نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: گرفتن src عکس بعد از پست کردن فرم

  1. #1

    گرفتن src عکس بعد از پست کردن فرم

    سلام دوباره امیدوارم همتون به سوال قبلیم جواب بدیم ممنون میشم

    یک سوال دیگه که فکر کنم راحت تر باشه

    http://p30programming.com/test/csa/register/

    اینجه یک فرم دارم که توی یک قسمتس یک تگ عکی هست که میخوام وقتی صفحه submit شد بتونم به آدرس src دست پیدا کنم آخه میخوام بریزمش تو بانک


    کد HTML:
    $_POST[]
    که نمیشه
    کد آپلود عکسم اینه :


    <
    html>
    <head>
    <title>Upload a Picture ...</title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"></head>

    <body bgproperties="fixed" dir="rtl">
    <?php
    if ( isset( $_FILES["fupload"]) )
    {
    if(! strstr($_FILES["fupload"]["type"],"image"))
    {
    ?>
    <script language="JavaScript" >
    <!--
    alert("Invalid Type file.Please select proper image file");
    <?php printf("document.location = '%s'",$_SERVER["PHP_SELF"]); ?>
    //-->
    </script>
    <?php
    }
    else{
    /* printf("path: %s<br>\n",$_FILES['fupload']['tmp_name']);
    printf("name: <br>\n",$_FILES["fupload"]["name"]);
    printf("size: %s bytes<br>\n",$_FILES["fupload"]["size"]);
    printf("type: %s <p>\n\n",$_FILES["fupload"]["type"]);*/
    if(copy($_FILES['fupload']['tmp_name'], 'images/'.$_FILES['fupload']['name'])){
    printf("<div align=center><img src='images/%s' name='pic' width='110' height='143' border='4'></div><p>\n\n",$_FILES['fupload']['name']);
    //$UploadedFile = sprintf("images/%s",$_FILES['fupload']['name']);

    echo "<body onload=\"window.opener.document.getElementById('up load_img').src='images/".$_FILES['fupload']['name']."';window.close();\">";

    }else{
    echo "ERROR UPLOADING FILE";
    }
    ?>
    <?php
    }
    }
    else {
    ?>

    <form action="Upload.php" method="post" enctype="multipart/form-data" >
    <input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="151200" style="font-weight: 700">
    <div align="center">
    <table cellspacing="0" cellpadding="0" border="1" bordercolor="#000000" width="431">
    <tr>
    <td>
    <p align="center"><strong>ط§ط±ط³ط§ظ„ طھطµظˆظٹط± </strong>
    <p align="center"></td>
    </tr>

    <tr>
    <td align="left">
    <p align="center"><b>ظ…ط³ظٹط± ظپط§ظٹظ„ :
    <input type=file name="fupload" style="font-weight: 700"></b></td>
    </tr>
    <tr>
    <td>&nbsp;</td>
    </tr>
    <tr>
    <td><div align="center">
    <?PHP if(isset($_GET['id']) )
    printf("<input type='hidden' name = 'id' value='%s'>",$_GET['id']);
    ?>

    <input type="submit" value="ط§ط±ط³ط§ظ„" style="font-family:Tahoma"><b> </b>
    <input type="button" value="طµظپط­ظ‡ ط§طµظ„ظٹ" onClick="javascript:document.location='testok.php' " style="font-family:Tahoma"><b>
    </b>
    </div></td>
    </tr>
    </table>


    </div>
    </form>
    <?php } ?>
    </body>
    </html>



    که خط :


    echo "<body onload=\"window.opener.document.getElementById('up  load_img').src='images/".$_FILES['fupload']['name']."';window.close();\">";


    میاد آدرس عکس آپلود شده و با src مساوی میکنه
    و پنجره و میبنده
    این کد و من ننوشتم
    میخواستم تو فرم اصلیم یک text مخفی بزارم که علاو بر اون آدرس و توی متن اون تکست باکس مخفی هم بریزه که بعد از sbmt بهش دسترسی داشته باشم که متاسفانه



    نتونستم !!!!

  2. #2

    نقل قول: گرفتن src عکس بعد از پست کردن فرم

    آدرس src رو کسی بت نمیده. خودت باید بسازیش. مثلا اگه عکساتو میزاری تو فولدر images و اسم عکست هست 1.jpg اونوقت سرس عکست میشه:

    /images/1.jpg



  3. #3

    نقل قول: گرفتن src عکس بعد از پست کردن فرم

    عزیز فرم اول فرم اصلیه
    بعد که میری تو افزودن تصویر آپلود میشه بعد بر میگرده به فرم و آدرس و اینر تکست میکنه
    بعد من submit میدم چجوری بفهمم نام عکس چیه ؟ میشه اول سورس من و ببینید بعد کمک کنید ؟

  4. #4

    نقل قول: گرفتن src عکس بعد از پست کردن فرم

    راستش من صورت سوال رو نفهمیدم! یعنی دقیقا نمیدونم چیکار میخای بکنی.

    وقتی صفحه submit شد بتونم به آدرس src دست پیدا کنم
    درس src رو کسی بت نمیده. خودت باید بسازیش

    copy($_FILES['fupload']['tmp_name'], 'images/'.$_FILES['fupload']['name'])

    این داره میریزه تو فولدر images

  5. #5

    نقل قول: گرفتن src عکس بعد از پست کردن فرم

    http://p30programming.com/test/csa/register/

    برو به این ادرس
    وقتی send میزنی میهوام تصویر تو صفحه show.php نشون بده
    چه کدی باید تو اون صفحه بنویسم؟

  6. #6

    نقل قول: گرفتن src عکس بعد از پست کردن فرم

     printf("<div align=center><img src='images/%s' name='pic' width='110' height='143' border='4'></div><p>\n\n",$_FILES['fupload']['name']);



    تو فروم بگرد ببین سشن چیه
    session

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •