نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: پیدا کردن یک خانه نامشخص در آرایه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار behrad110
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    sunk below the notes
    پست
    158

    پیدا کردن یک خانه نامشخص در آرایه

    سلام
    یه آرایه هست که توسط یک متد پر میشه اما با هر بار مقدار دهی معلوم نیست چند خونه پر میشه به همین دلیل یه آرایه در نظر گرفتم با طول خیلی زیاد
    مشکل اینجاست که من هر دفعه فقط خونه آخر این آرایه رو نیاز دارم چطور میتونم به این مقدار ( آخرین خونه ای که مقدار داره ) دسترسی پیدا کنم؟

    این هم کدی که خودم نوشتم و error گرفتم

    int count = 0;
    for (int i = 0; tarrey.Length < i; i++)
    {
    if (tarrey[i] != null)
    { count++; }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saber187518
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    همین دور و برا
    پست
    311

    نقل قول: پیدا کردن یک خانه نامشخص در آرایه

    با سلام
    دوست عزیز کدی که نوشتی مسلما error میده چون که شرط حلقه برعکس گذاشته شده.
    موفق باشی.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: پیدا کردن یک خانه نامشخص در آرایه

    سلام
    چرا از جنریک لیست ها استفاده نمیکنید؟
    این کد رو امتحان کنید .

    List<int> list = new List<int>();
    list.Add(1); list.Add(4); list.Add(3); list.Add(2);
    MessageBox.Show(list.Last().ToString());


    موفق باشید .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •