نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: انتقال اطلاعات از Access به SQL Server

  1. #1

    انتقال اطلاعات از Access به SQL Server

    با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید .
    در مورد موضوع فوق من تو سایت جستجو کردم اما به نتیجه ای نرسیدم . راهی رو می خوام بهم پیشنهاد بدید که از طریق اون بتونم اطلاعات موجود در Access رو با دلفی به SQL Server انتقال بده . ممنون میشم در این زمینه کمکم کنید .
    این رو اضافه کنم که اگر جدولی که در Access هست در SQL Server وجود نداشت . اون رو بسازه .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار حسین شهریاری
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    794

    نقل قول: انتقال اطلاعات از Access به SQL Server

    سلام

    میتونی با IMPORT/EXPORT در SQL این کارا بکنین.و هم میتونین با کدنویسی این کارا بکنین:

    1-اول چک کن ببین جدول توی مقصد وجود داره یانه؟
    2-اگه بود اطلاعات را از مبدا دونه دونه بخون و توی مقصد ذخیره کن.البته میتونی توسط OPENROWSET کل اطلاعات یه جدول را بخونین و در مقصد بریزید حتی توسط دستور Select Into میتونی اگه جدول وجود نداشت هم این کارا بکنی یعنی این دستور اگه جدول وجود تداشته باشه اونا ایجاد میکنه و اطلاعات مبدا را در جدول مقصد درج میکنه.

  3. #3

    نقل قول: انتقال اطلاعات از Access به SQL Server

    نقل قول نوشته شده توسط حسین شهریاری مشاهده تاپیک
    سلام

    میتونی با IMPORT/EXPORT در SQL این کارا بکنین.و هم میتونین با کدنویسی این کارا بکنین:

    1-اول چک کن ببین جدول توی مقصد وجود داره یانه؟
    2-اگه بود اطلاعات را از مبدا دونه دونه بخون و توی مقصد ذخیره کن.البته میتونی توسط OPENROWSET کل اطلاعات یه جدول را بخونین و در مقصد بریزید حتی توسط دستور Select Into میتونی اگه جدول وجود نداشت هم این کارا بکنی یعنی این دستور اگه جدول وجود تداشته باشه اونا ایجاد میکنه و اطلاعات مبدا را در جدول مقصد درج میکنه.
    ممنون از راهنمائیتون . اما من می خوام این کار رو با دلفی انجام بدم . نه با خود sql مشکل openrowset برای من این بود که در sql 2000 جواب می داد اما در sql 2008 رو single threaded apartement کار نمی کرد و حتما" باید multi می شد . برای استفاده از دلفی اگه راه حلی دارید ممنون میشم .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار حسین شهریاری
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    794

    نقل قول: انتقال اطلاعات از Access به SQL Server

    سلام

    1-دونه به دونه جداولتونا با دستور Create Table برای ایجاد با Query به SQL ارسال کنید.

    مثال:
    Adoquery.sql.text:='Create Table Test(A int,B char(10))';
    Adoquery.execsql;


    2-دوتا AdoTable داشته باشید که یکی به جدول مربوطه توی اکسس ربط داشته باشه و دیگری به جدول جدید در SQl اون موقه دونه به دونه توی حلقه رکوردها را در جدول مقصد درج کنید.مواظب باشید دو جدول باید سازگار باشند.

    مثال:

    sqltable.open;
    acctable.open;
    acctable.first;
    while not acctable.eof do
    begin
    sqltable.insert;
    sqltable.fieldbyname('a').asinteger:=acctable.fiel dbyname('a').asinteger;
    sqltable.fieldbyname('b').asstring:=acctable.field byname('b').asstring;
    sqltable.post;
    acctable.next;
    end;


    این روش دستی بود نمیدونم شاید افراد دیگه کامپوننت آماده داشته باشن.روشی که به ذهن من رسید این بود.

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله حسین شهریاری : جمعه 07 خرداد 1389 در 20:51 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •