نمایش نتایج 1 تا 27 از 27

نام تاپیک: چرا firefox من 280مگابایت حافظه می بره؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ایمان اختیاری
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    یه جای ایران عزیز
    سن
    38
    پست
    277

    چرا firefox من 280مگابایت حافظه می بره؟

    سلام ..
    یه سوال .. امروز داشتم پروسس ها رو نیگا می کردم دیدم فایرفاکس جدود 280 مگابایت حافظه اشغال کرده .. گفتم خب شاید history و ایناش زیاد شده رفتم هر چی داشت پاک کردم بازم کم نشد .. حتی صفحه هم باز نبود
    فایرفاکس شما هم اینجوریه یا این مشکل داره؟
    ورژنشن هم 3.6.3
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه




  2. #2

    نقل قول: چرا firefox من 280مگابایت حافظه می بره؟

    عادیه....
    100 مگابایت که واسه شروعشه اگه تعداد tab ها زیاد بشه و اون tab ها حاوی صفحات سنگین باشن همین جوری برات رم مصرف میکنه...
    البته بستگی به افزونه های نصب شده هم داره...

  3. #3

    نقل قول: چرا firefox من 280مگابایت حافظه می بره؟

    عادیه....
    100 مگابایت که واسه شروعشه اگه تعداد tab ها زیاد بشه و اون tab ها حاوی صفحات سنگین باشن همین
    جوری برات رم مصرف میکنه...
    همچین عادی هم نیست، فایرفاکس 3.6.3 من با 17 Extension، و 15 Plug-in فعال، در هنگام شروع به کار؛ حدودا 40 مگ حافظه استفاده میکنه، و با باز کردن همین صفحه ایی که الان درش هستیم، به عنوان تنها تب باز، میزان حافظه مصرفی اش به 65 مگابایت میرسه.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  4. #4

    نقل قول: چرا firefox من 280مگابایت حافظه می بره؟

    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    همچین عادی هم نیست، فایرفاکس 3.6.3 من با 17 Extension، و 15 Plug-in فعال، در هنگام شروع به کار؛ حدودا 40 مگ حافظه استفاده میکنه، و با باز کردن همین صفحه ایی که الان درش هستیم، به عنوان تنها تب باز، میزان حافظه مصرفی اش به 65 مگابایت میرسه.
    جالبه. منم آزمایش کردم برای رسیدن به این تاپیک میزان حافظه مصرفی 122MB شدش. البته رو Browser من 29 تا Extension و 16 تا Plugin نصبه. Browser من که تو حالت Safe Mode بالا میاد 38MB حافظه میبره... اما تو حالت عادی، وقتی چند صفحه رو تواما باز میکنم معمولا این میزان به 240MB میرسه.

    امکانش هست براتون تو حالت Safe Mode هم این میزان رو نگاه کرده، اعلام کنید؟

  5. #5

    نقل قول: چرا firefox من 280مگابایت حافظه می بره؟

    بررسی کنید ببینید که skin / theme یا چنین موارد خاصی نصب نکردید؟
    چون این موارد رسمی نیستند و ممکن هست توسط کاربری ناشی بد طراحی شده باشند و کنترل حافظه را فراموش کرده باشند!

    ضمنا همین موضوع می تواند در طراحی اشتباه یک Extension هم صادق باشد.

  6. #6

    نقل قول: چرا firefox من 280مگابایت حافظه می بره؟

    فاير فاكس از ابتدا اين مشكل رو داشت.
    با افزايش حجم ديتابيس مصرف حافظه نرم افزار هم بالا ميره.
    معمولاً خالي كردن history به تعادل مصرف كمك مي كنه ( كه البته من اين راهو دوست ندارم)

  7. #7

    نقل قول: چرا firefox من 280مگابایت حافظه می بره؟

    فایر فاکس از بچگیش تا حالا این مشکل حافظه رو داره.

  8. #8

    نقل قول: چرا firefox من 280مگابایت حافظه می بره؟

    به نظر من هم كه فايرفاكس زياد حافظه مصرف ميكنه . من الان با كروم 10 تا تب رو باز كردم مصرف حافظه حدود 34 مگابايت هست .
    قربون لارس باك جيگر طلا برم كه عجب چيزي درست كرده ............
    به نظر من اگه از كروم استفاده كنيد ، خيلي راحت تر ميشيد .........

  9. #9

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ایمان اختیاری
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    یه جای ایران عزیز
    سن
    38
    پست
    277

    نقل قول: چرا firefox من 280مگابایت حافظه می بره؟

    توی حالت safemode تقریبا نصف این مقدار حافظه رو گرفت .. اکستنشن زیادی هم نصب نکردم .. تم هم vista aero گذاشتم ...
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  11. #11

    نقل قول: چرا firefox من 280مگابایت حافظه می بره؟

    با استفاده از نرم افزار Firefox Ultimate Optimizer میتونید مقدار مصرفی رم توسط Firefox رو در حد

    کیلوبایت و یا مقدار خیلی جزیی مگابایت (حدودا 1 مگابایت) برسانید !

    این عکس از سیستم خودمه ؛ منم تعداد زیادی افزونه نصب کردم و این مقدار مصرفی رم هستش :







  12. #12

    نقل قول: چرا firefox من 280مگابایت حافظه می بره؟

    نقل قول نوشته شده توسط salar_cpp_cs مشاهده تاپیک
    با استفاده از نرم افزار Firefox Ultimate Optimizer میتونید مقدار مصرفی رم توسط Firefox رو در حد کیلوبایت و یا مقدار خیلی جزیی مگابایت (حدودا 1 مگابایت) برسانید !
    سلام.
    بنظرم این بیشتر به Malware شباهت داره تا محصولی که واقعا اینکارو انجام بده.
    الان که خط قبل رو نوشتم، یه جستجو کردم و دیدم خیلی ها مثل من بهش شک دارن.

    شما یه زحمتی بکشید. توی Task Manager، از منوی View گزینه Select columns رو انتخاب کنید و گزینه Virtual Memory Size رو روشن کنید و اینبار میزان حافظه مصرفی در ستون Mem Usage و VM Size رو بگید.

    ممنونم.

  13. #13

    نقل قول: چرا firefox من 280مگابایت حافظه می بره؟

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi.mousavi
    شما یه زحمتی بکشید. توی Task Manager، از منوی View گزینه Select columns رو انتخاب کنید و گزینه Virtual Memory Size رو روشن کنید و اینبار میزان حافظه مصرفی در ستون Mem Usage و VM Size رو بگید.
    فکر نمی کنم از VM استفاده کنه چون من الان امتحان کردم و قبل و بعد از استفاده از Firefox Ultimate Optimizer، هر دو بار 217000 کیلوبایت بود و فرقی نکرد...

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار #target
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    589

    نقل قول: چرا firefox من 280مگابایت حافظه می بره؟

    به نظر من اگه از كروم استفاده كنيد ، خيلي راحت تر ميشيد .........
    بابا اون که تحریمه . لینک دیگه ای برا دانلود .Deb Package برا Ubuntu داری . البته من از این کروم اصلا خوشم نمی یاد فقط Opera
    ولی خوب می خوام امتحانش کنم

  15. #15

    نقل قول: چرا firefox من 280مگابایت حافظه می بره؟

    بابا اون که تحریمه
    از طرف خود گوگل آره تحريمه . ولي سايت هايي مانند كمياب آنلاين و دانلود دات كام و فايل هيپو واسه همچين مواقعي هستش دوست عزيز .
    لینک دیگه ای برا دانلود .Deb Package برا Ubuntu داری
    آره چرا نداشته باشم .
    Google.com . خب دوست عزيز يكم سرچ كن پيدا ميكني .
    البته من از این کروم اصلا خوشم نمی یاد فقط Opera ولی خوب می خوام امتحانش کنم
    اتفاقا منم اصلا از اوپرا خوشم نمياد . واقعا من نميدونم چه طوريه كه ميگن سرعتش با كروم برابره . البته در مقابل فايرفاكس و اينترنت اكسپلورر كه اوپرا واقعا خيلي خوبه ولي در مقابل كروم از نظر سرعت حرفي براي گفتن به نظر من نداره . البته واقعا از كاراي ابتكاري كه اوپرا انجام ميده خوشم مياد . مثل همين قابليتي كه دنياي مرورگر ها رو متحول كرد . يعني قابليت Tabbed Browsing . به نظر من شما امتحان كن خوشت مياد بد رقم .

  16. #16

    نقل قول: چرا firefox من 280مگابایت حافظه می بره؟

    بنظرم این بیشتر به Malware شباهت داره تا محصولی که واقعا اینکارو انجام بده.
    الان که خط قبل رو نوشتم، یه جستجو کردم و دیدم خیلی ها مثل من بهش شک دارن.
    جناب موسوی ، والا ما از خیلی ها شنیدیم رو سیستمشون خوب جواب داده .

    شما یه زحمتی بکشید. توی Task Manager، از منوی View گزینه Select columns رو انتخاب کنید و گزینه Virtual Memory Size رو روشن کنید و اینبار میزان حافظه مصرفی در ستون Mem Usage و VM Size رو بگید.
    چنین گزینه ای رو من ندیدم .






  17. #17

    نقل قول: چرا firefox من 280مگابایت حافظه می بره؟

    نقل قول نوشته شده توسط salar_cpp_cs مشاهده تاپیک
    جناب موسوی ، والا ما از خیلی ها شنیدیم رو سیستمشون خوب جواب داده .
    چنین گزینه ای رو من ندیدم .

    این حافظه ای که برای شما نشون میده به طرز خارق العاده ای عجیبه ، یعنی یک نرم افزار ویندوزی با این همه دنگ و فنگ فقط 800 کیلو بایت؟


    با افزونه های زیر برای من حدود 100 مگابایت مصرف میکنه....




    به نظر من از لحاظ عملی امکان پذیر نیست و صرفا یک ترفنده ، یا این که اطلاعات رو از روی رم به حافظه مجازی انتقال میده و در واقع با هارد کار میکنه و سرعت مرورگر در واقع کمتر هم خواهد شد....


    اصلا مگه 100 مگ رم مهمه؟ 300 مگ هم مصرف کنه خیلی مهم نیست، 4 گیگا بایت رم که دیگه قیمتی نداره....
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  18. #18

    نقل قول: چرا firefox من 280مگابایت حافظه می بره؟

    سلام.
    من بیشتر جستجو کردم، به این snapshot رسیدم:



    به این دو تصویر دقت کنید. وقتی Page Fault اونطور رفته بالا، یعنی به این تعداد وقفه بین انتقال دادن داده ها از Disc به RAM رخ داده. به عبارت دیگه، این برنامه باعث میشه داده ها روی Disc ریخته بشه، تا اینکه توی RAM قرار بگیره که این واقعا بده! در مورد Malware بودنش هم تا خودم آزمایش نکنم نمیتونم حرفی بزنم، اما اینطور که خوندم بعضی ها گزارش کردن که برخی اطلاعات از ماشینی که این برنامه روش نصبه به سایتهای خاصی ارسال شده.

    موفق باشید.

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    571

    نقل قول: چرا firefox من 280مگابایت حافظه می بره؟

    همین مشکل دهن منو هم سرویس کرده! نمیشه یه افزونه واسه این کار نوشت

    یه آدرس بدین ما هم امتحان کنیم، فدای سرتون اگه مال ویر هم باشه، مثل گلسنگ با هم به تفاهم میرسیم دیگه

  20. #20

  21. #21

    نقل قول: چرا firefox من 280مگابایت حافظه می بره؟

    اما اینطور که خوندم بعضی ها گزارش کردن که برخی اطلاعات از ماشینی که این برنامه روش نصبه به سایتهای خاصی ارسال شده.
    متوجه منظورتون نشدم ، میشه کمی واضحتر بگید ؟

    یعنی برنامه یکسری فعالیت های جاسوسی انجام میده ؟






  22. #22

    نقل قول: چرا firefox من 280مگابایت حافظه می بره؟

    در ضمن مورد توجه دوستان که جهت بهینه سازی دو مورد زیر رو هم تست کنید :




    موفق باشید .






  23. #23
    کاربر دائمی آواتار m.hamidreza
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    کره زمین
    پست
    1,465

    نقل قول: چرا firefox من 280مگابایت حافظه می بره؟

    تنها دلیلی که باعث شد رَم لپ تاپمو از 512 به 1 ارتقاء بدم همین فایرفاکس بود! فتوشاپ بخوبی با گرافیگ 128 و رَم 512 کار میکرد ولی فایرفاکس کار نمیکرد و مجبور بودم مثلا مکافی رو Disable کنم تا از هنگ در بیاد...
    مصرف حافظش اصلا خوب نیست من تا 400 مگابایت هم باهاش رفتم.

  24. #24

    نقل قول: چرا firefox من 280مگابایت حافظه می بره؟

    نقل قول نوشته شده توسط m.hamidreza
    من تا 400 کیلوبایت هم باهاش رفتم.
    منظورت 400 مگابایت هست دیگه؟ :D
    ولی در کل برای Web Developers چیزی بهتر از Firefox پیدا نمیشه... نمیشه از این همه Add-on چشم پوشی کرد.

  25. #25

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    571

    نقل قول: چرا firefox من 280مگابایت حافظه می بره؟

    Error داد؟؟؟

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار m.hamidreza
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    کره زمین
    پست
    1,465

    Lightbulb نقل قول: چرا firefox من 280مگابایت حافظه می بره؟

    نقل قول نوشته شده توسط Behrouz_Rad مشاهده تاپیک
    منظورت 400 مگابایت هست دیگه؟ :D
    ولی در کل برای Web Developers چیزی بهتر از Firefox پیدا نمیشه... نمیشه از این همه Add-on چشم پوشی کرد.
    با دوستان باید یه کارگروه تشکیل بدم از لحاظ قانونی یه فکری بحال حضور اینویزت در این سایت کنم!
    قبل از پستت ویرایشش کرده بودما! بله منم به همین خاطر 50 هزار تومن پول رَم دادم دیگه!

    پ.ن: بابت راهنمایی ای که در خصوص تایپ اون کدِ کردی هم دستت درد نکنه کلی مشکلم حال شد مونده بودم چیکار کنم!
    آخرین ویرایش به وسیله m.hamidreza : دوشنبه 27 اردیبهشت 1389 در 23:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •