست براي اينكه بخواي توي يك تابع ديگه ازش استفاده كني بايد اونو به صورت پارامتر به تابع بفرستي.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •