نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و برعکس در C#‎‎

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    mazandaran
    پست
    1

    تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و برعکس در C#‎‎

    میتونید از این تکه کد استفاده کنید:
    //----------------------------------------------------------------------------------------------
    البته باید از using System.Globalization
    استفاده کنید

    //-----------------------------------------tabdile miladi b shamsi-------------------------
    PersianCalendar p = newPersianCalendar();
    DateTime dmiladi = newDateTime();
    dmiladi = DateTime.Now;
    //string year = p.GetYear(dmiladi).ToString();
    this.Text = p.GetYear(dmiladi).ToString() + " " + p.GetMonth(dmiladi).ToString() + " " + p.GetDayOfMonth(dmiladi).ToString() + " " + p.GetDayOfWeek(dmiladi).ToString() + " ";
    //-----------------------------------------------------------------------------------------
    //----------------------------------------tabdile shamsi b miladi--------------------------
    label1.Text = p.ToDateTime(p.GetYear(dmiladi), p.GetMonth(dmiladi), p.GetDayOfMonth(dmiladi), 0, 0, 0, 0).ToShortDateString();
    label1.Text = p.ToDateTime(1389, 2, 21, 0, 0, 0, 0).ToShortDateString();

    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 30 شهریور 1395 در 16:01 عصر

  2. #2
    کاربر جدید آواتار haifa01
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    ایران
    پست
    6

    نقل قول: تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و برعکس در C#‎‎

    سلام ،وقت بخیر،برنامه ای رو که میخوام بنویسم بارها باید تاریخ شروع و پایان یک دوره رو از کاربر بگیره،اونوقت باید چکار کرد،میخوام بگم که میشه با نوشتن چند خط کد، تمام فیلد هایی رو که از نوع date time هستند رو به شمسی تبدیل کرد؟؟؟؟لطف کنید بیشتر توضیح بدین،ممنون میشم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sunn789
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    در حال حاضر کره زمین
    پست
    801

    نقل قول: تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و برعکس در C#‎‎

    کار سختی نیست یه کلاس جدا در پروژه ایجاد کنید و اونوقت میتونید متودی بنوییسید که هر جا دلتون خواست و به هر تعداد که دتون خواست اجرا بشه فقط تاریخ میلادی رو از بانک بگیرید و به کلاس تغییر تاریخ ارسال کنید
    البته این کار رو توی اس کیو ال هم میشه انجام داد که یه کم مشکل تره

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و برعکس در C#‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط haifa01 مشاهده تاپیک
    سلام ،وقت بخیر،برنامه ای رو که میخوام بنویسم بارها باید تاریخ شروع و پایان یک دوره رو از کاربر بگیره،اونوقت باید چکار کرد،میخوام بگم که میشه با نوشتن چند خط کد، تمام فیلد هایی رو که از نوع date time هستند رو به شمسی تبدیل کرد؟؟؟؟لطف کنید بیشتر توضیح بدین،ممنون میشم
    نشد که نداریم، فکر کنم با حلقه بهترین راه باشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و برعکس در C#‎‎

    فکر کنم با این لینک این تاپیک کامل تر باشه:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...%86&highlight=

  6. #6
    کاربر جدید آواتار haifa01
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    ایران
    پست
    6

    نقل قول: تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و برعکس در C#‎‎

    سلام ،خیلی ممنون از راهنماییتون...
    من dll هایی رو که زمان شمسی به میلادی و عکس اون رو تبدیل میکنه دارم ،ولی برای استفاده از اون باید چه کار کنم ،البته این رو هم میدونم که باید به reference اضافه بشه و دیگه چیزی نمیدونم،،ولی میخواهم کل برنامه زمان شمسی داشته باشه چه برای ورود اطلاعات و چه برای خروجیشون،خواهش میکنم خیلی واضح توضیح بدین(آقای sun اون متد چی هست؟؟؟)، اکثر توضیحاتی رو که دیدم فقط برای نمایش زمان حال در یک label یا msgbox هست،ولی من میخواهم فیلد هایی از نوع date تعریف کنم که کاربر باید تاریخ خاصی رو توش وارد کنه، وحتما زمان حال نیست،thanks alot

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sajadjamalian
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    252

    نقل قول: تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و برعکس در C#‎‎

    سلام دوست عزیز:
    یه سر به لینک زیر بزن، امیدوارم مشکلت حل بشه:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...8C%DA%AF%D8%B1

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hosseinenayati_2009
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    36
    پست
    165

    نقل قول: تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و برعکس در C#‎‎

    سلام
    میتونید یه کلاس باز کنید و این ها را داخلش بنویسید اولی میلادی به شمسی و دومی برعکس

    using System;
    using System.Globalization;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;

    namespace Arvin
    {
    class miladi2shamsi
    {
    public string MiladiToShamsi(DateTime _date)
    {
    PersianCalendar pc = new PersianCalendar();
    StringBuilder sb = new StringBuilder();
    sb.Append(pc.GetYear(_date).ToString("0000"));
    sb.Append("/");
    sb.Append(pc.GetMonth(_date).ToString("00"));
    sb.Append("/");
    sb.Append(pc.GetDayOfMonth(_date).ToString("00"));
    return sb.ToString();

    }
    }
    }

    شمسی به میلادی
    using System;
    using System.Globalization;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;

    namespace TalaFroush
    {
    class shamsi2miladi
    {


    string dat,sal,mah,roz,ret;
    public string shamsitomiladi(string s)
    {
    dat = s;
    sal = dat.Substring(0, 4);
    mah = dat.Substring(5, 2);
    roz = dat.Substring(8, 2);
    PersianCalendar pc = new PersianCalendar();
    ret = pc.ToDateTime(Convert.ToInt32(sal), Convert.ToInt32(mah), Convert.ToInt32(roz), 0, 0, 0, 0).ToString();
    return ret.ToString();
    }
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 30 شهریور 1395 در 16:02 عصر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار hosseinenayati_2009
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    36
    پست
    165

    نقل قول: تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و برعکس در C#‎‎‎

    سلام
    برای اینکه بتونید با چند خط کد تاریخ ها را عوض کنید همون خط کد ها را قبلا گذاشتم را وارد یه کلاس کنید و اون کلاس را فراخوانی کنید. البته این
    using
    System.Globalization; vh را داخل کلاس بنویسید. و کلاس را فرخوانی کنید
    من فایل کلاس را attach میکنم.

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10

    نقل قول: تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و برعکس در C#‎‎‎

    این کلاس فقط میلادی تو شمسی است .

  11. #11

    نقل قول: تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و برعکس در C#‎‎‎‎

    سلام
    از متد های آماده استفاده کن
    با سپاس Spaceman
    آخرین ویرایش به وسیله NASA's Spaceman : جمعه 05 اردیبهشت 1393 در 20:31 عصر

  12. #12

    نقل قول: تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و برعکس در C#‎‎

    سلام این الگوریتم تاریخ شمسی به میلادی را تبدیل نمیکنه من تستش کردم ممکنه درستش کنید لازمش دارم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و برعکس در C#‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط مطهره ابراهیمی مشاهده تاپیک
    سلام این الگوریتم تاریخ شمسی به میلادی را تبدیل نمیکنه من تستش کردم ممکنه درستش کنید لازمش دارم
    به این لینک رجوع کنید

    https://barnamenevis.org/showthread.p...26#post2341826

  14. #14

    نقل قول: تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و برعکس در C#‎‎‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط hosseinenayati_2009 مشاهده تاپیک
    سلام
    برای اینکه بتونید با چند خط کد تاریخ ها را عوض کنید همون خط کد ها را قبلا گذاشتم را وارد یه کلاس کنید و اون کلاس را فراخوانی کنید. البته این
    using
    System.Globalization; vh را داخل کلاس بنویسید. و کلاس را فرخوانی کنید
    من فایل کلاس را attach میکنم.

    برای فراخوانی این کلاس چکاری کردید؟

  15. #15

    نقل قول: تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و برعکس در C#‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط hosseinenayati_2009 مشاهده تاپیک
    سلام
    میتونید یه کلاس باز کنید و این ها را داخلش بنویسید اولی میلادی به شمسی و دومی برعکس

    using System;
    using System.Globalization;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;

    namespace Arvin
    {
    class miladi2shamsi
    {
    public string MiladiToShamsi(DateTime _date)
    {
    PersianCalendar pc = new PersianCalendar();
    StringBuilder sb = new StringBuilder();
    sb.Append(pc.GetYear(_date).ToString("0000"));
    sb.Append("/");
    sb.Append(pc.GetMonth(_date).ToString("00"));
    sb.Append("/");
    sb.Append(pc.GetDayOfMonth(_date).ToString("00"));
    return sb.ToString();

    }
    }
    }

    شمسی به میلادی
    using System;
    using System.Globalization;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;

    namespace TalaFroush
    {
    class shamsi2miladi
    {


    string dat,sal,mah,roz,ret;
    public string shamsitomiladi(string s)
    {
    dat = s;
    sal = dat.Substring(0, 4);
    mah = dat.Substring(5, 2);
    roz = dat.Substring(8, 2);
    PersianCalendar pc = new PersianCalendar();
    ret = pc.ToDateTime(Convert.ToInt32(sal), Convert.ToInt32(mah), Convert.ToInt32(roz), 0, 0, 0, 0).ToString();
    return ret.ToString();
    }
    }
    }
    داداش کارت عالی بود دمت گرم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •