نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: كمبو باكس كشورها

  1. #1

    كمبو باكس كشورها

    سلام
    من ليست تمام كشورها را در كمبو باكس نياز دارم . با استفاده از قابليت خود net. تونستم يك كمبو باكس از ليست كشورها درست كنم . اما مشكل اينه كه اولا ايران جزء ليست نيست ، در ضمن كشوري مثل اسرائيل هم نبايد جزء ليست باشه .
    كسي راهي به نظرش مي رسه يا dll ي براي اين كار سراغ داريد ؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: كمبو باكس كشورها

    اون راهی که رفتی رو بگو چطور رفتی تا از اون طریق شاید بشه کمکت کرد

    امیدوارم کدش رو بذاری تا ما هم یاد بگیریم چطور این کارو بکنیم.

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار Ehsan.Saradar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    35
    پست
    37

    نقل قول: كمبو باكس كشورها

    من با کد زیر لیست تمام کشور ها را بدست می آورم :

    public static List<string> getCountryList()
    {
    List<string> cultureList = new List<string>();
    CultureInfo[] cultures = CultureInfo.GetCultures(CultureTypes.AllCultures & ~CultureTypes.NeutralCultures);

    foreach (CultureInfo culture in cultures)
    {
    if (culture.LCID != 127)
    {
    RegionInfo region = new RegionInfo(culture.LCID);
    //RegionInfo region = new RegionInfo(culture.LCID);

    if (!(cultureList.Contains(region.EnglishName)))
    {
    cultureList.Add(region.EnglishName);
    }
    }
    }

    cultureList.Sort(); //put the <strong class="highlight">country</strong> list in alphabetic order.

    return cultureList;
    }
    با اینکار ایران در لیست هست اما این وسط اسم اسرائیل اضافی بود که من زمان پر کردن combobox به این ترتیب عمل کردم :

    foreach (string str in getCountryList())
    {
    if (str != "Israel")
    comboBox1.Items.Add(str);
    }
    اما اگر باز هم ایران برای شما نیامد می توانید حلقه بالا را به صورت زیر تغییر دهید :

    foreach (string str in getCountryList())
    {
    if (str == "Iraq" && comboBox1.Items[comboBox1.Items.Count - 1] != "Iran") // اگر ایران وارد نشده بود
    comboBox1.Items.Add("Iran"); // ایران بعد از عراق قرار می گیرد

    if (str != "Israel")
    comboBox1.Items.Add(str);

    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •