نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: قرار دادن داده از table به combobox

  1. #1

    قرار دادن داده از table به combobox

    سلام دوستان و اساتيد عزيز.
    يه سوال داشتم.
    من چطور ميتونم داده هاي موجود در يك ستون خاص ( مثلاً فيلد Lname ) از يك table در ديتابيس رو در يك Combo Box قرار بدم ؟
    يعني وقتي فرم لود شد ، تمام داده هاي ستون مورد نظر در يك Combo box قرار داده بشن.
    پيشاپيش از لطفتون ممنونن .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار spring69
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    321

    نقل قول: قرار دادن داده از table به combobox

    سلام.
    خاصیت DataBindings مربوط به combobox رو باز کن و خاصیت Text رو انتخاب کن . فلش بغل اون رو بزن و گزینه ی ADD Project DataSource رو انتخاب کن و یه اتصال به بانکت ایجاد کن. سپس میتونی از همونجا، فیلد مورد نظرت رو انتخاب کنی.
    سوالی بود در خدمتم.

  3. #3

    نقل قول: قرار دادن داده از table به combobox

    نقل قول نوشته شده توسط spring69 مشاهده تاپیک
    سلام.
    خاصیت DataBindings مربوط به combobox رو باز کن و خاصیت Text رو انتخاب کن . فلش بغل اون رو بزن و گزینه ی ADD Project DataSource رو انتخاب کن و یه اتصال به بانکت ایجاد کن. سپس میتونی از همونجا، فیلد مورد نظرت رو انتخاب کنی.
    سوالی بود در خدمتم.
    ممنون از راهنمايي تون ( همشهري ) .
    ولي وقتي كه ديتا بيس رو انتخاب ميكنم ؛ موقع كانكت شدن به ديتا بيس ارور ميده.
    يعني نميتونه كانكت شه.
    راهي ديگه نيست ؟
    اين خيلي مهمه برام‌!
    من فكر ميكردم ميشه از دستور Select براي يك فيلد خاص در SQL و Combobox1.additem استفاده كرد.
    ولي نميدونستم چطوري.
    اصلاً با اين روش ميشه ؟

    بازم ممنون از لطفتون .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار spring69
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    321

    نقل قول: قرار دادن داده از table به combobox

    خواهش میکنم همشهری
    از این کد استفاده کن (فقط به جای کانکشن استرینگی که نوشتم مال خودت رو بنویس):
                SqlConnection cnn = new SqlConnection("Data Source=.\\sqlexpress;Initial Catalog=CarExhibition_DB;Integrated Security=True");
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("select [name] from tblpersons", cnn);
    SqlDataAdapter ad = new SqlDataAdapter(cmd);
    DataTable dt = new DataTable();
    ad.Fill(dt);
    comboBox1.DataBindings.Add("Text", dt, "name");

  5. #5

    نقل قول: قرار دادن داده از table به combobox

    خيلي از لطفتون ممنون.
    درست شد.
    ولي از تمام اطلاعاتي كه توي ديتا بيس بودن فقط اوّلي رو نشون ميده. يعني سطر اوّل .
    و بقيه به combobox اضافه نميشن.
    توي خط ششم . اون نوشته "Text" براي چي هست ؟
    اگه كمي توضيح بديد ممنون ميشم.
    با تشكر.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار spring69
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    321

    نقل قول: قرار دادن داده از table به combobox

    ببخشید دوست عزبز. من فقط یه رکورد تو جدولم داشتم فکر کردم درست جواب داده.
    همون خط 6 رو با این دو خط جاگزین کن:
    comboBox1.DataSource = dt;
    comboBox1.DisplayMember = "name";

  7. #7

    نقل قول: قرار دادن داده از table به combobox

    WoW . ممنون همشهري عزيزم...
    درست شد.
    خيلي از مشكلاتم حل شد.
    من اينو از شما ياد گرفتم.
    خدا خيرت بده انشاءا... .

  8. #8

    نقل قول: قرار دادن داده از table به combobox

    سلام دوست عزیز .(همه همشهری ها)
    ببخشید یه سوال داشتم و میخواستم اطلاعات داخل DataTable رو به ComboBox انتقال بدم ولی می خواستم به این زیر شکل (کمبو باکس داخل DGVباشد ) دیتا گیرید در بیاد که حاوی یک ستون از اطلاعات دیتابیسم باشد .

    Data Girid View.png

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •