نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در Decrypt کردن ابجکت سریالیز شده

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    Question مشکل در Decrypt کردن ابجکت سریالیز شده

    سلام دوستان
    من دو تابع گذاشتم که یکی واسه Encrypt کردن ابجکت سریالیز شده هست که مشکلی نداره ولی تابع Decrypt کردن ان error میده ممنون میشم کمک کنید.
    اگر هم کسی کد مشابه این رو داره ممنون میشم بزاره اینجا!!


    public
    void Serialize(string Path, object obj, string Password)
    {
    RijndaelManaged rm = newRijndaelManaged();
    FileStream fs = newFileStream(Path, FileMode.CreateNew, FileAccess.ReadWrite);
    PasswordDeriveBytes pdb = newPasswordDeriveBytes(Password, Encoding.ASCII.GetBytes(Password.Length.ToString()));
    rm.Key = pdb.GetBytes(32);
    rm.IV = pdb.GetBytes(16);
    CryptoStream cs = newCryptoStream(fs, rm.CreateEncryptor(), CryptoStreamMode.Write);
    BinaryFormatter bf = newBinaryFormatter();
    bf.Serialize(cs,obj);
    cs.FlushFinalBlock();
    fs.Close();
    }



    public
    object DeSerialize(string path, string Password)
    {
    RijndaelManaged rm = newRijndaelManaged();
    FileStream fs = newFileStream(path, FileMode.Open, FileAccess.Read);
    PasswordDeriveBytes pdb = newPasswordDeriveBytes(Password, Encoding.ASCII.GetBytes(Password.Length.ToString()));
    rm.Key = pdb.GetBytes(32);
    rm.IV = pdb.GetBytes(16);
    CryptoStream cs = newCryptoStream(fs, rm.CreateDecryptor(), CryptoStreamMode.Read);
    BinaryFormatter bf = newBinaryFormatter();
    return bf.Deserialize(cs);
    }
    آخرین ویرایش به وسیله s.khoshfekran : شنبه 01 خرداد 1389 در 20:44 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: مشکل در Decrypt کردن ابجکت سریالیز شده

    اساتید محترم یعنی کسی در مورد رمزگذاری بر روی داده های سریالیز شده ی Binary نطری نداره ؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله s.khoshfekran : دوشنبه 03 خرداد 1389 در 08:24 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •