نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چند سوال ساده در رابطه با رشته ها

  1. #1

    چند سوال ساده در رابطه با رشته ها

    سلام به همه ی دوستان عزیز .. من در اول اول راه هستم و تازه سی شارپ رو شروع کردم

    چند تا سوال راجب متد های رشته ها دارم : قبلا هم سرچ کردم اما چیز قابل توجهی پیدا نکردم

    Remove , Replace , Startwith , Endwith

    توضحاتشون رو میدونم که هر کدوم چه کاری انجام میدن ... اما اگر یه مثال عملی بزنید ممنون میشم ...
    مثلا یه رشته اینجوری داری " علی رضا " با متد Remove میخوام یه بار مثلا علی رو پاک کنم . یه بار رضا .. یا مثلا یک حرف ازش پاک کنم . مثلا "ع" که بشه لی رضا

    واسه بقیه متد ها هم همینجوری ..

    من آماتورم اگه میشه کدش رو برام بنویشید که ببرم تو برنامه تست کنم . خیلی خیلی ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamidreza20
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    زیر این سقف کبود...
    پست
    220

    نقل قول: چند سوال ساده در رابطه با رشته ها

    سلام دوست عزیز

    یه سر به بخش نمونه برنامه های مفید در تالار به آدرس زیر بزنید البته قسمت رشته ها :

    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=64210

    التماس دعا...

  3. #3

    نقل قول: چند سوال ساده در رابطه با رشته ها

    ممنون ولی قبلا سر زدم . توی قسمت رشته ها برنامه هایی که داره هیچکدوم راجا این متد ها یی که نوشتم نیست ..

    اگه فقط نحوه ی نوشتن هر متد رو بگید کارم راه میفته همونجوری که تو پست اول توضیح دادم

  4. #4

    نقل قول: چند سوال ساده در رابطه با رشته ها

    :Endswith
    string str = "This Is Test";
    if (str.EndsWith("Test"))
    {
    //
    }
    else
    {
    //
    }
    :StartsWith
     string str = "This Is Test";
    if (str.StartsWith("This"))
    {
    //
    }
    else
    {
    //
    }
    :Replace
    string str = "This Is Test";
    label1.Text = str.Replace("Test", "String");
    :Remove
                string str = "This Is Test";
    label1.Text = str.Remove(4);
    موفق باشید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار #aliyari_C
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    200

    نقل قول: چند سوال ساده در رابطه با رشته ها

    اگر تونستی یه سر هم به StringBuilder بزن

    _____________________

    چون به دریا می توانی راه یافت
    سوی یک قطره چرا باید شتافت

  6. #6

    نقل قول: چند سوال ساده در رابطه با رشته ها

    خیلی ممنون پیمان و Aliyari عزیز .. برم تست کنم

  7. #7

    نقل قول: چند سوال ساده در رابطه با رشته ها

    فقط یه چیز دیگه ! مثلا اگه یه تکست باکس بزارم و بخوام هرچی که اونجا بزنم توی رشته This is test پاک بشه چیکار کنم ؟

    مثلا رشته This is test رودارم ... میخوام توی تکست باکس بزنم is .. is توی رشته پاک بشه و بمونه This test . یعنی از قبل خودم مشخص نکنم که مثلا مکان 4 پاک بشه.
    این کار متدش فرق داره ؟

  8. #8

    نقل قول: چند سوال ساده در رابطه با رشته ها

    نقل قول نوشته شده توسط p30ware مشاهده تاپیک
    فقط یه چیز دیگه ! مثلا اگه یه تکست باکس بزارم و بخوام هرچی که اونجا بزنم توی رشته This is test پاک بشه چیکار کنم ؟

    مثلا رشته This is test رودارم ... میخوام توی تکست باکس بزنم is .. is توی رشته پاک بشه و بمونه This test . یعنی از قبل خودم مشخص نکنم که مثلا مکان 4 پاک بشه.
    این کار متدش فرق داره ؟
     string str = "This Is This";
    label1.Text = str.Replace(textBox1.Text, "");
    به بزرگ یا کوچک بودن حروف حساس میباشد.
    آخرین ویرایش به وسیله Peyman.Gh : دوشنبه 20 اردیبهشت 1389 در 19:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •