نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: اضافه کردن یک لینک در زمان اجرا بوسیله سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    Question اضافه کردن یک لینک در زمان اجرا بوسیله سی شارپ

    سلام

    به چه صورت یک لینک رو در زمان لود صفحه اصلی سایت بسازیم و به قسمت لینک دونی اضافه کنیم

    نام و آدرس سایت ها از قبل در دیتا بیس ذخیره شده اند

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: اضافه کردن یک لینک در زمان اجرا بوسیله سی شارپ


    Paragraph parx = new Paragraph();

    Hyperlink hyperl = new Hyperlink("Hi");
    hyperl.NavigateUri = new Uri("http://search.msn.com");

    parx.Inlines.Add(hyperl);




  3. #3

    نقل قول: اضافه کردن یک لینک در زمان اجرا بوسیله سی شارپ

    درباره کد هایی که نوشته اید توضیح میدید !

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: اضافه کردن یک لینک در زمان اجرا بوسیله سی شارپ

    خط اول یه پاراگراف میسازیم ( <p> ) .
    خط دوم یه هایپر لینک ، خط سوم دادن ادرس و خط چهارم ادغام به پاراگراف .

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: اضافه کردن یک لینک در زمان اجرا بوسیله سی شارپ

    ممنون

    به این صورت هم میشه نوشتش

    for (int i = 0; i < dt3.Rows.Count; i++)
    {
    dr3 = dt3.Rows[i];
    HyperLink link1 = new HyperLink();
    HyperLink link2 = new HyperLink();
    link1.Target = "_blank";
    link1.NavigateUrl = dr3["Linkaddress"].ToString(); ;
    link1.Text = dr3["Linkname"].ToString();
    link1.Style.Add("font-size", "11pt");
    link1.Style.Add("text-decoration", "underline");
    link2.Text = "<br />";
    linkdoni.Controls.Add(link1);
    linkdoni.Controls.Add(link2);

    }
    که linkdoni نام تگ دایوی است که لینک ها در آن قرار می گیرد

  6. #6

    نقل قول: اضافه کردن یک لینک در زمان اجرا بوسیله سی شارپ

    Paragraph در چه کلاسی میباشد ؟!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: اضافه کردن یک لینک در زمان اجرا بوسیله سی شارپ

    Paragraph در چه کلاسی میباشد ؟!
    System.Windows.Documents

  8. #8

    نقل قول: اضافه کردن یک لینک در زمان اجرا بوسیله سی شارپ

    System.Windows.Documents
    من همچین کلاسی ندارم
    Visual Studio 2008 ؟!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: اضافه کردن یک لینک در زمان اجرا بوسیله سی شارپ

    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.windows.documents.paragraph.aspx


    حالا زیاد مهم نیست .
    شما این طوری کار کنید :
    Form1.Controls.add(Hypr1);


    من الان Win app هستم . ممکنه توی Web نباشه کلاس فوق .

  10. #10

    نقل قول: اضافه کردن یک لینک در زمان اجرا بوسیله سی شارپ

    باید Reference های مورد نظر را اضافه کرد.
    PresentationFramework.dll

    PresentationCore.dll

    WindowsBase.dll
    Hyperlink hyperl = new Hyperlink("Hi");
    صحیح نمیباشد !

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: اضافه کردن یک لینک در زمان اجرا بوسیله سی شارپ

    باید Reference های مورد نظر را اضافه کرد.
    ممنون .
    صحیح نمیباشد !
    اول کد رو چون از چند کلاس ورودی میگرفت نوشتم ، به همین دلیل Hi حذف و از متد Text استفاده شود .

  12. #12

    نقل قول: اضافه کردن یک لینک در زمان اجرا بوسیله سی شارپ

    شما این طوری کار کنید :
    Form1.Controls.add(Hypr1);
    این کد را در ادامه کدهای پست شماره 2 نوشته اید ؟!

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    206

    نقل قول: اضافه کردن یک لینک در زمان اجرا بوسیله سی شارپ

    سلام

    شما چرا از Repeter استفاده نمی کنید؟اگه اطلاعات تو بانک ذخیره شدند از DataBind استفاده کنید.

        <asp:Repeater ID="Repeater1" runat="server">
    <ItemTemplate>
    <asp:HyperLink runat="server" ID="hp1" Text='<%# Eval("Text") %>' NavigateUrl='<%# Eval("Link") %>'></asp:HyperLink>
    </ItemTemplate>
    </asp:Repeater>

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •