نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کامپوننت ورود مقادیر پولی

  1. #1

    کامپوننت ورود مقادیر پولی

    سلام دوستان یه کامپوننت خوب برای ورود مقادیر پولی می خوام !
    کامپوننت CurrencyTextbox را دارم ولی وقتی برنامه رو که می بندم یک messagebox میاد و بعد از چند ثانیه خودش بسته می شه!
    money textbox دارم ولی ازش استفاده می کنم خطا میده !
    CurrencyTextbox خیلی خوبه ولی این مشکل که گفتم داره!

    اگه میشه یک کامپوننت خوب معرفی کنید!؟؟


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: کامپوننت ورود مقادیر پولی


  3. #3

    نقل قول: کامپوننت ورود مقادیر پولی

    نقل قول نوشته شده توسط M.YasPro مشاهده تاپیک
    دوست عزیز اینو که گفتم دارم!!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •