نمایش نتایج 1 تا 24 از 24

نام تاپیک: کار با توابع POLYMAL

  1. #1

    کار با توابع POLYMAL

    سلام خدمت دوستان عزیز
    من یک برنامه paint طراحی کردم حالا به دنبال تابع ای هستم که وقتی دوتا شکل ترسیم کردم به من مساحت نقطه اشتراک دو شکل را بدهد اگر کسی از دوستان نمونه ای یا در این زمینه کاری را انجام داده است منو راهنمایی کنه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: کار با توابع POLYMAL

    منو راهنمایی کنه
    دور از شما یه ماجرایی هست که میگن یک دیوانه ای سنگی را داخل چاه می اندازه صد تا عاقل رو جمع میکنند تا درش بیارن اما نمی تونند.
    حالا شما با قلمتان یه شکل نا منظم هندسی رسم کنی اونوقت از برنامه نویس چه انتضاری دارید؟ برنامه نویس راهی به جز شمارش تعداد پیکسلها ندارد و این همان راهنمایی هست که میتوان به شما داد.
    ولی اگر شکلتان شکل هندسی منطقی داشته باشد میتوانید محیط نقطه اشتراک رو بدست بیارید و این کار را با دنبال کردن رنگ خاص اون شکل انجام بدهید.
    بالخره یک فرمولی برای پیدا کردن مساحت اون شکل در زمینه ریاضی پیدا خواهد شد.

  3. #3

    نقل قول: کار با توابع POLYMAL

    منظور من کار با تابع polygon را اگر کار کرده اید رهنمایی کنید

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: کار با توابع POLYMAL

    منظور من کار با تابع polygon را اگر کار کرده اید رهنمایی کنید
    خب مگر با دنبال کردن محیط با توچه به رنگ پیکسل کار ساز نیست. یعنی اگر رنگ نقطه اشتراک شما قرمز بوده باشد و رنگ دو تا شکل قبل از اشتراک زرد باشد میتوانید از بیرون اولین نقطه از محیط شکل حاصل از اشتراک که قرمز باید باشد را بدست بیارید و با دور زدن محیط با توجه به رنگ مورد نظر محیط یعنی قرمز را بدست بیارید.
    ولی به نظرم این برنامه شما داخل کتاب پاسکال مربوط به الیوت هافمن وجود داشته باشد.

  5. #5

    نقل قول: کار با توابع POLYMAL

    با سلام
    من برنامه paint را با تحت داس طراحی کرد ام حالا از من خواسته شده که قسمت مشترکی را که رنک کردم رامساحت آن را بدست آورم گفته شده که تابعی بنام polygon ( چند ضلعی) هست که این کار را انجام می دهد حالا اگر آشنایی با این تابع وکارکردن با آن من را راهنمایی کنید

    با تشکر از زحماتتان

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: کار با توابع POLYMAL

    تا حالا تابعی نشنیدم که بتواند مساحت را محاسبه کند ولی میتوانید محاسبه مساحت را داخل فرمولهای ریاضی از کتابها بدست بیارید
    ولی اگر مشکل استفاده از اینگونه توابع دارید به صفحه زیر یک نگاهی بندازید
    http://www.yevol.com/en/bcb/Lesson12.htm

  7. #7

    نقل قول: کار با توابع POLYMAL

    با سلام مجدد از شما
    فرض کنید که در برنامه paint دو تا مستطیل کشیده اید حالا ناحیه مشترک این دو شکل ممکن است مستطیل باشد یا مربع باشد یا لوزی حالا مساحت این قسمت را با توجه به یکی از شکل ها بدست آورید

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: کار با توابع POLYMAL

    خب اگر شکلتان مستطیل هست باید بررسی کنید که کدام گوشه از مستیلها داخل مستطیل دیگر قرار دارد مثال

    typedef struct Objects
    {
    int left;
    int top;
    int right;
    int bottom;
    }Object;

    int Masahat(Object obj1, Object obj2)
    {
    int left, top, bottom, righ, height, widtht;
    left = abs(obj1.left-obj2.left);
    top = abs(obj1.top-obj2.top);
    right = abs(obj1.right-obj2.right);
    bottom = abs(obj1.bottom-obj2.bottom);
    width = abs(left-right);
    height = abs(top-bottom);
    return width*height;
    }

    دستی کد شد سایر اشکال هم به این صورت محاسبه میشود اما با فرمول متفاوت

  9. #9

    نقل قول: کار با توابع POLYMAL

    با سلام از شما
    ازکدی که گذاشتید متشکرم میخواستم بپرسم من کد هایم رو درturbo C++‎ نوشتم حالا که چطوری در Borland C++‎‎ Builder کامپایل کنم ومیشه محیط رو هم برایم بکذاری

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: کار با توابع POLYMAL

    میخواستم بپرسم من کد هایم رو درturbo C++‎‎ نوشتم حالا که چطوری در Borland C++‎‎‎ Builder کامپایل کنم ومیشه محیط رو هم برایم بکذاری
    کدهای بالا یه سری کد ساده هستند و داخل همه میحیطهای c قابل اجراست!
    ولی در مورد کامپایلر cbuilder خب حجم زیادی داره من چطوری اینجا قرارش بدم میتوانید از بیرون تهیه کنید همه جا راحت پیدا میشه.

  11. #11

    نقل قول: کار با توابع POLYMAL

    با سلام
    از راهنمایی شما متشکرم اگر برنامه رو روی سایت بگذارم میتوانید کد هایتان را اعمال کنید روی برنامه من
    با تشکر ازشما

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: کار با توابع POLYMAL

    اگر برنامه رو روی سایت بگذارم میتوانید کد هایتان را اعمال کنید روی برنامه من
    ارسال کنید.
    ولی این کار را برای مستطیل و مربع انجام میدم شاید برای سایر اشکال وقت کافی نداشته باشم خودتان هم میدانید برای این کار تحقیق ریاضی میخواد تا نتیجه بده.

  13. #13

    نقل قول: کار با توابع POLYMAL

    با سلام مجدد از شما
    DRAWSHAP _____kalali.rar
    این هم برنامه
    باتشکر ازشما

  14. #14

    نقل قول: کار با توابع POLYMAL

    با سلام مجدد
    من برنامه رو باید زود تحویل دهم آیا قسمتی که کفته بودید رو درست کردید اگر حاضر است آپلودش کنید

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: کار با توابع POLYMAL

    فقط اصلاحات در مورد مستطیل انجام شد و همانطور که خودتان میدانید برای سایر اشکال وقت زیادی لازمه حداقلش باید فرمولهای ریاضی را مطالع کرد.
    به هر صورت شما میتوانید با انتخاب پی در پی دو مستطیل برای رسم تغییرات داده شده را مشاهده کنید.
    ضمنا داخل لیست پیوندی و توابعتان اصلاحی کمی صورت گرفت و همیشه برای توابع اسامی مناسبی انتخاب کنید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  16. #16

    نقل قول: کار با توابع POLYMAL

    با سلام
    این برنامه را شما کامپایل کرده اید چون 9 خطا دارد وبرنامه اجرا نمیشه اگر لطف کنید دوباره یک نگاهی بکنید

    باتشکر ازشما دوست عزیز

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: کار با توابع POLYMAL

    با چی کامپایل میکنید؟
    اجرا شده هم ضمیمه شد!!!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  18. #18

    نقل قول: کار با توابع POLYMAL

    با سلام
    من با Turbo C++‎ کامپایل کردم

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: کار با توابع POLYMAL

    من با Turbo C++‎‎ کامپایل کردم
    فرقی نداره خب من چیزی به برنامه قبلی شما از لحاظ کدهای گرافیکی پیچیده اضافه نکردم فقط یه الگوریتم ساده که از توابع استاندارد استفاده میکنند استفاده کردم - حالا برای چی شما نمیتوانید کامپایل کنید به نظرم از خود کامپایلرتان باشد.

  20. #20

    نقل قول: کار با توابع POLYMAL

    شما باچی کامپایل کردم

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: کار با توابع POLYMAL

    شما باچی کامپایل کردم
    borland C++‎

  22. #22

    نقل قول: کار با توابع POLYMAL

    با سلام
    میشه یک لینک دانلود از این نرم افزار برای من بگذارید تا نرم افزار شو دانلود کنم چون من این رو ندارم
    من با Borland C++‎Builder 6کامپایل کردم نشد میشه راهنمایی ام کنید
    آخرین ویرایش به وسیله kalali : جمعه 07 خرداد 1389 در 13:55 عصر

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: کار با توابع POLYMAL

    بورلند سی ورژن 5 حجمش خیلی زیاده به راحتی میتوانید از بیرون تهیه کنید.داخل سی دی تمامی مجموعه هایش قرار دارد.

  24. #24

    نقل قول: کار با توابع POLYMAL

    با سلام
    پس اگر من با ورژن 5 کار کنم برنامه اجرا میشود

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •