نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کار با مقدار برگشتی (عبارت Print) از stored procedure در دلفی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    کار با مقدار برگشتی (عبارت Print) از stored procedure در دلفی

    سلام دوستان وقتتان بخیر
    به طور مثال اگر sp زیر را برای insert داشته باشیم
    CREATE Procedure sp_Table1_Insert
    @codee int,
    @name nvarchar(20),
    @family nvarchar(30),
    @namefahter nvarchar(20)
    As
    IF Exists (SELECT * FROM dbo.table1 WHERE Codee = @Codee)
    Begin
    Print 'کد وارد شده تکراری است'
    Return (-1);
    End Else
    Begin
    Insert Into Table1
    ([codee],[name],[family],[namefahter])
    Values
    (@codee,@name,@family,@namefahter)
    End


    در دلفی چگونه مورد

        Print 'کد وارد شده تکراری است'
    قابل رویت است که به توان آن را نمایش داد یا مثلا مقدار Print را در یک پیام نمایش داد ؟
    با تشکر


    آخرین ویرایش به وسیله hamid-nic : یک شنبه 19 اردیبهشت 1389 در 21:45 عصر

  2. #2

    نقل قول: کار با مقدار برگشتی (عبارت Print) از stored procedure در دلفی

    اون Print برای دلفی ارزشی نداره. اگر میخواید SP شما مقداری برگشت بده، اگر مقدار به صورت مجموعه رکورد هست، می تونید با SELECT این کار رو انجام بدید. اگر بصورت داده های منفردی مثل string, integer, boolean، و امثالهم هست، باید برای SP پارامترهای خروجی تعریف کنید، و مقدار مورد نظر را به آن پارامترها اختصاص بدید. در اون صورت، می تونید در دلفی مقدار پارامترها را از طریق خصوصیت Parameters به دست بیارید.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: کار با مقدار برگشتی (عبارت Print) از stored procedure در دلفی

    ممنون جناب کشاورز .
    من چون این کار را در یک برنامه تجاری دیده بودم خواستم بدونم که به چه شکلی میشه این کار را کرد . حالا نمی دونم شخص سازنده مستقیم همین عبارت های Print را بصورت پیام به کاربر نشون می داد یا اینکه اومده بوده برای هر خطا پیامی تعریف کرده بود . چون پیام موجود در رویه با پیامی که به کاربر نشون می داد یکی بود .
    آخرین ویرایش به وسیله hamid-nic : دوشنبه 20 اردیبهشت 1389 در 01:04 صبح

  4. #4

    نقل قول: کار با مقدار برگشتی (عبارت Print) از stored procedure در دلفی

    سلام.احتمالا در برنامه در Application event در رویداد onexception اومده خطاها رو هندل کرده و خطای مورد نظر رو اونجا به کاربر نمایش میده.
    من در برنامه خودم همین کارو کردم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •