نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: ارتباط با Access در سی شارپ

  1. #1

    ارتباط با Access در سی شارپ

    با سلام خدمت اساتید بزرگ
    می خواستم از شما بپرسم اگر کسی بخواهد در سی شارژ با دیتابیس Access که از قبل ساخته شده ارتباط بر قرار کند دقیقا چه کارهایی باید انجام دهد
    پیشاپیش از توضیحات کانل شما ممنونم :oops:

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Happy_davood
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    44
    پست
    306

    هر چی یادم میاد

    سلام
    خوب این کار هم شبیه به اتصال به SQL Server هست با این تفاوت که از namespace زیر استفاده می کنی :
    System.Data.Odbc

    مثلاً :

    private System.Data.Odbc.OdbcConnection odbcConnection;

    ضمناً اینجا نیاز به ایجاد یک DSN در سیستمی داری که برنامه روی اون اجرا خواهد شد . ولی چون ممکنه برنامه روی سیستمی غیر از مال خودتون اجرا بشه ، میتونید Connection String رو بصورت DSN Less هم ایجاد کنید :

    odbcConnection.ConnectionString = "Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};Dbq=MyDBFile.mdb";

    فقط در قسمت dbq ادرس فایل mdb رو کامل بدید .

  3. #3
    با تشکر از پاسخ کامل شما :oops:
    من وقتی می خواهم یک اکانت SQL درست کنم این ارور رو می ده :


    [DBNETLIB][ConnectionOpen (Connect()).]SQL Server does not exist or access denied.


    به نظر شما مشکل کجاست و راه حل آن نیز چست؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Happy_davood
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    44
    پست
    306

    پاسخ

    سلام
    متوجه نمیشم اکانت SQL چه ربطی به این موضوع داره . این یه سئوال تازه ست ؟ بیشتر توضیح بدید لطفاً .

  5. #5

    Question

    با سلام
    می خواستم با #c تحت وب، برنامه ای بنویسم که با access ارتباط برقرار کند و اطلاعات داخل access را نمایش دهد.
    لطفا کدها و دستورالعملهای لازم را بگوئید.
    با تشکر

  6. #6

    نقل قول: ارتباط با Access در سی شارپ

    من مشکلی با اکسس دارم.
    نرم افزاری با C#‎‎‎‎ درست کردم, دیتابیس اکسس روی application folder می ذارم. هنگام نصب روی سیستم خودم جواب می ده اما روی سیستم دیگر با اینکه دیتابیس وجود داره اما این ارتباط برقرار نمی شه.
    یه چیزی که خودم متوجه شدم نرم افزار با اینکه در programfiles ساخته می شه اما هنگام ویرایش دیتابیس درون نرم افزار یه جای دیگه ساخته و ویرایش می شه.
    آدرسش: C:\Users\Ali\AppData\Local\VirtualStore\Program Files
    ممنون می شم اگه راهنمایی بفرمایید.
    آخرین ویرایش به وسیله parseh21 : جمعه 31 مرداد 1393 در 14:00 عصر

  7. #7

    نقل قول: ارتباط با Access در سی شارپ

    اگر کسی از دوستان پاسخ مرا بدهد بسیار ممنون می شوم.
    setup در C#‎ درست کردم, بعد از نصب نرم افزار روی سیتم خودم مشکلی نداره اما روی سیستم دیگر با اکسس نمی تواند ارتباط برقرار کند.
    سوالم این است که آیا موردی از قلم افتاده یا راهی برای حل این مشکل هست.

  8. #8

    نقل قول: ارتباط با Access در سی شارپ

    به نظر من از برنامه Advanced Inestaller که بسیار حره ای و ساده هست استفاده کنید .
    یه قسمتی داره داخلش که می گه داخل پوشه نصب برنامه چه فایل هایی رو می خوایین داشته باشید - شما هم فایل های لازم مثل DLL ها و ... و مخصوصا فایل بانک اطلاعاتی تون رو انتخاب می کنید و ستاپ رو می سازید

    اگر هم می خوایید بوسیله همون Visual Studio ستاپ رو درست کنید باید فایل بانکتون رو به ستاپ اضافه کنید ، چون به صورت پیش فرض پیش فایل اجرایی اصلی برنامه نمیوته

    Good Luck

  9. #9

    نقل قول: ارتباط با Access در سی شارپ

    ممنون آقای ابراهیمی
    بذارید واضح تر بگویم. من فایل setup رو درست کردم و دیتابیس رو هم اضاف کردم. هنگام نصب هم در پوشه برنامه در programfiles دیتابیس وجود داره. اما روی کامپیوترهای دیگه هنگام برقراری ارتباط به مشکل می خوره.
    امیدوارم خوب رسانده باشم. اگر باز نکته ای هست پذیرا هستم.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    نقل قول: ارتباط با Access در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط parseh21 مشاهده تاپیک
    من مشکلی با اکسس دارم.
    نرم افزاری با C#‎‎‎‎‎‎‎ درست کردم, دیتابیس اکسس روی application folder می ذارم. هنگام نصب روی سیستم خودم جواب می ده اما روی سیستم دیگر با اینکه دیتابیس وجود داره اما این ارتباط برقرار نمی شه.
    یه چیزی که خودم متوجه شدم نرم افزار با اینکه در programfiles ساخته می شه اما هنگام ویرایش دیتابیس درون نرم افزار یه جای دیگه ساخته و ویرایش می شه.
    آدرسش: C:\Users\Ali\AppData\Local\VirtualStore\Program Files
    ممنون می شم اگه راهنمایی بفرمایید.

    سلام اول دیتابیست رو تویه فلدر Debug بساز بعدش
    کانکشن استرینگت رو اینجور انجام بده



    ; a.ConnectionString = "provider=microsoft.jet.oledb.4.0;data source=|datadirectory|\\Database.mdb;persist security info = false"



    اونجایی که Database هستش اسم دیتابیست رو بنویس ایشالا حل میشه
    آخرین ویرایش به وسیله hadi vafaii : شنبه 01 شهریور 1393 در 01:09 صبح

  11. #11
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ارتباط با Access در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط parseh21 مشاهده تاپیک
    ممنون آقای ابراهیمی
    بذارید واضح تر بگویم. من فایل setup رو درست کردم و دیتابیس رو هم اضاف کردم. هنگام نصب هم در پوشه برنامه در programfiles دیتابیس وجود داره. اما روی کامپیوترهای دیگه هنگام برقراری ارتباط به مشکل می خوره.
    امیدوارم خوب رسانده باشم. اگر باز نکته ای هست پذیرا هستم.
    با سلام
    ابتدا به جای پست تشکر از دکمه تشکر زیر پست استفاده کنید
    بخاطر اینکه از دیتابیس ورژن 2007 به بعد استفاده کردید و برای اجرای برنامه باید روی سیستم Microsoft Office همون ورژن نصب باشه مگر اینکه Engine ش رو کنارش بزارید که نصب بشه
    ولی بهتره در قسمت Create فایل دیتابیس اون رو با 2003 ایجاد کنید تا روی همه ی سیستم ها اجرا بشه
    نمونه برنامه ساخته شده از اکسس روی سایت زیاده لطفاً جستجو کنید
    موفق باشید

  12. #12

    نقل قول: ارتباط با Access در سی شارپ

    دوست عزیز برنامه Engine نسخه 2007 و 24 بیتی را از کجا دانلود کنم؟
    ومشکلی که دارم این هستش که میخوام گزارش گیری کنم ولی در استیمول ریپورت اصلا ایجاد بانک انجام نمیشه و فکر کنم Engine باید نصب بشه اون هم 24 بتتی 2007
    متشکرم دوستان اگه لطف کنید راهنمایی کنید

  13. #13

    نقل قول: ارتباط با Access در سی شارپ

    چرا وقتی سی شارپو دیتاگریدویو رو با هم متصل می کنم بازم داخل پوشه دیباگ پروژم نمیره؟

  14. #14
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: ارتباط با Access در سی شارپ

    بعد چند سال این تاپیک رو بالا آوردین و سوالتون هم نامفهومه!!
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

تاپیک های مشابه

  1. معرفی کتب آموزشی MS Access
    نوشته شده توسط koli در بخش Access
    پاسخ: 20
    آخرین پست: شنبه 31 فروردین 1392, 19:58 عصر
  2. کدنویسی در access
    نوشته شده توسط noosha_t در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 04 اسفند 1386, 17:27 عصر
  3. inbound access list & out bound access list
    نوشته شده توسط soroosh_i58 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 29 اردیبهشت 1385, 10:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •