نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دسترسی به مقدار کنترل های مسترپیج

  1. #1

    دسترسی به مقدار کنترل های مسترپیج

    سلام
    من یک سری کنترل روی مسترپیج دارم ، چطور می تونم به مقدار اونا توی صفحات دسترسی پیدا کنم ؟
    با تشکر


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار spring69
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    321

    نقل قول: دسترسی به مقدار کنترل های مسترپیج

    سلام.
    با این کد مقدار کنترل TextBox1 که روی مسترپیج قرارداره توی Label1 که توی صفحه هست قرار میگیره:
    TextBox Lbl = (TextBox)Master.FindControl("TextBox1");
    Label1.Text = Lbl.Text;

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مهاباد
    پست
    356

    نقل قول: دسترسی به مقدار کنترل های مسترپیج

    ميتونيد از متد find control استفاده كنيد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Modifier
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اصفهان دیار شیخ بهایی
    سن
    39
    پست
    611

    نقل قول: دسترسی به مقدار کنترل های مسترپیج

    نقل قول نوشته شده توسط iranmsb مشاهده تاپیک
    سلام
    من یک سری کنترل روی مسترپیج دارم ، چطور می تونم به مقدار اونا توی صفحات دسترسی پیدا کنم ؟
    با تشکر
    با ایجاد یکproperty از اون کنترل میتونیدهر جا که خواستید به اون دسترسی داشته باشید..

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112

    نقل قول: دسترسی به مقدار کنترل های مسترپیج


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •