نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ذخیره گزارش fast report در database

  1. #1

    ذخیره گزارش fast report در database

    سلام
    چطور فایلهای گزارش Fr را در بانک ذخیره و از آن در بنامه استفاده کنم.

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    گزارش را در Designer آن ایجاد و در یک فایل ذخیره کنید. سپس آن را در یک فیلد Blob در جدولی از دیتابیس موردنظر Import کنید.

    در برنامه کافی است گزارش را LoadFromDatebase کنید.

  3. #3
    LoadfromDataBase از دستورات دلفی است ؟ چگونه استفاده میشود؟ من در راهنمای delphi و fastreport پیدا نکردم

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    این دستور از متدهای کامپوننت frReport است.

  5. #5
    خیلی ممنون آقای کرامتی از جوابهای شما.
    من fastreport نسخه 3.07 را که از خود شما خریدم نصب کردم ولی این متد در متدهای

    frxreport پیدا نشد. لطفا در این زمینه راهنمایی بفرمائید

    متشکرم

  6. #6
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    الان دوباره چک کردم.

    بنظر میاد در نسخه <span dir=ltr>3.x</span> این متد حذف شده است، اما متد LoadFromStream هنوز وجود دارد و میتوانید گزارش را از یک شی نوع BlobStream بخوانید.

  7. #7
    دز SQL Server2000 از چه نوع فیلدی استفاده نمایم و به چه شکل در دلفی توسط loadfromstream را استفاده نمایم.

  8. #8
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    Binary

  9. #9
    من کد زیر را برای ذخیره فایل گزارش تست کردم ولی خطای Invalid class typecast رخ داد.

    tfs:=TFileStream.Create('c:\test.fr3',fmOpenRead);
    AdoTable1.Open;
    AdoTable1.Insert;
    s1:=AdoTable1.CreateBlobStream(AdoTable1.FieldByNa me('r'),bmReadWrite);
    tfs1.CopyFrom(tfs,tfs.Size);
    AdoTable1.Post;

تاپیک های مشابه

  1. چاپ هر ردیف به اندازه دو صفحه A4 با Fast Report
    نوشته شده توسط rezamahdizadeh در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 10 مهر 1386, 07:33 صبح
  2. تبدیل quickk report به Fast Report
    نوشته شده توسط reza1351 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 شهریور 1386, 07:40 صبح
  3. مشکل چاپ در fast report
    نوشته شده توسط maisam57 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 30 اردیبهشت 1385, 17:04 عصر
  4. چاپ مستقیم در fast Report
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 07 بهمن 1382, 06:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •