نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: پاک کردن یک کاراکتر خاص از textbox

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    180

    Question پاک کردن یک کاراکتر خاص از textbox

    سلام
    بچه ها چه طور می تونم در کلیک باتن یک کاراکترخاص مثلا%رادرکل text یک text box جستجو کنم واگر پیداشد آن را حذف کنم؟خودم به این صورت نوشتم اما اتفاق خاصی نم افتد:

    for (int i = 0; i < textBox1.Text.Length - 1; i++)
    {
    if (textBox1.Text == "%")
    {
    textBox1.Text.Remove(i);
    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohsensaghafi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    و نپرسیم کجاییم. بو کنیم اطلسی تازه بیمارستان را
    پست
    338

    نقل قول: پاک کردن یک کاراکتر خاص از textbox

    if (textBox1.Text == "%")
    در اینجا باید اون کاراکتر رو انتخاب کنی. شما داری کل رشته رو با % مقایشه می کنی.
    باید دقیقا همون کاراکتر رو جدا کنی و مقایشه کنی. همون کاری که واسه remove داری انجام می دی.
    چک کن!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: پاک کردن یک کاراکتر خاص از textbox

    سلام دوست من اینجوری عمل کن:
     textBox1.Text.Replace("%", "");

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    180

    نقل قول: پاک کردن یک کاراکتر خاص از textbox

    نقل قول نوشته شده توسط alireza_s_84 مشاهده تاپیک
    سلام دوست من اینجوری عمل کن:
     textBox1.Text.Replace("%", "");
    این کارو انجام دادم ولی هیچ اتفاق خاصی نیفتاد.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: پاک کردن یک کاراکتر خاص از textbox

    نقل قول نوشته شده توسط #Faranak مشاهده تاپیک
    این کارو انجام دادم ولی هیچ اتفاق خاصی نیفتاد.
    خوب کد رو بذار اینجا تا بهت بگم به احتمال زیاد این رو به مقدار textbox ست نکردی دوباره فقط replace کردی

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    180

    نقل قول: پاک کردن یک کاراکتر خاص از textbox

    نقل قول نوشته شده توسط alireza_s_84 مشاهده تاپیک
    خوب کد رو بذار اینجا تا بهت بگم به احتمال زیاد این رو به مقدار textbox ست نکردی دوباره فقط replace کردی

    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    for (int i = 0; i < textBox1.Text.Length - 1; i++)
    {
    textBox1.Text.Replace(
    "%", " ");
    }
    البته یک بار هم بدون حلقه ی for نوشتم.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: پاک کردن یک کاراکتر خاص از textbox

    نقل قول نوشته شده توسط #Faranak مشاهده تاپیک

    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    for (int i = 0; i < textBox1.Text.Length - 1; i++)
    {
    textBox1.Text.Replace(
    "%", " ");
    }
    البته یک بار هم بدون حلقه ی for نوشتم.
    دوست من اولا نیازی به حلقه نیست ثانیا :
    اینجوری نه:
    textBox1.Text.Replace("%", " ");

    اینجوری بنویس:
    textBox1.Text.Replace("%", "");

    ثالثا: میخوای وقتی Replace کردی چیکارش کنی ادوباره تو خود تکست باکس نشون بدی یه جایی ذخیره کنی.
    اینجوری میشه:
    textBox1.Text=textBox1.Text.Replace("%", "");

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    180

    نقل قول: پاک کردن یک کاراکتر خاص از textbox

    نقل قول نوشته شده توسط alireza_s_84 مشاهده تاپیک
    دوست من اولا نیازی به حلقه نیست ثانیا :
    اینجوری نه:
    textBox1.Text.Replace("%", " ");

    اینجوری بنویس:
    textBox1.Text.Replace("%", "");

    ثالثا: میخوای وقتی Replace کردی چیکارش کنی ادوباره تو خود تکست باکس نشون بدی یه جایی ذخیره کنی.
    اینجوری میشه:
    textBox1.Text=textBox1.Text.Replace("%", "");
    ممنون از راهنماییتون
    آیا اگر بخواهیم فقط یک کاراکتر خاص رو فقط جستجو کنیم وreplaceنکنیم هم تابعی وجود دارد؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار battak
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    38
    پست
    136

    نقل قول: پاک کردن یک کاراکتر خاص از textbox

    آیا اگر بخواهیم فقط یک کاراکتر خاص رو فقط جستجو کنیم وreplaceنکنیم هم تابعی وجود دارد؟
    بله:
    if (textBox1.Text.IndexOf("%") != -1)
    { }

  10. #10

    نقل قول: پاک کردن یک کاراکتر خاص از textbox

    این برای پاک کردن (با حلقه) :


    string str = "";
    for (int i = 0; i < textBox1.Text.Length; i++)
    {
    if (textBox1.Text[i] != '%')
    str += textBox1.Text[i].ToString();
    }


    برای جستجو هم میتونید از کد بالا استفاده کنید ، چون textBox1.text خودش یه رشته است و رشته

    هم که آرایه ای است از کاراکترها ، پس براحتی میشه آرایه وار باهاش برخورد کرد و به کاراکترهاش

    دسترسی داشت .






  11. #11
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: پاک کردن یک کاراکتر خاص از textbox

    وقتی با متد Replace میشه براحتی و سریع کارکترهامون رو جایگزین کنیم چرا باید از حلقه استفاده کنیم؟؟؟
    str += textBox1.Text[i].ToString();

    این کد چند ایراد داره اولا اینکه یه حلقه داره که سرعت رو میاره پایین ، دوما هربار که میخواد به str یک کارکتر اضافه کنه دوباره رشته رو میسازه و سوما جستجوی درون یک رشته با IndexOf صورت میگیره و اگر کسی خوب بلد باشه باهاش کار کنه هیچوقت نیازی به استفاده از حلقه نیست.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mohsensaghafi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    و نپرسیم کجاییم. بو کنیم اطلسی تازه بیمارستان را
    پست
    338

    نقل قول: پاک کردن یک کاراکتر خاص از textbox

    سلام خدمت دوست عزیز جناب علیرضا خان
    راه حل شما کاملا بهینه و درست است و هیچ نیازی هم به حلقه نیست، اما بعضی وقتها لازمه که راه های طولانی تر و شاید غیر بهینه رو امتحان کنیم.
    دوستمون با حلقه نوشته بودن. ما هم با حلقه براشون اصلاح کردیم. بعضی وقتها این راه های طولانی تر جنبه آموزشی داره.
    بهر حال از راهنمایی ارزندتون ممنون هستیم.

  13. #13

    نقل قول: پاک کردن یک کاراکتر خاص از textbox

    وقتی با متد Replace میشه براحتی و سریع کارکترهامون رو جایگزین کنیم چرا باید از حلقه استفاده کنیم؟؟؟
    کسی هم منکر این نیست که این روش نسبت به حلقه ساده تر و بهینه تر است ، هدف ارائه راه حلی

    دیگر بود ، مطمئنا روش که یکی نیست ، بهتره آدم خودشو همیشه عادت نده به راحتترین روش و یه

    آشنایی با سایر روشها هم داشته باشه ، صحبت شما بیشتر در حیطه طراحی الگوریتم مطرح میشه

    که بحث بهینگی کد و الگوریتم مهم و حیاتی است ، نه اینجا که هدف ارائه راه حل است !






قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •