نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: خواندن اطلاعات از فایل Text و نمایش در gridview

  1. #1

    خواندن اطلاعات از فایل Text و نمایش در gridview

    من چهار متغیر (کد و نام و نام خانوادگی و شماره تماس) را در داخل یک فایل text ذخیره گردم که حالت ذخیره فایل به صورت زیر است
    149
    shayan
    ahmadi
    9376584970
    123
    mohamad
    shahin
    9131258484

    ولی حالا من می خواهم که این چهار متغییر را از درون فایل text بخونم و مشخصات هر فرد جدا بشه و داخل یک Grid view نمایش داده شود (در 4 سطر ) اگر کسی می دونه چه شکلی باید کدش رو بنویسم بهم بگه .
    خیلی ممنون می شم .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار spring69
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    321

    نقل قول: خواندن اطلاعات از فایل Text و نمایش در gridview

    سلام.
    اول به دیتاگریدت چهارتا ستون اضافه کن. بعد از این کد استفاده کن:
                using (StreamReader sr = new StreamReader("1.txt"))
    {
    while (!sr.EndOfStream)
    {
    dataGridView1.Rows.Add(sr.ReadLine(), sr.ReadLine(), sr.ReadLine(), sr.ReadLine());
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: خواندن اطلاعات از فایل Text و نمایش در gridview

    خیلی ممنون جواب داد حالا می خوام این اطلاعات رو داخل Grid view ویرایش (edite) کنم می تونید این دستور رو هم برام بنویسید

  4. #4

    نقل قول: خواندن اطلاعات از فایل Text و نمایش در gridview

    همچنین یه صفحه دیگه دارم که می خواهم نام یا شماره کد یک شخص رو از فایل Text پیدا کنه و در گریدویو نمایش دهد (جستجو بر اساس نام و شماره فرد ).
    خیلی ممنون میشم کسی این دوتا کار رو کدش رو به من بگه .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Afshin160
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    528

    نقل قول: خواندن اطلاعات از فایل Text و نمایش در gridview

    دوست عزيز بهتر نيست يكم روش كاركني ؟!!

    دوست مون در پست دوم كدشو نوشته فقط كافيه تو يه تغير كوچك ميدادي نگاه كن :



    using (StreamReader sr = new StreamReader("1.txt"))
    {
    while (!sr.EndOfStream)
    {
    if (sr.read()==txtcode.text)
    {
    dataGridView1.Rows.Add(txtcode.text, sr.ReadLine(), sr.ReadLine(), sr.ReadLine());
    }
    }
    }


    راستي اگه داري از فايل text به عنوان ديتابيس استفاده مي كني كار زياد جالبي نيست.

  6. #6

    نقل قول: خواندن اطلاعات از فایل Text و نمایش در gridview

    این مال جستجو درسته ؟؟
    البته این فقط یک پروژه آموزشی همین

  7. #7

    نقل قول: خواندن اطلاعات از فایل Text و نمایش در gridview

    نقل قول نوشته شده توسط ramin149 مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون جواب داد حالا می خوام این اطلاعات رو داخل Grid view ویرایش (edite) کنم می تونید این دستور رو هم برام بنویسید
    یکی می تونه این سوال رو هم بهم جواب بده خیلی ممنون میشم .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Afshin160
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    528

    نقل قول: خواندن اطلاعات از فایل Text و نمایش در gridview

    پسر خوب اگه فكر مي كني مي توني با ويرايش ديتاگريد فايلتو بروز كني اشتباه مي كني ۀ...
    ديگه به سادگي كد هاي بالا نميشه فايل تكست را به روز كرد .

    منتظر نمان پرنده ای بیاید و پروازت دهد، در پرنده شدن خود بکوش

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار spring69
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    321

    نقل قول: خواندن اطلاعات از فایل Text و نمایش در gridview

    برای ویرایش این کد به ذهنم رسید (توی رویداد EndEdit مربروط به DataGridView بنویس):
                StringBuilder newFile = new StringBuilder();
    string temp = "";
    string[] file = File.ReadAllLines("1.txt");
    int c =((e.RowIndex)* dataGridView1.Columns.Count) + e.ColumnIndex;
    int i=0;
    foreach (string line in file)
    {
    if (i == c)
    {
    temp = dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[e.ColumnIndex].Value.ToString();
    newFile.Append(temp + "\r\n");
    }
    else
    newFile.Append(line + "\r\n");
    i++;
    }
    File.WriteAllText("1.txt", newFile.ToString());

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •