نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: چگونگی Update کردن رکوردها در بانک

  1. #1

    چگونگی Update کردن رکوردها در بانک

    مهندسان میشه یه کد update بنویسین . البته تو برنامه اگه یه simple work مینوشتین و ضمیمه میکردین ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ایران
    سن
    39
    پست
    467

    نقل قول: میشه یه کوچولو کمکم کنین

    نقل قول نوشته شده توسط RIG000 مشاهده تاپیک
    مهندسان میشه یه کد update بنویسین . البته تو برنامه اگه یه simple work مینوشتین و ضمیمه میکردین ممنون
    تو اس کیو ال سرور روی جدولی که می خوای آپدیت بزنی ، راست کلیک کن و Script Table Az رو بزن سپس Update To رو بزن

  3. #3

    نقل قول: میشه یه کوچولو کمکم کنین

    نه منظورم اصلا" این نیست مهندس من. ببین منظورم یه کد اپدیت واسه یه برنامه #C هستش که بانکش هم اکسس هست میخام فیلد هایی رو که مثل نام و نام خانوادگی رو که ثبت شده تو بانک رو اپدیت کنم منضورم اینه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار iman_me
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    338

    نقل قول: میشه یه کوچولو کمکم کنین

    یه برنامه ازمایشی بنویس و بانکش رو اماده کن بزار تا کد ابدیتش رو واست درست کنم

  5. #5

    نقل قول: میشه یه کوچولو کمکم کنین

    نقل قول نوشته شده توسط RIG000 مشاهده تاپیک
    نه منظورم اصلا" این نیست مهندس من. ببین منظورم یه کد اپدیت واسه یه برنامه C#‎‎ هستش که بانکش هم اکسس هست میخام فیلد هایی رو که مثل نام و نام خانوادگی رو که ثبت شده تو بانک رو اپدیت کنم منضورم اینه
    منظورت اینه که یه کد آپدیت رکورو پایگاه داده را میخای؟
    اگه اینطوریه میتونی به کد زیر یه نگاهی بیندازی

    OleDbCommand conCmd = newOleDbCommand("update notes set [datetime]= '" + msgFrm._workerInf.Dtime );
    conCmd.Connection = con;
    if (con.State != ConnectionState.Open)
    con.Open();
    int x = conCmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    MessageBox.Show(" ", "", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);

  6. #6

    نقل قول: میشه یه کوچولو کمکم کنین

    نقل قول نوشته شده توسط iman_me مشاهده تاپیک
    یه برنامه ازمایشی بنویس و بانکش رو اماده کن بزار تا کد ابدیتش رو واست درست کنم
    مرسی اینم برنامه اگه لطف کنی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    198

    نقل قول: چگونگی Update کردن رکوردها در بانک

    سلام .
    من چون از VS2010 استفاده می کنم تیکه کد مربوط به دکمه Update رو براتون میزارم
            private void btnupdate_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    OleDbCommand command = new OleDbCommand("update myTable set Text=@Text,Price=@price where Id=@id", connection);
    command.Parameters.AddWithValue("@Text", txtText);
    command.Parameters.AddWithValue("@price", int.Parse(txtPrice.Text));
    command.Parameters.AddWithValue("@id", "your id field");
    connection.Open();
    command.ExecuteNonQuery();
    connection.Close();
    }

    هر موقع که به نتیجه رسیدید در تاپیک اعلام کنید که وقتی دیگران به این تاپیک مراجعه می کنند به جواب برسند

  8. #8

    نقل قول: چگونگی Update کردن رکوردها در بانک

    نقل قول نوشته شده توسط amir.khanlari مشاهده تاپیک
    سلام .
    من چون از VS2010 استفاده می کنم تیکه کد مربوط به دکمه Update رو براتون میزارم
            private void btnupdate_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    OleDbCommand command = new OleDbCommand("update myTable set Text=@Text,Price=@price where Id=@id", connection);
    command.Parameters.AddWithValue("@Text", txtText);
    command.Parameters.AddWithValue("@price", int.Parse(txtPrice.Text));
    command.Parameters.AddWithValue("@id", "your id field");
    connection.Open();
    command.ExecuteNonQuery();
    connection.Close();
    }

    هر موقع که به نتیجه رسیدید در تاپیک اعلام کنید که وقتی دیگران به این تاپیک مراجعه می کنند به جواب برسند
    کسی میتونه این کد رو تو برنامه بالا که گذاشتم تطبیق بده من که نتونستم . یا اینکه کد جدیدی رو بنویسه؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار iman_me
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    338

    نقل قول: چگونگی Update کردن رکوردها در بانک

    خوب دوست عزیز بفرما این هم برامه شما
    وشه 10تومن خوب بید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •