نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: چه طور میشه تنظیم کرد که با باز شدن فرمی جدید، کرسر موس روی button خاصی باشه؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    Smile چه طور میشه تنظیم کرد که با باز شدن فرمی جدید، کرسر موس روی button خاصی باشه؟

    می خوام که با باز شدن فرمی جدید، کرسر موس روی button خاصی باشه
    همانند MessageBoxDefaultButton.Button1 در messageBox.
    چه طور این کار امکان پذیره؟؟
    با سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار L u k e
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    30
    پست
    559

    نقل قول: چه طور میشه تنظیم کرد که با باز شدن فرمی جدید، کرسر موس روی button خاصی باشه؟

    منظورتون از کرسور همون Focuse ؟
    اگه اینه که باید با تابع Focus اینکارو بکنی
    مثلا :
    Text1.Focus();
    اگه می خوای کلا فوکوس یه فرم روی یه Button باشه توی خصوصیات فرم AcpectButton رو دکمه مورد نظرت بزار

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: چه طور میشه تنظیم کرد که با باز شدن فرمی جدید، کرسر موس روی button خاصی باشه؟

    نقل قول نوشته شده توسط L u k e مشاهده تاپیک
    منظورتون از کرسور همون Focuse ؟
    اگه اینه که باید با تابع Focus اینکارو بکنی
    مثلا :
    Text1.Focus();
    اگه می خوای کلا فوکوس یه فرم روی یه Button باشه توی خصوصیات فرم AcpectButton رو دکمه مورد نظرت بزار
    نخیر...
    مثلا اگر از کد زیر استفاده کنید

    MessageBox
    .Show("عملیات چاپ ناموفق بود ", "Exception", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error, MessageBoxDefaultButton.Button1);

    پس از نمایش پیغام بلافاصله کرسر(یا همون مکان نمای) موس روی Button1 رفته و نیازی نیست که کاربر
    موس را روی این Button انتقال بده و فقط کافیه در صورت لزوم کلیک کنه.
    برای مثال در ControlPanel هم در قسمت تنظیمات موس، در سربرگ Pointer Option در قسمت Snap To یک چک مارک وجود داره با عنوان:
    Automatically move pointer to the default button in a dialog box
    که همین کار را میکنه.

  4. #4

    نقل قول: چه طور میشه تنظیم کرد که با باز شدن فرمی جدید، کرسر موس روی button خاصی باشه؟

    سلام .
    اگه بخايد قابليت Snap To رو فعال كنيد ، ميتونيد از اين كد استفاده كنيد :
    public void Mouse_Snap(bool Snap)
    {

    if (Snap == true) {
    Registry.SetValue(@"HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Mouse", "SnapToDefaultButton", "1");
    }
    else {
    Registry.SetValue(@"HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Mouse", "SnapToDefaultButton", "0");

    }
    }

    موفق باشيد ...........

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: چه طور میشه تنظیم کرد که با باز شدن فرمی جدید، کرسر موس روی button خاصی باشه؟

    نقل قول نوشته شده توسط Netsky مشاهده تاپیک
    سلام .
    اگه بخايد قابليت Snap To رو فعال كنيد ، ميتونيد از اين كد استفاده كنيد :

    public void Mouse_Snap(bool Snap)

    {

    if (Snap == true) {
    Registry.SetValue(@"HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Mouse", "SnapToDefaultButton", "1");
    }
    else {
    Registry.SetValue(@"HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Mouse", "SnapToDefaultButton", "0");

    }

    }

    موفق باشيد ...........
    ممنون
    ولی راستش هدف من اصلا فعال کردن Snap To نیست.
    چون حتی اگر فعالش هم بکنیم(چه دستی و چه با کد) باز هم مشکل حل نمیشه.
    کار Snap To چیه؟ اینه که اگر در هنگام کار با ویندوز، پیغامی داده میشه، مکان نمای موس سریع بروی یکی از دکمه های مشخص شده میره.
    برای مثال اگر Snap To فعال باشه هر وقت مثلا فایلی را انتخاب و دکمه ی Delete را بزنیم پیغامی با عنوان اینکه مطمئن هستید؟ نمایش داده میشه و مکان نمای موس در هر جای صفحه هم که باشه، سریعا به دکمه ی Yes برده میشه.
    در هر صورت من هم می خوام تا کاربر، به محض باز کردن بعضی فرمها در برنامه، نیازی به حرکت دادن موس نداشته باشه و مکان نما روی دکمه ای خاص(default Button) برده بشه.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    نقل قول: چه طور میشه تنظیم کرد که با باز شدن فرمی جدید، کرسر موس روی button خاصی باشه؟

    خوب چرا توي لود فرمت نمي گي defaultbutton انتخاب بشه

  7. #7

    نقل قول: چه طور میشه تنظیم کرد که با باز شدن فرمی جدید، کرسر موس روی button خاصی باشه؟

    اینطوری میشه جای کرسر رو تغییر داد.
    Cursor.Position = new Point(100, 100);

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: چه طور میشه تنظیم کرد که با باز شدن فرمی جدید، کرسر موس روی button خاصی باشه؟

    نقل قول نوشته شده توسط happy65_sh مشاهده تاپیک
    خوب چرا توي لود فرمت نمي گي defaultbutton انتخاب بشه
    چه جوری بگم؟
    از توی Properties؟

    نقل قول نوشته شده توسط open-source مشاهده تاپیک
    اینطوری میشه جای کرسر رو تغییر داد.
    Cursor.Position = new Point(100, 100);
    فکرش را بکن من نزدیک 20 تا فرم دارم.حالا باید دونه دونه بیام ببینم مختصات فلان دکمه کجاست؟
    هم وقتگیره... هم معقول نیست.
    اگر کار بر size یا position فرم را تغییر بده چی؟
    نه... حتما باید یه راه دیگه ای داشته باشه

  9. #9

    نقل قول: چه طور میشه تنظیم کرد که با باز شدن فرمی جدید، کرسر موس روی button خاصی باشه؟

    ولی راستش هدف من اصلا فعال کردن Snap To نیست.
    چون حتی اگر فعالش هم بکنیم(چه دستی و چه با کد) باز هم مشکل حل نمیشه.
    کار Snap To چیه؟ اینه که اگر در هنگام کار با ویندوز، پیغامی داده میشه، مکان نمای موس سریع بروی یکی از دکمه های مشخص شده میره.
    برای مثال اگر Snap To فعال باشه هر وقت مثلا فایلی را انتخاب و دکمه ی Delete را بزنیم پیغامی با عنوان اینکه مطمئن هستید؟ نمایش داده میشه و مکان نمای موس در هر جای صفحه هم که باشه، سریعا به دکمه ی Yes برده میشه.
    در هر صورت من هم می خوام تا کاربر، به محض باز کردن بعضی فرمها در برنامه، نیازی به حرکت دادن موس نداشته باشه و مکان نما روی دکمه ای خاص(default Button) برده بشه.
    دوست عزيز شما ميخاي كرسر موس به محص باز شدن فرم يا پيغام سريعا بره روي دكمه مورد نظرتون . خب قابليت Snap To هم واسه همينه ديگه . دكمه مورد نظرتون رو ديفالت كنيد . Snap To هم كه فعال باشه ديگه مشكلي باقي نميمونه و كرسر سريعا روي دكمه پيش فرض ميره .
    واقعا ديگه نميدونم ميخايد چيكار كنيد !!!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: چه طور میشه تنظیم کرد که با باز شدن فرمی جدید، کرسر موس روی button خاصی باشه؟

    نقل قول نوشته شده توسط Netsky مشاهده تاپیک
    دوست عزيز شما ميخاي كرسر موس به محص باز شدن فرم يا پيغام سريعا بره روي دكمه مورد نظرتون . خب قابليت Snap To هم واسه همينه ديگه . دكمه مورد نظرتون رو ديفالت كنيد . Snap To هم كه فعال باشه ديگه مشكلي باقي نميمونه و كرسر سريعا روي دكمه پيش فرض ميره .
    احیانا خاصیت defaultButton مخصوص ASP نیست؟؟
    من توی فرمی که چند تا دکمه دارم چه طور باید دکمه مورد نظرم را دیفالت کنم؟
    با focus هم که جواب نمی ده

  11. #11

    نقل قول: چه طور میشه تنظیم کرد که با باز شدن فرمی جدید، کرسر موس روی button خاصی باشه؟

    احیانا خاصیت defaultButton مخصوص ASP نیست؟؟
    نه بابا
    این خاصیت میاد دکمه پیش فرض رو انتخاب می کنه. مثلا موقع خروج دکمه پیش فرض No هست. یه بار امتحان کنید.
    من توی فرمی که چند تا دکمه دارم چه طور باید دکمه مورد نظرم را دیفالت کنم؟
    اگر اشتباه نکنم هر فرمی یه خاصیت داره به اسم Accept Button یا یه همچین چیزی که آخرش Button داره

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: چه طور میشه تنظیم کرد که با باز شدن فرمی جدید، کرسر موس روی button خاصی باشه؟

    بسیار ممنون
    بهتر بود دوستان به جای defaultButton که در ASP است مثل

    Page.Form.defaultButton =
    "دکمه مورد نظر";

    یه کلمه می گفتند Accept Button.
    البته تقصیر منم بود که منظورشون را از default کردن دکمه نفهمیده بودم.
    درهرصورت بسیار تشکر می کنم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •