نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: Group By

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    55

    Question Group By

    سلام دوستان توضيحات در مورد دستور Group By و Having مي خواستم بهم بدين. چه استفاده اي از اين دستور ميشه ؟ چه مواقع استفاده مي شه ؟ لطفا راهنمايي كنيد

  2. #2

    نقل قول: Group By

    سلام
    از group by وقتی استفاده می کنی که می خواهی اطلاعاتت را بر طبق یک یا چند فیلد دسته بندی کنی.
    زمانی که میخواهی توابع محاسباتی را در بخش where بیاوری،sql چنین اجازه ای نمی دهد. شرط مربوطه را در قسمت having می آوری.

    **وقتی میخواهی having در دستورت بیاوری حتما باید از Group By در دستور sql استفاده کنی.

    ** هر فیلدی که در قسمت select می آوری در قسمت Group By هم باید آورده شود.

    یه جستجو تو سایت بزنی مطالب کاملتری میتونی پیدا کنی.



  3. #3

    نقل قول: Group By

    نقل قول نوشته شده توسط arshad89 مشاهده تاپیک
    سلام
    از group by وقتی استفاده می کنی که می خواهی اطلاعاتت را بر طبق یک یا چند فیلد دسته بندی کنی.
    زمانی که میخواهی توابع محاسباتی را در بخش where بیاوری،sql چنین اجازه ای نمی دهد. شرط مربوطه را در قسمت having می آوری.

    **وقتی میخواهی having در دستورت بیاوری حتما باید از Group By در دستور sql استفاده کنی.

    ** هر فیلدی که در قسمت select می آوری در قسمت Group By هم باید آورده شود.

    یه جستجو تو سایت بزنی مطالب کاملتری میتونی پیدا کنی.

    سلام دوست من،
    در مورد خطی که با رنگ صورتی در آورده شده: هیچ الزام و ضروریتی وجود نداره، شما می تونید بدون استفاده از ماده ی group by از having بهره مند شوید. بطور مثال:

    SELECT MAX(i) FROM table_name
    HAVING MAC(i) >100

    در مورد خط نارنجی: اگر آن فیلد در یک تابع تجمعی استفاده شود، می توانیم آن را در Group By در نظر نگیریم.
    وبلاگ من (Advanced SQL Querying)

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    55

    نقل قول: Group By

    ممنونم از دوستان عزيز به خاطر راهنمايي هاشون

  5. #5

    نقل قول: Group By

    نقل قول نوشته شده توسط msalim مشاهده تاپیک
    سلام دوست من،
    در مورد خطی که با رنگ صورتی در آورده شده: هیچ الزام و ضروریتی وجود نداره، شما می تونید بدون استفاده از ماده ی group by از having بهره مند شوید. بطور مثال:

    SELECT MAX(i) FROM table_name
    HAVING MAC(i) >100

    در مورد خط نارنجی: اگر آن فیلد در یک تابع تجمعی استفاده شود، می توانیم آن را در Group By در نظر نگیریم.
    ممنون از لطفتون.خط نادنجی رو می دونستم ولی خط صورتی رو نمیدونستم.بازم ممنون

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    tehran
    پست
    29

    نقل قول: Group By

    هر فیلدی که در قسمت select می آوری در قسمت Group By هم باید آورده شود.
    اگر آن فیلد در یک تابع تجمعی استفاده شود، می توانیم آن را در Group By در نظر نگیریم.
    با توجه به این گفته،یه سوالی برای من پیش اومد:
    اگر ما مجبور باشیم در اطلاعاتی که قراره برگدانده شود از تعداد زیادی فیلذد در Select استفاده کنیم،
    و اگر کوئری ما دارای دستور Group By هم باشد ،آن وقت مجبوریم ،تمام آن فیلدهای select را در دستور group by هم بیاوریم.
    آیا این کار در جواب مسئله تغییری ایجاد نمی کند؟ممکنه جواب را به نحو نادرستی تغییر بده؟؟؟؟؟؟؟؟

  7. #7

    نقل قول: Group By

    این مساله بر می گردد به سناریوی موجود.
    group by برای خلاصه سازی اطلاعات استفاده میشه. عموما یکسری ستون ها را به عنوان مجموعه ی گروه بندی در نظر می گیریم و دیگر ستون ها را داخل توابع تجمعی استفاده می کنیم.
    وبلاگ من (Advanced SQL Querying)

  8. #8

    نقل قول: Group By

    درود :
    دستور Group by برای شرایط خاصی استفاده میشه که کاربر می خواد نمایش گروهی داشته باشه .
    مثلا می خواد خریداران یک فروشگاه رو بنا کالای خریداری نمایش بده و یا نمایش هایی در همین شرایط .

    اگر ما مجبور باشیم در اطلاعاتی که قراره برگدانده شود از تعداد زیادی فیلذد در Select استفاده کنیم،
    آیا این کار در جواب مسئله تغییری ایجاد نمی کند
    تعداد ستون های مورد استفاده تاثیری در کار ندارد اگر کار درست انجام بشه .

    فکر خوش .

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    tehran
    پست
    29

    نقل قول: Group By

    ممنون از توجهتون
    ولی من دقیقا متوجه نشدم

  10. #10

    نقل قول: Group By

    ولی من دقیقا متوجه نشدم
    اگه کاره تون رو دقیق بگین بهتره و کجا رو متوجه نشدین .

    فکر خوش .

  11. #11

    نقل قول: Group By

    حرف شما درسته مجبورید به تعداد فیلدهایتون در Group by هم تکرار کنید منظور دوستان هم اینه که این دستور اصلا طراحی شده برای قالب Query کوتاه تا تعداد ستون بازگشتی را کم کنه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •