صفحه 1 از 5 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 200

نام تاپیک: نمونه برنامه انبارداری کامل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار id1385
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    توی رویاهام!!
    پست
    467

    Arrow نمونه برنامه انبارداری کامل

    با سلام
    این برنامه رو اگه تشکرات به 100 برسه می ذارم واسه دانلود اگه هم نرسه می ذارم واسه دانلود
    به شرطی که آقای (م.ق) از قدرت استفاده نکرده و حذف نکنن

    تصاویری از محیط برنامه






























    قسمت رمز : رمز دیکد شده تا در صورت ایمپورت شدن برنامه باز هم ورود به برنامه امکانپذیر نباشد





    با آرزوی موفقیت تک تک دوستان !



    آخرین ویرایش به وسیله مهدی قربانی : جمعه 31 اردیبهشت 1389 در 01:09 صبح دلیل: ویرایش عنوان

  2. #2

    نقل قول: برنامه انبارداری بدرد بخور

    خوب بزار دیگه!!!!!
    حالا اگه واقعا خوب باشه که یه تشکر چه قابل داره! دوتا تشکر می زنیم

  3. #3

    نقل قول: برنامه انبارداری بدرد بخور

    لطفاً هر چه زودتر برنامه را برای دانلود بگذارید باتشکر از شما دوست عزیز

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    212

    نقل قول: برنامه انبارداری بدرد بخور

    سلام دمت گرم زودتر بذارش واسه دانلود

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    نقل قول: برنامه انبارداری بدرد بخور

    [quote=id1385;985551]با سلام
    این برنامه رو اگه تشکرات به 100 برسه می ذارم واسه دانلود اگه هم نرسه می ذارم واسه دانلود
    به شرطی که آقای (م.ق) از قدرت استفاده نکرده و حذف نکنن


    قربان اگر فعالیت کاربر مخل و مغایر با قوانین نباشه که بنده مریض نیستم دست به حذف و ویرایش بزنم !!!

    اما یک نکته ....
    یعنی با این نگرش شما بنده و سایر دوستان هم برای ارائه انواع نمونه ها و راه حلهایی که ارائه دادیم باید درخواست ثبت تشکر از سایرین می کردیم !!!؟؟؟
    اگر قرار بود دوستان برای هر نمونه یا راهکاری که می خواستن در این انجمن ارائه کنن دست به راه اندازی تاپیک جمع آوری تشکر بزنن که خوب الان هزاران هزار پست و تاپیک زائد داشتیم !!!!!
    در آخر لطف کنید چنانچه خواستید دوستانتون رو به فیض اکمل برسونید نمونه رو در تاپیک دیتابیسها و نمونه های کاربردی قرار بدید تا بهتر در دسترس قرار بگیره .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار id1385
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    توی رویاهام!!
    پست
    467

    Smile نقل قول: برنامه انبارداری بدرد بخور

    سلام

    اول اینکه: آقا / خانم من کشته مرده تشکر نیستم فقط این تایپیکو زدم ببینم بازم پست من حذف می شه یا نه ؟ اگه نتونستم منظورمو برسونم معذرت خواهی !
    بعدش : آقای قربانی من از شما معذرت می خوام

    و اما :
    برنامه رو برای دانلود گذاشتم توی دو تا پارت
    اینم لینک دانلود مستقیم.
    اول بگم که من این اولین برنامه بود که با اکسس نوشتم و چون ازش چیزی نمی دونستم خیلی خیلی مبتدیانه نوشته شده پس خرده نگیرین !
    بعدش امکانات برنامه :


    • قابلیت تعریف کاربر
    • قابلیت تعریف مشتری
    • قابلیت تعریف دسته و گروه برای کالا
    • تعریف کالا و اختصاص به گروه خاص
    • قابلیت پیش فاکتور (تکمیل نشده ولی طراحی شده است)
    • ثبت فروش خیلی راحت و سریع
    • لیست فروش

    » قابلیت چاپ صدور ثبت شده
    » ویرایش صدور (با حفظ انبار)
    » حذف صدور

    • گزارش

    » موجودی انبار
    » تفکیک فروش (فروشهای انجام شده)
    » گزارش تولید
    » گزارش ورود کالا به انبار
    » گزارش کالای خاص (تکمیل نشده)
    » گزارش سفارشی (تکمیل نشده)

    • ثبت تولید و ورود کالا به انبار
    • ویراش و یا حذف کالای تولید شده و یا ورودی به انبار (ناقص)

    این برنامه رو تو اون شرکتی که کار می کنم استفاده می کنیم و تا امروز به مشکلی برنخورده و تونسته جواب گو باشه و من خوشحالم از اینکه تونستم این کار رو انجام بدم ولی به دل نگیری نمی دونستم اکسس انقد ضعف داشته باشه ولی چون شروع کرده بودم مجبور بودم ادامه بدم برای صحت این جملم می تونید اولین فرمی رو که من طراحی کردم (تعریف مشتری) رو با آخرین فرمهایی که طراحی کردم (پیش فاکتور و گزارش سفارشی) رو با هم مقایسه کنید.
    انگار خیلی شد ببخشید ولی بازم می گم این برنامه رو یک مبتدی نوشته پس خرده مورده در کار نباشه لطفاً!!!
    فعلاً که دارم به امتحاناتم فکر میکنم چون خیلی نزدیک شده بعد از امتحانات اگه خدا بخواد یک برنامه کاملتری با کدنویسی خیلی کم خواهم نوشت.
    فقط دوستان اگه کسی برنامه رو تکمیلتر کرد بازم بذاره برا دانلود.
    برای مشاهده دیتابیس و فرمها،گزارشات،... از پنجره + f11 استفاده کنید.

    تشکر از همه ی دوستان بالاخص دوستانی که تا اینجا رو خوندن


    لطفاً هر دو فایل ضمیمه را دانلود نمایید.و یا از لینک زیر استفاده کنید.

    کد HTML:
    http://www.mytabligh.com/anbar-89.zip
    حجم : 844.61 کیلوبایت 
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله id1385 : جمعه 31 اردیبهشت 1389 در 09:47 صبح دلیل: windows+F11

  7. #7

    نقل قول: برنامه انبارداری بدرد بخور

    باسلام و عرض خسته نباشید خدمت شما جناب id1385 و سایر دوستان
    از ارائه این sample کمال تشکر و امتنان را از خدمتتون دارم
    میشه منظورتون رو در مورد ضعیف بودن اکسس یک مقدا واضحتر و با جزئیات بیشتر بیان کنید.
    باز هم از شما به خاطر نمونه ای که در اختیار همه قرار دادید تشکر میکنم.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار id1385
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    توی رویاهام!!
    پست
    467

    Talking نقل قول: نمونه برنامه انبارداری کامل

    خواهش می کنم
    البته بازم می گم شاید نتونستم منظورمو برسونم وگرنه هیچ قصدی نسبت به دوستان و یا عزیزانی که خیلی راحت می تونن با این برنامه کار کنن رو ندارم.
    من زیاد با اکسس کار نکرده ام یعنی در اصل من زیاد با کامپیوتر کار ندارم چون رشته من ”حقوق“ هست. ولی در کار با این برنامه احساس کردم زیاد انعطاف نداره و هر چیزی رو که بخوای نمی شه پیاده کنی. البته شاید من نمی تونم یا نتونستم

  9. #9

    نقل قول: نمونه برنامه انبارداری کامل

    سلام ممنون بابت برنامه ولی رمز ورود چیه؟!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار id1385
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    توی رویاهام!!
    پست
    467

    Thumbs down نقل قول: نمونه برنامه انبارداری کامل

    نقل قول نوشته شده توسط sainagroup مشاهده تاپیک
    سلام ممنون بابت برنامه ولی رمز ورود چیه؟!



    نام کاربری : عطا امینی - پشتیبانی
    رمز ورود : 123


  11. #11

    نقل قول: نمونه برنامه انبارداری کامل

    جالب کار کردی
    اگه واقعا برنامه اولتونه بهتون تبریک میگم. من با اکسس زیاد برنامه نوشتم اما دهمین برنامم هم مثل اولین برنامه شما نبود. یه نکته جالب برنامتون این بود که کاربر پسند بود. یعنی میشد مثلا با دو سه تا فرم کاربرنامه نویستون رو راحت کنید اما توی یه فرم زحمت بیشتری کشیده بودید که کاربر همه چیزهایی که نیاز داره رو همونجا در اختیار داشته باشه.
    نکته دیگه برنامتون گرافیک بصری ساده و سنگین برنامتون بود.
    اول که خوندم نوشتید اکسس انعطاف نداره گفتم حتما زیاد آشنا نیستید اما برنامه شما نشون میده آشنایی نسبی خوبی دارین. اما حالا که برنامه رو گذاشتین بگین چه انعطافی مد نظرتون بوده و برنامه بهتون جواب نداده تا بقیه نظرشون رو بگن
    موفق باشید

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار smderfan
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    OFFICE11\MSACCESS
    پست
    721

    نقل قول: نمونه برنامه انبارداری کامل

    سلام و خداقوت
    برنامه بسیار خوبی طراحی کرده اید. از اینکه زحمت کشیدید و برنامه خودتون رو برای بچه های انجمن آپ نمودید من به نوبه خودم بسیار سپاسگزارم. من برنامه های زیادی با اکسس نوشتم و می دونم چقدر باید اطلاعات جمع آوری کرد تا یک برنامه به نحو احسن کار کنه .....
    برنامه اکسس خیلی برنامه خوبیه برای طراحی برنامه ها در حد متوسط ولی اگر بشه از بانک SQL کمک گرفت فکر کنم دیگه مشکلی نداشته باشه.

    لطفاً از اساتید محترم اگر کسی در زمینه SQL و شبکه کار کرده ما رو در این زمینه و طریقه استفاده از یک بانک SQL در اکسس کمک کنه تا این مشکل هم براحتی حل بشه.

    در لینک زیر می تونید نمونه برنامه حسابداری کاکتوس که با رابط SQL هست رو بصورت Demo دریافت کنید.

    http://cactus.ir/tabid/103/Default.aspx

  13. #13

    نقل قول: نمونه برنامه انبارداری کامل

    باسلام
    من با smderfan کاملاً موافقم
    در این انجمن از ارتباط اکسس و sql (استفاده از اکسس بعنوان اینترفیس و sql server بعنوان بانک) جسته و گریخته بکرات بحث شده ولی متاسفانه بحث یک دفعه ناتمام رها شده و در نهایت کل مطلب برای همه در حاله ای از ابهام باقی مونده.
    sql server از اون برنامه های سنگین هست .
    از دوستان خواهش میکنم اگر کسی در این باره (استفاده از اکسس بعنوان اینترفیس و sql server بعنوان بانک) تجربه داره و پروژه ای رو با این روش پیاده سازی کرده از ابتدای کار یعنی نصب sql server تا ارتباطش با اینترفیس اکسس و مراحل بعدی تنظیمات شبکه و غیره رو در قالب یک مثال ساده بصورت پله پله توضیح بده تا همه دوستان در بحث شبکه بتونن یک جهش خوب داشته باشن.
    باز هم از اشاره دقیق جناب smderfan عزیز کمال تشکر و امتنان رو دارم
    یاعلی

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار id1385
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    توی رویاهام!!
    پست
    467

    Smile نقل قول: نمونه برنامه انبارداری کامل

    با سلام
    اول از همه دوستان تشکر می کنم که نظر لطف دارند.
    بله اولین کار اکسسیم بود
    بله منم کاملاً با دوستان موافقم که در مورد شبکه و استفاده از Sql بحث بشه، من این برنامه رو توی شرکت بین چند تا سیستم شیر کردم و سه تا کاربر رو روی برنامه امتحان کردم که برنامه رو بطور جداگانه باز کردند و اطلاعات وارد کردند و تغییرات ذخیره شد ولی اینجا کل برنامه رو باز کردند.
    دوستان و اساتید اگه لطف کنن نظراتشون و راهکارهاشونو بگن ممنون می شیم.


    کد HTML:
    کلیپای فلش من (قبل از سربازیم)
    http://www.mytabligh.com/flash/

  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار masoud903
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    86

    نقل قول: نمونه برنامه انبارداری کامل

    با سلام و تشکر از برنامه ای که گذاشتید و بزرگواریتون
    در مورد فرم login به کار رفته در این برنامه، چون دی کد شده فکر کنم اگر پسورد هم عوض کنیم عمل نکنه
    من عملکرد این کد رو می خواستم و اینکه اگر ممکنه اصلاح شده این کد رو بذارید ممنون میشم
    چون من پسورد رو تغییر دادم عمل نکرد از طرفی شرح عملکرد این کد هم برام مهمه
    هر کدوم از دوستان یا اساتید اگه لطف کنند ممنون میشم
    Dim Code As String, DataString As String, Temp As String
    Sub Translate()
    Dim Code As String
    Code = ""
    Dim I As Integer
    Dim location As Integer
    Temp$ = ""
    For I = 1 To Len(DataString$)
    location = (I Mod Len(Code$)) + 1
    Temp$ = Temp$ + Chr$(Asc(Mid$(DataString$, I, 1)) Xor _
    Asc(Mid$(Code$, location, 1)))
    Next I
    End Sub
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار id1385
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    توی رویاهام!!
    پست
    467

    Lightbulb نقل قول: نمونه برنامه انبارداری کامل

    نقل قول نوشته شده توسط masoud903 مشاهده تاپیک
    با سلام و تشکر از برنامه ای که گذاشتید و بزرگواریتون
    در مورد فرم login به کار رفته در این برنامه، چون دی کد شده فکر کنم اگر پسورد هم عوض کنیم عمل نکنه
    من عملکرد این کد رو می خواستم و اینکه اگر ممکنه اصلاح شده این کد رو بذارید ممنون میشم
    همونطور که گفتم بعضی قسمتهای برنامه رو باید تکمیل کنیم یکیش همین مورد - یکی ویرایش مشتری ثبت شده هستش

    شما باید یه فرم ویرایش کاربر درست کنید و توی اون رمز رو فراخونی کنید (توی قسمتی که رمز رو چک می کنه این اکشن نوشته شده است) بعد دوباره با همین فرمول می تونید رمز خورد رو بصورت دیکد شده عوض کنید. البته این قسمت که گقتم رمز رو فراخونی کنید برای موردی هستش که از کاربر برای تعویض رمز رمز قبلی رو بخواد و گرنه اصلاً نیازی به این کار هم نیست.
    و اما دیکد کردن با این قطعه کد توی فرم new_user هستش.
    اگه تو قسمت کد نویسی این فرم برید متوجه می شید.
    توی فرم لاگین دکمه کاربر جدید غیر فعاله چون نرسیدم که تکمیلش کنم در اصل این قسمتها برام تو حاشیه بودن و فقط می خواستم برنامه کار کنه و جوابی که ازش می خواستم رو بگیرم که شد این کار.
    ان شا الله بعد از امتحاناتم بعضی قسمتها هست که باید تکمیل کنیم .

    • ویرایش / حذف کاربر
    • ویرایش / حذف مشتری
    • تکمیل قسمت پیش فاکتور
    • ذخیره صدور جدید بصورت خام
    • ویرایش تولید / ورود کالا (الان فقط حذف هستش)
    • ثبت وقایع (عملکرد کاربران)

    نحوه ثبت کاربر:
    این یک فانکشن هست که string رو می گیره و تبدیل به کد می کنه مثل php


    Sub Translate()
    Dim Code As String
    Code = "5SrS÷9@rq×Ï䇟œ"
    Dim I As Integer
    Dim location As Integer
    Temp$ = ""
    For I% = 1 To Len(DataString$)
    location% = (I% Mod Len(Code$)) + 1
    Temp$ = Temp$ + Chr$(Asc(Mid$(DataString$, I%, 1)) Xor _
    Asc(Mid$(Code$, location%, 1)))
    Next I%
    End Sub

    code =چارترهای دیکد
    DataString=استیرنگ و یا نوشته ای که قراره دیکد بشه
    Translate= فراخوانی فرمان دیکد

    'cod
    Code = "5SrS÷9@rq×Ï䇟œ"
    ' mored baraye cod shodan
    DataString = txt_pass.Value
    ' cod shodan
    Translate
    الان ما خروجی دیکد شده داریم و توی Temp$ ذخیره شده و اونو وارد فیلد رمز می کنیم

    rst.Fields("pass") = Temp$



    نحوه اعتبار سنجی رمز


    رمز دیکد شده از جدول رو فراخونی می کنیم و اونو توی DataString می ریزیم که این DataString در فانکشن دیکد به کار رفته
    DataString = txt_user.Column(1)
    و بعد فانکشن رو فراخونی می کنیم
    Translate
    الان رمز رو به حالت اول برمیگردونیم و شروع به اعتبار سنجی و مطابقت دادن رمز وارد شده در قسمت تکست باکس رمز و ذخیره شده در جدول می کنیم که بعد با یک select case ساده می تونیم به کاربر بگیم که رمز معتبر و یا بی اعتبار هست
    Select Case txt_pas
    Case Is = Temp$
    DoCmd.ShowToolbar "main_toolbar", acToolbarYes
    DoCmd.Close acForm, "Fr_login"
    Case Is <> Temp$
    درمواردی که رمز وارد شده با رمز ثبت شده مطابقت ندارد - هر دستوری رو می تونید در این قسمت بنویسید اعم از پیغام خطا، خروج، بلاک کردن ....



    موفق باشید

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار id1385
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    توی رویاهام!!
    پست
    467

    نقل قول: نمونه برنامه انبارداری کامل

    با سلام
    دو تا تغییر در برنامه دادم و اونو گذاشتم برای دانلود

    • تکمیل قسمت جستجو در لیست مشتریان
    • رفع خطای موجود در انتخاب سریال صدور در ثبت صدور

    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  18. #18
    کاربر تازه وارد آواتار masoud903
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    86

    نقل قول: نمونه برنامه انبارداری کامل

    با تشکر از شما چند تا سوال داشتم
    1-چطور میشه محدودیتهایی برای هر کاربر ایجاد کرد مثلا کاربر 1 فقط به یه سری از جدولها و امکانات دسترسی داشته باشه و کاربر 2 به یه سری چیزایی دیگه
    2-در مورد فرم login و تغییر پسورد یک کاربر خیلی تلاش کردم بتونم انجامش دم اما متاسفانه چون به vba اونقدرا مسلط نیستم موفق نشدم .امکانش هست این مثال رو تکمیل کنید ؟ واقعا ممنون میشم

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار id1385
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    توی رویاهام!!
    پست
    467

    Talking نقل قول: نمونه برنامه انبارداری کامل

    با سلام
    فردا براتون یه نمونه ساده رو طراحی کنم و آپ کنم.

  20. #20
    کاربر تازه وارد آواتار masoud903
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    86

    نقل قول: نمونه برنامه انبارداری کامل

    خیلی ممنونم و منتظر
    من این کد رو نوشتم با توجه به راهنماییهای شما،کجاش مورد داره که اجرا نمیکنه؟

    Private Sub Command46_Click()
    Dim c_pass As String
    Dim db As Database
    Dim rst As Recordset
    Set db = CurrentDb
    '--------------------------------
    'cod
    Code = "5SrS÷9@rq×Ï䇟œ"
    ' mored baraye cod shodan
    DataString = Txt11.Value
    ' cod shodan
    Translate
    '--------------------------------
    Set rst = db.OpenRecordset("user")
    If Txt11.Value <> "" Then
    rst.Fields("user") = kar2.Value
    rst.Fields("pass") = Temp$

    '===========
    End If
    End Sub


    اگر ممکنه یه نمونه بذارید.ممنون

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار id1385
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    توی رویاهام!!
    پست
    467

    Lightbulb نقل قول: نمونه برنامه انبارداری کامل

    با سلام

    شما دیتابیس رو باز کردید
    تیبل مورد نظرتون رو هم باز کردید ولی بعد از اعتبار سنجی Tesxt11 فرمانی نداده اید یعنی باید از فرمان rst.AddNew استفاده کنید.
    و بعد از وارد کردن محتوای تکست باکسهاتون تیبل رو آپدیدت کنید یعنی از فرمان rst.Update استفاده کنید و آخر سر هم اونو با rst.Close ببندید

    کد HTML:
    Private Sub Command46_Click()
    Dim c_pass As String
    Dim db As Database
    Dim rst As Recordset
    Set db = CurrentDb
    '--------------------------------
    'cod
    Code = "5SrS÷9@rq×Ï䇟œ"
    ' mored baraye cod shodan
    DataString = Txt11.Value
    ' cod shodan
    Translate
    '--------------------------------
    Set rst = db.OpenRecordset("user")
    If IsNull(Trim(Txt11.Value)) = False Then
    rst.AddNew ' Farmane ezafe karan radife jadid
    rst.Fields("user") = kar2.Value
    rst.Fields("pass") = Temp$
    rst.Update ' Update
    rst.Close ' Close
    '===========
    End If
    End Sub 
    موفق باشیـد
    آخرین ویرایش به وسیله id1385 : یک شنبه 09 خرداد 1389 در 21:01 عصر

  22. #22
    کاربر تازه وارد آواتار masoud903
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    86

    نقل قول: نمونه برنامه انبارداری کامل

    با تشکر از توجهتون و اینکه سریع بهم پاسخ دادین
    1-کد بالا عمل کرد اما هدف من این بود که مثلا کاربر 1 بتونه رمزش رو عوض کنه
    کاری که این کد میکنه ایجاد یه کاربر جدیده.واضحتر بگم من کاربر زیر رو دارم
    user:amin
    pass:12
    با استفاده از کد بالا من در فرم جدیدم این اطلاعات رو وارد کردم
    user:amin
    pass:44
    کاری که این فرمول میکنه اضافه کردن یه رکورد جدیده نه آپدیت اون
    و مشکلی که در برنامه login پیش میاره اینه که من دو تا یوزر amin دارم که چون اسمشون مثل همه فقط اولی چک میشه و ملاک سنجش رمز نیز اولیه یعنی pass:12
    پس یا باید همون یوزر اولی up بشه یا اینکه اون اولی پس از این روند حذف بشه یا....؟

    2-من روشهای دیگه در مورد فرم login رو امتحان کردم اما در روش شما چون رمز دیکد میشه امنیت بالاتره.آیا واقعا اینطوره یا اینکه میشه این رمز دیکد شده رو هم پیدا کرد؟


    واقعا شرمنده که اینقدر سوال میکنم و سمجم .امیدوارم حوصلتون سر نره
    با تشکر

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار id1385
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    توی رویاهام!!
    پست
    467

    نقل قول: نمونه برنامه انبارداری کامل

    برای آپدیت کاربر اول به کاربر و رمز باید از روش زیر استفاده کنید.البته این روش ورودی رو از کاربر نمی گیره ولی شما می تونید اونو تغییر بدید
    user:amin
    pass:12
    کد HTML:
    UPDATE [user] SET [user].[user] = "amin", [user].pass = "12", [user].active = 1
    WHERE (((user.id)=17));
    و اما در مورد سوال دوم شما
    2-من روشهای دیگه در مورد فرم login رو امتحان کردم اما در روش شما چون رمز دیکد میشه امنیت بالاتره.آیا واقعا اینطوره یا اینکه میشه این رمز دیکد شده رو هم پیدا کرد؟
    توی برنامه چارترهای کد امنیت رو تعیین می کنند یعنی ممکنه کسی بخواد با استفاده از کدی که می دونه شما اونو بکار بردین رمز رو دیکد کنه پس شما می تونی کد رو تغییر بدی.

    Code = "5SrS÷9@rq×Ï䇟œ"



    موفق باشید

  24. #24
    کاربر تازه وارد آواتار masoud903
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    86

    نقل قول: نمونه برنامه انبارداری کامل

    هر چی کد عوض کردم و از هر راهی رفتم نشد .دیگه چیزی نمیپرسم ترجیح میدم نمونمو بذارم اگه وقت کردید تصحیحش کنید تا منم از این برزخ در بیام
    پیشاپیش از لطفتون ممنونم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار id1385
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    توی رویاهام!!
    پست
    467

    Wink نقل قول: نمونه برنامه انبارداری کامل

    نقل قول نوشته شده توسط masoud903 مشاهده تاپیک
    هر چی کد عوض کردم و از هر راهی رفتم نشد .دیگه چیزی نمیپرسم ترجیح میدم نمونمو بذارم اگه وقت کردید تصحیحش کنید تا منم از این برزخ در بیام
    پیشاپیش از لطفتون ممنونم
    سلام به همگی
    آقا معتاد فرو شدیم رفت
    دیروز قول داده بودم که نمونه فرم ویرایش کاربر رو بیارم و آپ کنم، البته که ما همیشه خوش قولیم











    توی فرم بالا امکان تعویض رمز کاربر / ویرایش کاربر / حذف کاربر و اضافه کردن کاربر جدید می تونید داشته باشید.

    لینک دانلود در یک فایل زیپ شده


    موفق باشید.


    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  26. #26
    کاربر تازه وارد آواتار masoud903
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    86

    نقل قول: نمونه برنامه انبارداری کامل

    رفیق کارت خیلی درسته.هم واقعا استادی تو اکسس هم با معرفت و خوش قول
    یه سوال دارم
    با توجه به رشته تحصیلیت اکسس رو چطور یاد گرفتی
    یعنی منابع و روشهایی که میتونی پیشنهاد کنی چیه؟مخصوصا تو vba

    بازم ممنون و موفق باشی

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار id1385
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    توی رویاهام!!
    پست
    467

    نقل قول: نمونه برنامه انبارداری کامل

    با سلام
    دوست عزیز نمیدونم چه منابعی رو به شما معرفی کنم ولی همین فرومها من جمله همین برنامه نویس خیلی منبع خوبی برای کسانی هست که می خواهند برنامه نویسی کنند و یا برنامه نویسی می کنن هست .
    ربطی به رشته تحصیلیم نداشته چون من علاقه کامپیوتر دارم.
    اکسس چون زبان ساده ای داره شما می تونید خیلی راحت درش پیشرفت کنید و با کمی تحلیل و شفاف سازی مسنله و طرح مسئله روی کاغذ و یا حتی ذهنتون می تونید برنامه های خوبی بنویسید.
    شفاف ساز مسئله + کمی تحلیل + صبر و حوصله + آزمودن راه حلهای مختلف > نتیجه دلخواه.

    موفق باشید.

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار id1385
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    توی رویاهام!!
    پست
    467

    نقل قول: نمونه برنامه انبارداری کامل

    با سلام
    دوستان امتحانات تقریباً در شرف آغازه، ولی دوس دارم هر چه سریعتر به این برنامه پروژه و سفارش اضافه کنم ولی حیف نمی شه دوستانی هم که این برنامه رو دانلود کردن یا خوششون نیومده یا هم که اراده به تکمیل برنامه ندارن دوس دارم با هم دیگه این برنامه رو تکمیل کنیم پس یه چیزایی که به نظرتون ضروریه رو بهش اضافه کنیم.
    به نظر من اینا خیلی ضروریه:

    1. تکمیل پیش فاکتور
    2. ویرایش کاربر
    3. ویرایش مشتری
    4. پروژه و سفارش
    5. ذخیره سازی صدور خام
    6. برنامه های زمانبندی شده
    7. ...

    ممنونم با آرزوی موفقیت برای تمامی دوستان.

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار id1385
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    توی رویاهام!!
    پست
    467

    نقل قول: نمونه برنامه انبارداری کامل

    سلام دوستان
    کسی تغییری در برنامه نداده ؟

    موفق باشید.

  30. #30
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    178

    Question نقل قول: نمونه برنامه انبارداری کامل

    سلام به همه
    جناب id1385

    ببخشید میشه پسورد دیگر یوزرها رو در برنامه انبار داری که گذاشتین برای دانلود برام بفرستید

    اگر لطف کنین سورس برنامه رو هم برام میل کنین
    اگه خواستین سورس کامل رو ندین
    حداقل قسمتایش باشه
    اگه این کار رو برام بکنید خیلی بهم کردید
    با کمال تشکر از شما

  31. #31

    نقل قول: نمونه برنامه انبارداری کامل

    سلام
    دستت درد نکنه

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار id1385
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    توی رویاهام!!
    پست
    467

    نقل قول: نمونه برنامه انبارداری کامل

    نقل قول نوشته شده توسط crafcrab مشاهده تاپیک
    سلام به همه
    جناب id1385

    ببخشید میشه پسورد دیگر یوزرها رو در برنامه انبار داری که گذاشتین برای دانلود برام بفرستید

    اگر لطف کنین سورس برنامه رو هم برام میل کنین
    اگه خواستین سورس کامل رو ندین
    حداقل قسمتایش باشه
    اگه این کار رو برام بکنید خیلی بهم کردید
    با کمال تشکر از شما
    با سلام
    این برنامه رو شما می تونید ویرایش کنید بسته نیست می تونید روی فرم راست کلیک کنید و Form design رو بزنید و یا از کلیدهای ترکیبی Windows+F11 استفاده کنید.
    برنامه رو می تونید از اینجا دانلود کنید که آخرین ویرایشش هست.

    http://yek-ashena.persiangig.com/00i...n-89-03-03.zip

    رمز هر دور کاربر 123 هست.

    سلام
    دستت درد نکنه
    خواهش می کنم شما لطف دارین.

    موفق باشید.

  33. #33

    نقل قول: نمونه برنامه انبارداری کامل

    آقا خيلي كمك كردي اين برنامه موجب شد كه من بيشتر راجب اكسس دقت كنم

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار id1385
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    توی رویاهام!!
    پست
    467

    نقل قول: نمونه برنامه انبارداری کامل

    نقل قول نوشته شده توسط teamnet مشاهده تاپیک
    آقا خيلي كمك كردي اين برنامه موجب شد كه من بيشتر راجب اكسس دقت كنم
    خواهش می کنم عزیز قابلی برای دوستان نداره!
    التماس دعا

    موفق باشید.

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار id1385
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    توی رویاهام!!
    پست
    467

    Question نقل قول: نمونه برنامه انبارداری کامل

    سلام
    آقا کسی بلده کد زیر رو بنویسه ؟
    Copy dataBass to some name > compress> archive the new copy

    ممنون می شم !


    موفق باشید.

  36. #36

    نقل قول: نمونه برنامه انبارداری کامل

    دوست عزيز سلام
    طبق تعاريفي كه از برنامه تان داشتيد دلمان به تاپ تاپ افتاد و دانلودش كرديم تا يه چيزي ياد بگيريم
    ولي متأسفانه رمز ورود اوليه برنامه درست نيست يعني من 123 را براي دو دو كاربر وارد كردم و كليد ورود را زدم عكس العملي نشان نمي دهد
    لطفا راهنمايي نمائيد تا حسرت به دل نمانيم

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار id1385
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    توی رویاهام!!
    پست
    467

    Unhappy نقل قول: نمونه برنامه انبارداری کامل





    با سلام
    امیدوارم که تاب تاب دلتان آروم بگیره
    دوست عزیز آمار دانلود بالای 500 نفر رو نشون میده ولی هیچ کدوم به مشکل شما برنخوردن البته بودن که نمی دونستن رمز رو ولی رمز موجودو که زدن کارشون راه افتاد.

    در ضمن من در مورد برنامه ادعایی نکردم چون اگر اینطوری بود edit رو از برنامه بر می داشتم این برنامه رو هم برای تعریف از خودم یا مثل جوجه برنامه نویسا ننوشتم که بگم هستم یا چی، بلکه فقط نوشتم که کارمو راه بندازم و احساس کردم می تونه نمونه ای برای برنامه نویسای جوون و مبتدی عزیز باشه البته من توهین به هیچ کسی نمی کنم ولی شما هم بهتره این کار رو نکنین می تونید از روی سایت و یا از لینک زیر برنامه رو دانلود کنین.

    لینک : http://yek-ashena.persiangig.com/00i...n-89-03-03.zip

    موفق باشید.


  38. #38
    کاربر دائمی آواتار shirin_sh1024
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    136

    نقل قول: نمونه برنامه انبارداری کامل

    سلام
    میشه یه توضیحی در مورد این پارت 1و 2 بدید؟ به نظر میاد هر دو یکی باشند

  39. #39

    نقل قول: نمونه برنامه انبارداری کامل

    سلام

    آقا من برنامه شمارو دانلود كردم و وارد برنامه تون شدم، فقط مي خواستم بدونم جداول، فرمها و ... رو چطور مي تونم مشاهده كنم.

    باتشكر

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار id1385
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    توی رویاهام!!
    پست
    467

    نقل قول: نمونه برنامه انبارداری کامل

    با سلام

    میشه یه توضیحی در مورد این پارت 1و 2 بدید؟ به نظر میاد هر دو یکی باشند
    دوست عزیز شما می تونید آخرین ویرایش رو از این قسمت بگیرید!
    اون پارت یک و دو کنار هم برنامه رو کامل می کنه یعنی برنامه رو تقسیم کردم به دو قسمت چون تا یک حجم خاصی رو برای هر فایل rar سایت اجازه آپلود می ده

    لینک: http://yek-ashena.persiangig.com/00i...n-89-03-03.zip

    آقا من برنامه شمارو دانلود كردم و وارد برنامه تون شدم، فقط مي خواستم بدونم جداول، فرمها و ... رو چطور مي تونم مشاهده كنم.
    1. روی فرمها راست کلیک و گزینه Form design رو انتخاب کنید
    2. کلیدهای ترکیبی windows+F11 رو فشار دهید

    موفق باشید.

صفحه 1 از 5 123 ... آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •