نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: آرایه

  1. #1

    آرایه

    چطور میتوان کل یک آرایه را به عنوان پارامتر به متدی ارسال کرد؟
    چطوری کل یک آرایه واقع در متد را، به متد main ارسال کنیم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار persianshadow
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    758

    نقل قول: آرایه

    در جاوا شما هر چیزی رو می‌تونید به عنوان پارامتر برای متد ارسال کنید [تعیین کنید] و قدری فنی تر یعنی

    پارامتر متد در جاوا می‌تونه از نوع Object باشد.خب پس یعنی شما مثل آب خوردن [به معنای واقعی کلمه] می‌تونید

    پارامترهای از نوع آرایه داشته باشید.مثال بارز اون هم متد main هست که آرگومانی از نوع آرایه داره توجه کنید :



    public static void main(String[] args){}



    در بالا شما آرایه‌ای از نوع رشته دارید.این تا اینجای کار حالا شما دوست محترم باید سئوالتون رو بیشتر شرح بدید تا بشه براش پاسخ درخوری ایجاد کرد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •