نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ارسال تصویر در شبکه

  1. #1

    ارسال تصویر در شبکه

    سلام
    فروم رو گشتم کدی اونجور که مد نظرم بود ندیدم.
    میخوام از شبکه lan یه عکس رو که تو picture box هست رو به یه کامپیوتر دیگه بفرستم و در اونجا هم توی یه picture box نشونش بدم...

    سرعت هم باید بالا باشه، حدود 30 فریم در ثانیه، در واقع تصویر وب کم هست...
    منتظر پاسختون هستم.

  2. #2

    نقل قول: ارسال تصویر در شبکه

    شما باید تصویرتان را بصورت آرایه ای از Byte ها در بیاورید و ارسال کنید.
    وبرای ارسال در مورد Socket Programming یه سرچ بزنید.

  3. #3

    نقل قول: ارسال تصویر در شبکه

    فکر میکنم که تونستم عکس رو باینری کنم با این تابع:
    public byte[] imageToByteArray(System.Drawing.Image imageIn)
    {
    MemoryStream ms = new MemoryStream();
    imageIn.Save(ms,System.Drawing.Imaging.ImageFormat .Gif);
    return ms.ToArray();
    }


    لطفاً واسه ارسالش از طریق شبکه د دریافتش تو مقصد کمک کنیدددد...

  4. #4

    نقل قول: ارسال تصویر در شبکه

    آیا کسی هست مرا یاری کند؟؟؟؟؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •