نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مخفی کردن برنامه در taskmanager application list

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ایمان اختیاری
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    یه جای ایران عزیز
    سن
    40
    پست
    277

    مخفی کردن برنامه در taskmanager application list

    سلام ..
    قبلا توی vb6 ما یه دستور داشتیم به این شکل
    app.taskvisibale=false
    که فقط برنامه رو توی تب application توی taskmanger مخفی می کرد ولی پروسس هنوز توی taskmanager بود
    حالا چنین چیزی توی C#‎‎ هم داریم ؟
    من یه سری کد پیدا کردم ولی کار نکرد .. کسی می تونه کمک کنه ؟

    ProcessStartInfo pinfo = new ProcessStartInfo();
    pinfo.WindowStyle = ProcessWindowStyle.Hidden;
    Application.Run(new Form1());

    اینم لینکشه

  2. #2

    نقل قول: مخفی کردن برنامه در taskmanager application list



    this.Text = string.Empty;
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  3. #3

    نقل قول: مخفی کردن برنامه در taskmanager application list

    نقل قول نوشته شده توسط imans62 مشاهده تاپیک
    سلام ..
    قبلا توی vb6 ما یه دستور داشتیم به این شکل
    app.taskvisibale=false
    که فقط برنامه رو توی تب application توی taskmanger مخفی می کرد ولی پروسس هنوز توی taskmanager بود
    حالا چنین چیزی توی C#‎‎‎ هم داریم ؟
    من یه سری کد پیدا کردم ولی کار نکرد .. کسی می تونه کمک کنه ؟

    ProcessStartInfo pinfo = new ProcessStartInfo();
    pinfo.WindowStyle = ProcessWindowStyle.Hidden;
    Application.Run(new Form1());

    اینم لینکشه
    با سلام
    اگه منظورتونا درست متوجه شده باشم بايد توي خصوصيات برنامه همون جعبه پروپرتي گزينه showintaskbarرا false كنيد

  4. #4

    نقل قول: مخفی کردن برنامه در taskmanager application list

    showintaskbar برای taskbar هستش نه برای taskmanager

    taskmanager=alt+ctrl+del

    یا ctrl+shift+esc
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  5. #5

    نقل قول: مخفی کردن برنامه در taskmanager application list

    showintaskbar برای taskbar هستش نه برای taskmanager
    البته منم قبل از شما ميخاستم همين رو بگم ولي گفتم بزار قبلش يه تست بكنيم .
    تست كردم و ديدم كه درسته و در ليست Application برنامه ناپديد ميشه .
    موفق باشيد .........

  6. #6

    نقل قول: مخفی کردن برنامه در taskmanager application list

    نقل قول نوشته شده توسط s_mokhtari مشاهده تاپیک
    با سلام
    اگه منظورتونا درست متوجه شده باشم بايد توي خصوصيات برنامه همون جعبه پروپرتي گزينه showintaskbarرا false كنيد
    من هر چی می گردم این showintaskbar را توی خصوصيات برنامه پیدا نمی کنم!!

  7. #7

    نقل قول: مخفی کردن برنامه در taskmanager application list

    سلام .
    مطمئنيد كه پيداش نميكنيد ؟؟؟

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 001.JPG‏ (16.3 کیلوبایت, 102 دیدار)

  8. #8

    نقل قول: مخفی کردن برنامه در taskmanager application list

    نقل قول نوشته شده توسط Netsky مشاهده تاپیک
    البته منم قبل از شما ميخاستم همين رو بگم ولي گفتم بزار قبلش يه تست بكنيم .
    تست كردم و ديدم كه درسته و در ليست Application برنامه ناپديد ميشه .
    موفق باشيد .........

    دوست خوب و همشهری عزیز ،من همیشه قبل از تایپ یه چیزی ان رو امتحان می کنم

    Form.ShowInTaskbar
    Gets or sets a value indicating whether the form is displayed in the Windows taskbar
    حداقل توی laptop من این جوری هستش

    اینم ببین
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=206549
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  9. #9

    نقل قول: مخفی کردن برنامه در taskmanager application list

    Gets or sets a value indicating whether the form is displayed in the Windows taskbar
    آره ميثم جون شما درست ميگي .
    ميشه اين روش رو هم جزو روشهاي غير استاندارد ولي كار راه انداز در نظر گرفت .
    چاكر همه دوستان .........

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار mansourm
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Registry
    پست
    95

    نقل قول: مخفی کردن برنامه در taskmanager application list

    دوستای گلم اینم برنامش که البته list تسک منیجر رو خالی میکنه

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •