نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: نشان دادن فرم

  1. #1

    نشان دادن فرم

    با سلام
    من توي برنامه وقتي ميخوام فرمي را نشون بدم
    (new Form1()).ShowDialog()
    را مينويسم مشكلي هم نداره حالا اگه يه سولوشن ديگه به فرم اضافه كردم چطوري ميتونم فرم سولوشن دوم را مثل كد بالايي بهش دسترسي داشته باشم
    با تشكر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار behnam25214
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    @-<-<
    پست
    338

    نقل قول: نشان دادن فرم

    به نظرم اول باید سولوشنت رو فراخوانی کنی بعد.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahdi87_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    448

    نقل قول: نشان دادن فرم

    فکر می کنم باید با دستور using فضای نام سولوشن دوم رو اضافه کنی بعد بتونی فرمهاشو فراخوانی کنی

  4. #4

    Smile نقل قول: نشان دادن فرم

    سلام

    شما باید از منوی Project گزینه Add Reference را انتخاب کنی و در تب Project میتونی پروژه ای که می خواهی از فرم اون استفاده کنی اضافه کنی و در برنامه برای صدا کردن فرم ها با ید به این صورت بنویسی .
    app2.formName

  5. #5
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604

    نقل قول: نشان دادن فرم

    اگه يه سولوشن ديگه به فرم اضافه كردم
    میشه بگید منظورتون چیه؟ چجوری یه سولوشن به فرم اضافه میشه؟!

    به نظرم اول باید سولوشنت رو فراخوانی کنی بعد.
    میشه توضیح بدید که یک سولوشن رو چطوری میشه فراخونی کرد؟!

    چند تا نکته تکراری:
    - لطفا اول وقت بزارید و یک سری مفاهیم بسیار ابتدایی رو یاد بگیرید بعد به دنبال طرح سوال باشید.
    - دوستان لطفا زمانی جواب بدن که مفاهیم مطرح شده در سوال رو بلدن و با جواب های اشتباه و گمراه کننده موجب گمراهی بیشتر بقیه و خودشون نشن.

    در پایان باید عرض کنم که دوست گرامی لطفا مفاهیم Solution، Project، Form، namespace، Reference را مطالعه کنید.

    موفق باشید

  6. #6

    Smile نقل قول: نشان دادن فرم

    سلام

    دوست عزیز من برای دریافتی که از سوال دوستمون داشتم جواب دادم و جوابم هم درسته می تونید تست کنید من با مدرک صحبت می کنم این هم مثال.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: نشان دادن فرم

    نقل قول نوشته شده توسط bermooda مشاهده تاپیک
    میشه بگید منظورتون چیه؟ چجوری یه سولوشن به فرم اضافه میشه؟!


    میشه توضیح بدید که یک سولوشن رو چطوری میشه فراخونی کرد؟!

    چند تا نکته تکراری:
    - لطفا اول وقت بزارید و یک سری مفاهیم بسیار ابتدایی رو یاد بگیرید بعد به دنبال طرح سوال باشید.
    - دوستان لطفا زمانی جواب بدن که مفاهیم مطرح شده در سوال رو بلدن و با جواب های اشتباه و گمراه کننده موجب گمراهی بیشتر بقیه و خودشون نشن.

    در پایان باید عرض کنم که دوست گرامی لطفا مفاهیم Solution، Project، Form، namespace، Reference را مطالعه کنید.

    موفق باشید
    با سلام
    من روي نام سولوشن اولي راست كليك كرده و گزينه add سپس existing project را ميزنم حالا تمام فرمهاي برنامه به برنامه موجود اضافه شدن ولي نميدونم چطوري به فرم سولوشن دوم دسترسي داشته باشم
    با تشكر

  8. #8

    نقل قول: نشان دادن فرم

    نقل قول نوشته شده توسط habib_asadpoor مشاهده تاپیک
    سلام

    دوست عزیز من برای دریافتی که از سوال دوستمون داشتم جواب دادم و جوابم هم درسته می تونید تست کنید من با مدرک صحبت می کنم این هم مثال.
    با سلام و تشكر
    من فايلتونا ديدم درست بود ولي ميشه بهم بگيد چطوري برنامه دوم را اضافه كرديد به برنامه اول
    با تشكر

  9. #9

    Smile نقل قول: نشان دادن فرم

    سلام

    از منوی Project گزینه Add Reference رو انتخاب کن و بعد در پنجره Add Reference در تب Projects باید پروژه ای که می خواهید از او استفاده کنید رو Add کنید.

  10. #10

    نقل قول: نشان دادن فرم

    نقل قول نوشته شده توسط habib_asadpoor مشاهده تاپیک
    سلام

    از منوی Project گزینه Add Reference رو انتخاب کن و بعد در پنجره Add Reference در تب Projects باید پروژه ای که می خواهید از او استفاده کنید رو Add کنید.
    با سلام و تشكر
    پس با اين حساب اول بايد راه حلي كه خودم تو تاپيك توضيح دادم را انجام بدم بدشم راه حل شما ديگه درست ميشه
    با تشكر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •