نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ثابت شدن فرم

  1. #1

    ثابت شدن فرم

    با سلام
    دوستان من توي سايت جستجو كردم اين كد را پيدا كردم ولي خطا ميده چيكار كنم به خط نارنجي خطا ميده

    using System.Runtime.InteropServices;

    //...........................................
    privateconstInt32 SC_MOVE = 0xf010;
    privateconstInt32 MF_BYCOMMAND = 0x00000000;
    [DllImport("user32.dll")]
    privatestaticexternIntPtr GetSystemMenu(IntPtr hWnd, Boolean bRevert);
    [DllImport("user32.dll")]
    privatestaticexternBoolean RemoveMenu(IntPtr hMenu, uint uPosition, uint uFlags);

    در رویداد لود فرم هم از این قطعه کد استفاده کن
    RemoveMenu(GetSystemMenu(this.Handle, false), SC_MOVE, MF_BYCOMMAND);


    با تشكر

  2. #2

    نقل قول: ثابت شدن فرم

    نقل قول نوشته شده توسط s_mokhtari مشاهده تاپیک
    با سلام
    دوستان من توي سايت جستجو كردم اين كد را پيدا كردم ولي خطا ميده چيكار كنم به خط نارنجي خطا ميده

    using System.Runtime.InteropServices;

    //...........................................
    privateconstInt32 SC_MOVE = 0xf010;
    privateconstInt32 MF_BYCOMMAND = 0x00000000;
    [DllImport("user32.dll")]
    privatestaticexternIntPtr GetSystemMenu(IntPtr hWnd, Boolean bRevert);
    [DllImport("user32.dll")]
    privatestaticexternBoolean RemoveMenu(IntPtr hMenu, uint uPosition, uint uFlags);

    در رویداد لود فرم هم از این قطعه کد استفاده کن
    RemoveMenu(GetSystemMenu(this.Handle, false), SC_MOVE, MF_BYCOMMAND);


    با تشكر
    اولا : میخوای چیکار بکنی؟
    دوما : چه خطایی میده؟

  3. #3

    نقل قول: ثابت شدن فرم

    نقل قول نوشته شده توسط exlord مشاهده تاپیک
    اولا : میخوای چیکار بکنی؟
    دوما : چه خطایی میده؟
    با سلام
    ميخوام فرم را كاربر نتونه جابجا كنه بعد به اين خط كه نارنجي كه تو كد شما بايد آبي رنگ باشه از من مشكي هنوز يعني بايد نيم اسپيسي را يوزينگ كنم تا آبي بشه
    با تشكر

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    40

    Thumbs up نقل قول: ثابت شدن فرم

    سلام
    خاصيت form border style فرمت رو برابر none قرار بده حله.

  5. #5
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604

    نقل قول: ثابت شدن فرم

    ميخوام فرم را كاربر نتونه جابجا كنه بعد به اين خط كه نارنجي كه تو كد شما بايد آبي رنگ باشه از من مشكي هنوز يعني بايد نيم اسپيسي را يوزينگ كنم تا آبي بشه
    من که اصلا متوجه نشدم چه خطایی میده.
    پیغام خطا را اینجا قرار بدین و اینکه رو چه خطی خطا میده.

  6. #6

    نقل قول: ثابت شدن فرم

    نقل قول نوشته شده توسط bermooda مشاهده تاپیک
    من که اصلا متوجه نشدم چه خطایی میده.
    پیغام خطا را اینجا قرار بدین و اینکه رو چه خطی خطا میده.
    با سلام
    privateconstInt32 SC_MOVE = 0xf010;
    privateconstInt32 MF_BYCOMMAND = 0x00000000;
    [DllImport("user32.dll")]
    privatestaticexternIntPtr GetSystemMenu(IntPtr hWnd, Boolean bRevert);
    [DllImport("user32.dll")]
    privatestaticexternBoolean RemoveMenu(IntPtr hMenu, uint uPosition, uint uFlags);
    با تشكر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.JPG‏ (7.4 کیلوبایت, 8 دیدار)

  7. #7

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار behnam25214
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    @-<-<
    پست
    338

    نقل قول: ثابت شدن فرم


    private const Int32 SC_MOVE = 0xf010;
    private const Int32 MF_BYCOMMAND = 0x00000000;
    [DllImport("user32.dll")]
    private static extern IntPtr GetSystemMenu(IntPtr hWnd, Boolean bRevert);
    [DllImport("user32.dll")]
    private static extern Boolean RemoveMenu(IntPtr hMenu, uint uPosition, uint uFlags);


    در لود فرم



    RemoveMenu(GetSystemMenu(this.Handle, false), SC_MOVE, MF_BYCOMMAND);

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •