نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: bold کردن بخشی از متن word

  1. #1

    bold کردن بخشی از متن word

    سلام
    من می خوام قسمتی از متن یک پاراگراف را که در word ذخیره شده را bold کنم .
    می توانم به پاراگراف مورد نظر دست پیدا کنم یا اینکه یک کلمه از پاراگراف رو پیدا کنم و bold کنم اما یه یک بخش از متن پاراگراف نمی تونم دسترسی پیدا کنم .
    البته این یک بخش از متن جمله هم نیست . این هم که تک به تک کلمات رو پیدا کنم و bold کنم جالب به نظر نمی رسه.
    راهنمایی لطفا...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: bold کردن بخشی از متن word


  3. #3

    نقل قول: bold کردن بخشی از متن word

    ممنون از راهنماییتون . من برنامه رو نگاه کردم . اما متاسفانه این قسمتی که من می خوام رو نداشت!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: bold کردن بخشی از متن word


  5. #5

    نقل قول: bold کردن بخشی از متن word

    این کد هم با یک کلمه از متن کار کرده. متن انتخابی من که می خوام فرمتش رو تغییر بدم از یک کلمه بیشتره ، البته جمله هم نیست !

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: bold کردن بخشی از متن word

    منظورتون از "یک کلمه بیشتره البته جمله هم نیست " چیه ؟
    این خط کلمه های موجود در یک سند ورد رو که مساوی با was هستند رو bold میکنه

    // Bold the specified word
    foreach (Word.Range w in doc.Words)
    {
    if (w.Text.Trim() == "was")
    w.Font.Bold = 1;
    }

  7. #7

    نقل قول: bold کردن بخشی از متن word

    این خط یک کلمه از متن را می گیره و bold می کنه . من می خوام bold بودن یا نبودن یک قسمت از متن را چک کنم . این کد کلمه به کلمه متن را می گردد و کلمه was را در متن پیدا و bold میکنه . فرض کنید من یک متن دارم به صورت "I am a student and go to the home" . حالا می خوام bold بودن یا نبودن "go to the " را بررسی کنم .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: bold کردن بخشی از متن word

    خوب اگر

    Font.Bold == 1;

    یعنی bold هست درسته ؟

  9. #9

    نقل قول: bold کردن بخشی از متن word

    بله این کد درسته . اما مشکل من انتخاب یک بخش از متنه.
    نقل قول نوشته شده توسط donya100 مشاهده تاپیک
    من می خوام bold بودن یا نبودن یک قسمت از متن را چک کنم .

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: bold کردن بخشی از متن word


    string text=textBox1.Text;
    if (range.Text.Contains(text))
    {
    object st=range.Text.IndexOf(text);
    int l=text.Length+int.Parse(st.ToString());
    object en = l;
    range = Word_doc.Range(ref st, ref en);
    if (range.Font.Bold == 0)
    MessageBox.Show("no bold");
    }

    بقیه اش رو هم خودتون دست بکار شید .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •