نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در نوع فونت سیستم مقصد برای نصب برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار neda_dela
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زمین خدا
    پست
    323

    Question مشکل در نوع فونت سیستم مقصد برای نصب برنامه

    سلام دوستان
    من برنامم رو setup کردم و روی سیستم مقصد نصب کردم اما نوع فونت هاش با بقیه سیستم ها فرق می کنه
    من توی برنامه برای تکست باکس هام تعریف کردم که اگه حرف (ی) زده شد با (ي) عوضش کنه اما با (ک) مشکلی تا الان نداشتم تا اینکه برنامه روی سیستم مقصد نصب کردم و دیدم که (ک) این شکلی نداره ک با همزه می خوره
    البته اکثر سیتم ها مثل سیستم خودم هستن بعضی این طوری هستن
    آیا می شه کار خاصی کرد ؟ یا نه باید ویندوز دوباره نصب بشه؟
    اگه باید کدی شبیه به کد (ی) بنویسم لطفا منو راهنمایی کنین؟
    در ضمن هر چقدر گشتم توی سیستم مقصد (ک) رو پیدا نکردم حرف ک با همزه می خوره
    چکار کنم؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    424

    نقل قول: مشکل در نوع فونت سیستم مقصد برای نصب برنامه

    https://barnamenevis.org/showpo...7&postcount=11
    توی این لینک میتونید معادل یونیکدی حروف رو ببینید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار neda_dela
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زمین خدا
    پست
    323

    Question نقل قول: مشکل در نوع فونت سیستم مقصد برای نصب برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط naeeme مشاهده تاپیک
    https://barnamenevis.org/showpo...7&postcount=11
    توی این لینک میتونید معادل یونیکدی حروف رو ببینید
    ممنون اما من این معادل یونیکد ها رو کجا و چطور می تونم استفاده کنم
    ببینید من مثلا برای یه تکست باکس که قراره توش متنی وارد بشه این کد رو گذاشتم :

    private
    void textBox5_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    if (e.KeyChar == 'ی') e.KeyChar = 'ï';
    }

    حالا میخام بدونم بهترین راه چی هست؟
    چون اکثر سیستم ها فقط با ی مشکل دارند و با ک مشکلی ندارند اگه من قرار باشه برای ک هم مشابه این کد رو بنویسم ممکنه توی یه سیستم دیگه جواب نده

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    424

    نقل قول: مشکل در نوع فونت سیستم مقصد برای نصب برنامه

    اون لینکی که برای شما گذاشتم، براساس تجربه من بود و شامل تمام حروفی بود که تا امروز باهاشون مشکل پیدا کرده بودم. طریقه استفاده هم که راحت هست. شما کافیه یه تابع بنویسید که ورودی اون یک رشته و خروجی اون هم رشته باشه. در داخل تابع با استفاده از متد replace تمام موارد گفته شده در اون لینک، رو جا به جا کنید.
    قبل از اعمال رشته بر روی دیتابیس(یا هر جایی که باید اون رشته استفاده بشه) هم اون رشته رو به داخل این تابع بفرستین و حاصل رو بر روی دیتابیس اعمال کنین.
    "سعی کنید به تابع نویسی در برنامه نویسیتون عادت کنین."


    و یک چیز دیگه:
    if (e.KeyChar == 'ی') e.KeyChar = 'ï';

    در اینجا، 'ï' چی هست؟؟ حتما از دستورات برای جایگزینی استفاده کنید.
    مثلا بنویسید
    str.Replace(Convert.ToChar(0x643), Convert.ToChar(0x6A9));

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار neda_dela
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زمین خدا
    پست
    323

    Question نقل قول: مشکل در نوع فونت سیستم مقصد برای نصب برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط naeeme مشاهده تاپیک
    و یک چیز دیگه:
    if (e.KeyChar == 'ی') e.KeyChar = 'ï';

    در اینجا، 'ï' چی هست؟؟ حتما از دستورات برای جایگزینی استفاده کنید.
    مثلا بنویسید
    str.Replace(Convert.ToChar(0x643), Convert.ToChar(0x6A9));
    آهان اینجا منظورم "ي" بود نمی دونم چرا اینطوری نشون داده
    میخام که هر چی "ی" هست با "ي" عوض بشه
    راستی میشه برای تابعی که گفتید یه کم راهنماییم کنید
    یه کم که نه زیاد راهنماییم کنید خواهشا
    مرسی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •