نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: برنامه چاپ یک فرم ؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار mohsen.khodaparast
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    43

    Red face برنامه چاپ یک فرم ؟

    با سلام ؛
    از تمام کاربرانی که هم اکنون ONLine هستند برنامه ای برای چاپ یک فرم تقاضا دارم . لطفاً کمکم کنید . خیلی ضروری و احتیاج سریع .

  2. #2

    نقل قول: برنامه چاپ یک فرم ؟


    using System.Drawing.Printing;
    using System.Windows.Forms;
    //For "PrintDocument" Class
    public partial class Form3 : Form
    {
    PrintDocument PrintDoc1 = new PrintDocument();
    PrintPreviewDialog PPDlg1 = new PrintPreviewDialog();
    public Form3()
    {
    InitializeComponent();
    PPDlg1.Document = PrintDoc1;
    PrintDoc1.OriginAtMargins = true;
    //To set or Get the Position of a Graphic Object
    PrintDoc1.PrintPage += PDoc_PrintPage;
    }
    private void btn_PrintPreview_Click(object sender, EventArgs e)
    {// When PrintPreview Button Clicks
    PPDlg1.ShowDialog();
    }
    private void PDoc_PrintPage(object sender, PrintPageEventArgs e)
    {
    Bitmap bmp = new Bitmap(this.Width, this.Height);
    //this.DrawToBitmap(bmp, this.ClientRectangle);
    this.DrawToBitmap(bmp, new Rectangle(0, 0, bmp.Width, bmp.Height));
    //Takes the Snap of the Exact WindowForm size as Bitmap image e.Graphics.DrawImage(bmp, 0, 0);
    }
    private void btn_PrintPage_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    //When Print Button Clicks, Image will be show & Ready to Print
    PrintDoc1.Print();
    }
    }

    آخرین ویرایش به وسیله saed2006 : شنبه 25 اردیبهشت 1389 در 19:52 عصر

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار mohsen.khodaparast
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    43

    Unhappy نقل قول: برنامه چاپ یک فرم ؟

    دوست عزیز ؛
    ممنونم ولی :
    من برنامه را در سی شارپ اجرا کردم ولی مد نظر نبود .
    منضور من از چاپ فرم ، چاپ فرم برنامه که با آن کار می کنیم و کنترل ها روی اون قرار می گیرن . ( یعنی تصویری از فرم )
    لطفاً اگه میشه راهنمایی کنید .

  4. #4

    نقل قول: برنامه چاپ یک فرم ؟


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار peymanjon
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    252

    نقل قول: برنامه چاپ یک فرم ؟

    2) با چه كدي ميتونم از كل فرم پرينت بگيرم؟
             void PrintImage(object o, PrintPageEventArgs e)
    {
    int x = SystemInformation.WorkingArea.X;
    int y = SystemInformation.WorkingArea.Y;
    int width = this.Width;
    int height = this.Height;

    Rectangle bounds = new Rectangle(x, y, width, height);

    Bitmap img = new Bitmap(width, height);

    this.DrawToBitmap(img, bounds);
    Point p = new Point(100, 100);
    e.Graphics.DrawImage(img, p);

    }
    و این کد را هم در buttom مورد نظر بنویس:

    PrintDocument pd = new PrintDocument();
    pd.PrintPage += new PrintPageEventHandler(PrintImage);
    pd.Print();

  6. #6

    نقل قول: برنامه چاپ یک فرم ؟

    اکه نخای خودتو درگیر راه حل قبلی بکنی می تونی از تابع DrawToBitmap استفاده کنی که هر شی اون رو از Control به ارث می بره

    وقتی ازش خروجی گرفتی می تونی هر کاری باهاش بکنی.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: برنامه چاپ یک فرم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط ali.aghdam مشاهده تاپیک
    اکه نخای خودتو درگیر راه حل قبلی بکنی می تونی از تابع DrawToBitmap استفاده کنی که هر شی اون رو از Control به ارث می بره

    وقتی ازش خروجی گرفتی می تونی هر کاری باهاش بکنی.
    میشه لطفا بیشتر توضیح بدین؟ ممنون

  8. #8

    نقل قول: برنامه چاپ یک فرم ؟

    ببینید وقتی من این پست رو داشتم می نوشتم آقای peymanjon جواب رو گذاشتند دستشون درد نکنه .

    خوب فرض کنیم نام فرم ما AliForm باشه


    Bitmap bitmap = new Bitmap(500, 500);

    AliForm.DrawToBitmap(bitmap, new Rectangle(0, 0, 500, 500));



    خوب الان تصویر فرم در bitmap و می تونی از تابع Save ذخیرش کنی یا هزار کارِ دیگه!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •