نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل وسط چین کردن در mozilla FireFox

  1. #1

    مشکل وسط چین کردن در mozilla FireFox

    با سلام و خسته نباشید

    من یه page با asp.net طراحی کردم که تو هر ورژن IE مشکلی نداره ولی تو مرورگر FireFox همه template راست چین میشه
    در صورتی که من وسط چین طراحی کردم تو IE هم وسط چین نشون میده

    واسه رفع این مشکل چه کدی رو باید به css اضافه کنم ؟

    من این مشکل رو با IE8 هم داشتم که با کد زیر حلش کردم

    add in wen.config:

    <system.webServer>
    <httpProtocol>
    <customHeaders>
    <clear />
    <add name="X-UA-Compatible" value="IE=EmulateIE7" />
    </customHeaders>
    </httpProtocol>
    </system.webServer>



    ------------------------------------------------------------------

    You Can add this tag in your head HTML tag

    <head runat="server">
    <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE7" />
    </head>



    Or You can Set IIS Manager Http Header tab with this meta tag :

    http://weblogs.asp.net/joelvarty/arc...-settings.aspx


    ------------------------------------------------

    ولی هنوز در Mozilla FireFox این مشکل رو دارم

    ممنون میشم اگه کدی بهم بدین که تو فایر فاکس هم مشکلم برطرف بشه
    پیشا پیش از همه دوستان که تو این زمینه منو راهنمایی میکنند ممنونم.

    it@it4.ir

  2. #2

    مشکل وسط چین کردن در mozilla FireFox

    هنوز سایت آپلود نشده
    فایل صفحه رو به صورت کامل zip شده ضمیمه کردم

    لینک فایل مذکور : http://shayegh.persiangig.com/help/login.zip

  3. #3
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: مشکل وسط چین کردن در mozilla FireFox

    تمامي متحويات صفحه رو در تگ <center> قرار دهيد.
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  4. #4

    نقل قول: مشکل وسط چین کردن در mozilla FireFox

    این مشکل فقط در firefox هست نه در همه مرورگرها

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486

    نقل قول: مشکل وسط چین کردن در mozilla FireFox

    در حال حاضر خصوصیت align که به کار بردی و تگ center منسوخ شده به حساب میان. شما باید به table داخلی اینو اضافه کنی:

    style="margin: 0 auto;"

    مقدار margin وقتی در راستای محور افقی auto باشه خود مرورگر فاصله ی اون المان رو از طرفین تنظیم می کنه و وسط قرار میگیره. نیازی هم نیست صفحه رو با ie7 رندر کنی.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: مشکل وسط چین کردن در mozilla FireFox

    در حال حاضر خصوصیت align که به کار بردی و تگ center منسوخ شده به حساب میان. شما باید به table داخلی اینو اضافه کنی:
    دوست عزیز میتونم بپرسم شما با استناد به کدوم مرجع تگ Center و خصوصیت Align رو منسوخ شده اعلام میکنید؟
    ممنون میشم پاسخ من رو بدین.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486

    نقل قول: مشکل وسط چین کردن در mozilla FireFox

    دوست عزیز میتونم بپرسم شما با استناد به کدوم مرجع تگ Center و خصوصیت Align رو منسوخ شده اعلام میکنید؟
    ممنون میشم پاسخ من رو بدین.
    بفرمایید:
    تگ center:
    http://www.w3schools.com/tags/tag_center.asp
    The <center> tag is supported in all major browsers. However, it is deprecated and should be avoided!
    خصوصیت align:
    http://www.w3.org/TR/REC-html40/present/graphics.html
    DEPRECATED EXAMPLE:
    This example centers a heading on the canvas.
    <H1 align="center"> How to Carve Wood </H1>

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: مشکل وسط چین کردن در mozilla FireFox

    نقل قول نوشته شده توسط emad_67 مشاهده تاپیک
    اینها منسوخ شده نیستن مضموم هستن دوست عزیز. خودمم میدونم بهتره استفاده نشه ولی منسوخ نیستن.
    منسوخ به چیزی گفته میشه که هیچکس از اون روش دیگه استفاده نمیکنه ولی مضموم یعنی استفاده میشه ولی بهتره که استفاده نشه.
    موفق باشید

  9. #9

    نقل قول: مشکل وسط چین کردن در mozilla FireFox

    برای این کار از تگ <center></center> استفاده کن بدین صورت که جدول اصلی برنامه تون داخل تگ <center> بزاری .
    در همه مرورگرها جواب میده

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486

    نقل قول: مشکل وسط چین کردن در mozilla FireFox

    منسوخ به چیزی گفته میشه که هیچکس از اون روش دیگه استفاده نمیکنه ولی مضموم یعنی استفاده میشه ولی بهتره که استفاده نشه.
    خوب این نظر شماست، مثلا اگر کسی اومد و از تگ font استفاده کرد باید بگیم چون هنوز استفاده میشه و بروزر ها هم پشتیبانی می کنن، منسوخ شده نیست؟ به نظر من تگ یا خصوصیتی که جایگزینی براش در نظر گرفته میشه و توصیه می کنن از نوع قبلی استفاده نشه، منسوخ شده به حساب میاد.
    توضیح w3c در مورد deprecated:
    A deprecated element or attribute is one that has been outdated.
    http://www.w3schools.com/tags/deprecated.htm

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •