نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ذخیره تصاویر در فولدر وذخیره آدرس تصویر در SQL SERVER

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    یوسف آباد
    سن
    40
    پست
    31

    ذخیره تصاویر در فولدر وذخیره آدرس تصویر در SQL SERVER

    سلام

    من یک برنامه با سی شارپ نوشتم می خوام عکس هام رو درون یک فولدر قرار بدم سپس آدرس درون دیتا بیس ذخیره کنم همچنین از رو آدرس تصویر نشون بدم لطفا منو راهنمایی کنید




  2. #2

    نقل قول: ذخیره تصاویر در فولدر وذخیره آدرس تصویر در SQL SERVER

    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=224235


    این به زبان VB.net هست که میتونی به راهتی تبدیل به C#‎ کنی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •