نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در دریافت sms با مگفا( از طریق وب سرویس)

  1. #1

    مشکل در دریافت sms با مگفا( از طریق وب سرویس)

    سلام به همه
    برنامه ای که مینویسم دریافت و ارسال اس ام اس هست من در ارسال با مگفا مشکل ندارم اما برای دریافت باید از متد getallmesages استفاده کنم که دو تا ورودی داره اولیش دامین هست و دومیش تعداد message های دریافتی کدی که نوشتم اینه

    SSQ.Credentials = new NetworkCredential("name karbar", "password");
    objarrey.Text= SSQ.getAllMessages("domain", 1);
    for (int i = 0; i < objarrey; i++)
    {

    richTextBox1.Text += objarrey[i].ToString() + " , ";
    }



    اما متنی که در تکست باکس میاد اینه
    magfa.com.magfa.webservice.CustomerReturnIncomingF ormat

  2. #2

    نقل قول: دریافت sms با مگفا( از طریق وب سرویس)

    در ضمن این کل اطلاعاتی هست که مگفا در مورد این متد داده و من تو این عکس گذاشتم.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    11

    نقل قول: مشکل در دریافت sms با مگفا( از طریق وب سرویس)

    سلام دوست عزیز
    من هم تا همین امروز با این متد مشکل داشتم و امروز که مشکلم را حل کردم گفتم حداقل به شما هم کمک کنم که مشکلت حل بشه

    ببین در مورد این متد 2 تا نکته هست
    1-وقتی یکبار این متد را صدا می زنی و اس ام اس های دریافتی را بهت می ده بعد از این کار اسم اس ها فلگ می خوره و اگه بار دوم این متد را صدا بزنی دیگه هیچ پیامکی دریافت نمی کنی

    2-این متد یه آرایه بر می گردونه و باید این متد را به یه آرایه که از نوع CustomerReturnIncomingFormat تعریف کردی نسبت بدی



    باز هم اگه مشکلی بود در خدمتم

  4. #4

    نقل قول: مشکل در دریافت sms با مگفا( از طریق وب سرویس)

    من به این مشکل تو دلفی برخوردم کسی هست کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: مشکل در دریافت sms با مگفا( از طریق وب سرویس)

    نقل قول نوشته شده توسط aminrocker مشاهده تاپیک
    سلام به همه
    برنامه ای که مینویسم دریافت و ارسال اس ام اس هست من در ارسال با مگفا مشکل ندارم اما برای دریافت باید از متد getallmesages استفاده کنم که دو تا ورودی داره اولیش دامین هست و دومیش تعداد message های دریافتی کدی که نوشتم اینه

    SSQ.Credentials = new NetworkCredential("name karbar", "password");
    objarrey.Text= SSQ.getAllMessages("domain", 1);
    for (int i = 0; i < objarrey; i++)
    {

    richTextBox1.Text += objarrey[i].ToString() + " , ";
    }

    اما متنی که در تکست باکس میاد اینه
    magfa.com.magfa.webservice.CustomerReturnIncomingF ormat
    کامپوننت رو میشه بزارید بقیه هم استفاده کنند ...

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •