نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشكل در درج از طريق combox

  1. #1

    Question مشكل در درج از طريق combox

    با سلام
    چگونه مي توان از طريق يك combox مي توان اطلاعات يك فيلد از بانك را در آن درج كرد به طوري كه در ديتا گريد نتيجه آن را بتوان ديد؟
    بانك اس كيو ال
    لطفا را هنماييم كنيد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamid67fathi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    WwW
    پست
    435

    نقل قول: مشكل در درج از طريق combox

    دوست عزيز امکانش هست بيستر توضيح بديد،شايد تونستيم کمکی بکنيم

  3. #3

    نقل قول: مشكل در درج از طريق combox

    اگه منظورتون اینه که می خواهید اطلاعاتی که درون یک com_box بذارید تو یک رکورد از این دستور استفاده بکنید:




    cmd.Parameters.AddWithValue("@Name", com_box_name.text());

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار akarsu
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    پست
    78

    نقل قول: مشكل در درج از طريق combox

    اگه ميشه بيشتر توضيح بدين و بگيد دقيقا چي كار ميخوايد بكنيد... .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •