نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نوشتن Add-In برای سری Office

  1. #1

    نوشتن Add-In برای سری Office

    با سلام،

    لطفا اگر کسی در زمینه نوشتن Add-In تجربه داره کمک کنه.میخوام یک Add-In برای سری Office(MsWord,Excelو غیره بنویسم.
    از Extesibility Project-Shared Add-In استفاده کردم.ولی خیلی گیج شدم.در ضمن لینک جالبی هم در زمینه نتونستم پیدا کنم.
    ساختن یک دکمه در Add-In و handle کردن event هاش مشکل اصلی منه.

    متشکر

  2. #2
    مشکلی نیست که آسان نشود :موفق:
    بالاخره فهمیدم چجوری میشه Add-In ساخت .
    Add-In ماجول نرم افزاری COM است که میتونه در برنامه هاMicrosoft اعم از سریOffice و VisualStudio ادغام بشه.خوب نوشتن اینجور ماژول های ترکیب شونده کلی کمک میکنه مثلا لینک زیر رو برای VS IDE ببینید:

    http://www.codeproject.com/dotnet/RegionsAddIn.asp
    اگه کسی علاقه یا سوال داره بگه بیشتر بگم.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    پست
    37

    اگه کسی علاقه یا سوال داره بگه بیشتر بگم.

    اتفاقا من هم میخواستم بگم حالا که خودت سوال می کنی خودت هم جواب می دی. خوب یکم مفصل تر توضیح بده ببینیم چطور می شه این کار رو کرد. قبلا هم یه توضیحی راجع به com بده. با تشکر.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار GentleGuy
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    فرنگ
    پست
    243
    اگه کسی علاقه یا سوال داره بگه بیشتر بگم.
    بگو لطفا بیشتر بگو :oops:

  5. #5
    <span dir=ltr>Component Object Model (COM)</span> یک معماری نرم افزاری برای تولید کامپوننت ها به صورت باینری (کامپایل شده) است.در واقع یک معماری سطح پایین است که خدمات برای سرویس های سطح بالا را فراهم می کند (همانند OLE,. . .).مزیت این استاندارد سازی امکان استفاده کامپوننت ها از یکدیگر میباشد که در رویه توسعه نرم افزار به روش OO بسیار حیاتی میباشد.طراحی نرم افزار بر اساس COM ها مزیت های بسیاری دارد. میتوانید برای مطالعه بیشتر با کلیدواژه های <span dir=ltr>COM/COM+ Technical Overview Component Object Model </span>
    جستجو کنید.
    و اما راجع به Add-In سورس کد زیر را به صورت کاملا خودگویا(Self Document) ساختم.سورس زیر یک کلید در سری برنامه های Office ایجاد میکند و رخدادهای(Events) آن را نیز دستگیر(Handle) میکند.
    برای شروع این سورس رو بخونید . . .
    :reading:

  6. #6
    اینم نسخه کامپایل نشده (یه دور build کنید):

  7. #7

    Shared add-in (VSTO 2005) For Excel

    منم به زور shared add-in رو یاد گرفتم
    اما یه جایی گیر کردم
    فقط میتونم یک دکمه به افیس اضافه کنم و
    در event ها کد اضافه کنم
    ولی مشکل من اینه که من قبلا VBA یا VBE بلد بودم
    حالا نمی دونم چطوری به سلول های اکسل و شیت ها دسرسی داشته باشم
    مثلا میخوام با زدن دکمه 1 یا اجرای پروسیجر A در شیت جاری سلول C3 رنگ پس زمینه اش عوض بشه چی کار باید بکنم

  8. #8

    نقل قول: نوشتن Add-In برای سری Office

    سلام کسی آموزش کامل داره در این مورد که برای
    Excel بشه نوشت؟

تاپیک های مشابه

  1. office
    نوشته شده توسط mohssen_mz در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 26 شهریور 1385, 19:33 عصر
  2. در رابطه با بانک های office
    نوشته شده توسط zarrin_306 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1385, 08:55 صبح
  3. برقراری ارتباط office & vb.net
    نوشته شده توسط sanaz_amiri در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 07 آذر 1383, 00:38 صبح
  4. منوی مشابه office XP
    نوشته شده توسط ara_prg در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 28 شهریور 1383, 11:56 صبح
  5. نیاز به منو های office xp
    نوشته شده توسط مهدی فهمیده غلامی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 18
    آخرین پست: چهارشنبه 18 شهریور 1383, 07:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •