نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: خاصیت print document

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    7

    کنترل print document

    سلام لطفآراجع به خاصیت print document ونحوه استفاده از اون راهنمایی کنید من هم توی اینجا هم کتاب رجوع کردم خیلی پراکنده گویی شده شکل کلی استفاده از این خاصیت چطوره
    آخرین ویرایش به وسیله daniyal daylamiyan : سه شنبه 21 اردیبهشت 1389 در 18:17 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammad diba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    364

    نقل قول: خاصیت print document

    سلام دوست عزیز اولا خاصیت نیست بلکه کنترله بعدش هم برای اینکه به کاربر امکان بدی که بتونه امکان print preview داشته باشی باید از این کنترل استفاده کنی

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    7

    نقل قول: خاصیت print document

    ممنون خیلی کلی بود من میخوام با کنترل print document محتوای یه فرم رو چاپ کنم اینکارو هم کردم
    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    }
    ;()printDialog1.ShowDialog
    {;() printDocument1.Print

    اما بعد از چاپ چیزی چاپ نمیشه صفحه سفید فکر می کنم جایی چیزی جا انداختم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohammad diba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    364

    نقل قول: خاصیت print document

    دوست عزیز برای این کار یه کامپوننت هست که می تونی از codeproject دانلود کنی.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار m.toosi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    جامعه مجازی
    سن
    37
    پست
    215

    نقل قول: خاصیت print document

    با سلام بنده هم همین مشکل ایشان را دارم
    و می خواهم بدونم بعد از نوشتن کد زیر چه کاری بایستی انجام بدم
    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    }
    {;()printDialog1.ShowDialog

    بایستی printdocument را به چه صورت به این متصل کنم؟؟؟

    درضمن نمی خواهم از کامپوننت دیگری استفاده کنم و فقط بوسیله امکانات پیشفرض سی شارپ

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: خاصیت print document

    نقل قول نوشته شده توسط m.toosi مشاهده تاپیک
    با سلام بنده هم همین مشکل ایشان را دارم
    و می خواهم بدونم بعد از نوشتن کد زیر چه کاری بایستی انجام بدم
    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    }
    {;()printDialog1.ShowDialog

    بایستی printdocument را به چه صورت به این متصل کنم؟؟؟

    درضمن نمی خواهم از کامپوننت دیگری استفاده کنم و فقط بوسیله امکانات پیشفرض سی شارپ
    یه برنامه ساده پرینت برات نوشتم که یاد بگیری،از printdocument استفاده کردم . اگر سوالی داشتی در موردش داری ، بپرس تا جواب بدم .

    printdialog هم یه خاصیت document داره که میتونی به هر printdocument ایی که خواستی وصلش کنی .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار m.toosi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    جامعه مجازی
    سن
    37
    پست
    215

    نقل قول: خاصیت print document

    lمیشه یک توضیحی بدی که اگر خواستم بوسیله روش زیر عمل کنم چه کاری باید بکنم
    البته روش شما را متوجه شدم و مشکلم هم برطرف شد ولی می خوام بفهمم و نه اینکه حفظ کنم
    شرمنده اگر زحمتی نیست ؟؟€؟ چون من تازه کار هستم
    متشکرم از لطفت

    DialogResult d;
    d = printPreviewDialog1.ShowDialog();
    if (d == DialogResult.OK)
    {
    printPreviewDialog1.ShowDialog();
    printDocument1.Print();
    }

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: خاصیت print document

    نقل قول نوشته شده توسط m.toosi مشاهده تاپیک
    lمیشه یک توضیحی بدی که اگر خواستم بوسیله روش زیر عمل کنم چه کاری باید بکنم
    البته روش شما را متوجه شدم و مشکلم هم برطرف شد ولی می خوام بفهمم و نه اینکه حفظ کنم
    شرمنده اگر زحمتی نیست ؟؟€؟ چون من تازه کار هستم
    متشکرم از لطفت

    DialogResult d;
    d = printPreviewDialog1.ShowDialog();
    if (d == DialogResult.OK)
    {
    printPreviewDialog1.ShowDialog();
    printDocument1.Print();
    }
    خب دوست من یه توضیح میدادی چیکار میخوای بکنی با کد های بالا،که من با توجه به قصد تو ،برات توضیح بدم چیکار باید بکنی

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار m.toosi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    جامعه مجازی
    سن
    37
    پست
    215

    نقل قول: خاصیت print document

    واقعیتش من دارم یک note pad مینویسم
    و در آن می خواهم گزینه پرینت را هم داشته باشم یعنی گزینه های print preview , print
    وچون از کد شبیه بالا برای تغییر فونت و رنگ و ... استفاده کردم سعی داشتم بوسیله همین کد بالا چنین کاری را انجام بدهم چون بایستی از طریق این راه هم انجام شود
    باتشکر فراوان
    آخرین ویرایش به وسیله m.toosi : جمعه 17 دی 1389 در 03:17 صبح

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: خاصیت print document

    نقل قول نوشته شده توسط m.toosi مشاهده تاپیک
    واقعیتش من دارم یک note pad مینویسم
    و در آن می خواهم گزینه پرینت را هم داشته باشم یعنی گزینه های print preview , print
    وچون از کد شبیه بالا برای تغییر فونت و رنگ و ... استفاده کردم سعی داشتم بوسیله همین کد بالا چنین کاری را انجام بدهم چون بایستی از طریق این راه هم انجام شود
    باتشکر فراوان
    برای printPreviewDialog نمیتونی از اون if استفاده کنی،توی دکمه فقط بنویس :

    printPreviewDialog1.ShowDialog();


    برای پرینت کردن هم از printDialog استفاده کن،میتونی از همون روش که برای بقیه استفاده کردی ،برای اینم استفاده کنی :

    DialogResult a= printDialog1.ShowDialog() ;
    if ( a== DialogResult.OK)
    {
    printDocument1.PrinterSettings = printDialog1.PrinterSettings;
    printDocument1.Print();
    }


    خاصیت های document هر دو تا رو یادت نره تنظیم کنی

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار m.toosi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    جامعه مجازی
    سن
    37
    پست
    215

    نقل قول: خاصیت print document

    با تشکر فعلا درست شد بازهم خدمتتان زحمت میدم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •