نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: طریقه استفاده از progressbar

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    tehran
    پست
    17

    Question طریقه استفاده از progressbar

    سلام
    من می خوام برای برنامه ام یک پروگرس بار بذارم، اما موقع اجرای برنامه (همون قسمتی که باید پروگرس بارم کار کنه) از حرکت می ایسته و هیچ کاری نمی کنه،(از این خط های سبز توش نمیاد و بره)
    به نظرتون باید چه کار کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار behnam25214
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    @-<-<
    پست
    338

    نقل قول: طریقه استفاده از progressbar

    سلام
    برای این کار باید یک تایمر ایجاد کنی تا در هر ثانیه به اون اضافه بشه.
    یه مثال برات گذاشتم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    tehran
    پست
    17

    Unhappy نقل قول: طریقه استفاده از progressbar

    آخه مشکلم اینه که وقتی داره کار انجام میشه اصلا تایمر تیک عمل نمی کنه!!!!
    برک پوینتی که میذارم اونجا اصلا فعال نمیشه!!(در هنگام دیباگ)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Jean Reno
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    یه گوشه کوچیک از این دنیای خاکی
    پست
    184

    نقل قول: طریقه استفاده از progressbar

    اگه تایمر خود را از طریق کد ایجاد کرده باشید بایستی تابع تیکی که براش می نویسید برای Event مربوطه هندل کنید

    به عنوان مثال :


    Timer Obj_Timer = new Timer();
    Obj_Timer.Enabled = true;
    Obj_Timer.Interval = 1000;

    Obj_Timer.Tick += new EventHandler(My_Timer_Tick);


    private void My_Timer_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    /// دستورات تایمر
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sds1920
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    483

    نقل قول: طریقه استفاده از progressbar

    شما اصلا تايمر رو Start كردي؟
    فكر كنم اول بايد تابع ()Start رو فراخوني كني.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: طریقه استفاده از progressbar

    نقل قول نوشته شده توسط mansoooreh مشاهده تاپیک
    آخه مشکلم اینه که وقتی داره کار انجام میشه اصلا تایمر تیک عمل نمی کنه!!!!
    برک پوینتی که میذارم اونجا اصلا فعال نمیشه!!(در هنگام دیباگ)
    فکر کنم شما میخواید یه کاری مثل کپی کردن یه فایل (که زمان بر هست ) رو انجام بدید ... !
    شما برای این کار باید از BackGroundWorker (یا Thread ) استفاده کنید تا بتونید در زمان انجام کار از درصد پیشرفت کار مطلع بشید .

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    tehran
    پست
    17

    Question نقل قول: طریقه استفاده از progressbar

    سلام
    کار من انجام یک query از دیتابیس و لود کردن نتیجه در دیتاگرید است. میشه در مورد این background worker توضیح بدی؟
    اگر چندین پروسه داشته باشی که نیاز به پروگرس بار داره چی؟ من نتونستم بفهمم چند کار رو چه شکلی با background worker هندل کنم؟

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    tehran
    پست
    17

    Unhappy نقل قول: طریقه استفاده از progressbar

    کسی نظری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  9. #9

    نقل قول: طریقه استفاده از progressbar

    backgroundWorker دارای چند event مهم هست که اصلیاش DoWork و RunWorkerCompleted هستن.شما اول باید در load برنامت متد RunWorkerAsync را اجرا کنی در تابع هندلر رویداد DoWork شما میتوانی به پروگرسبارت مقدار بدی ،مثلا ماکزیمم رو 5 بگیر سپس به این شکل عمل کن:
    کانکشن که باز شدمقدار پروگرسبارت رو 2 کن ،زمانی که متد execute دیتاآداپترت و یا هر شی دیگرت اجرا شد مقدار پروگرسبارت رو 4 کن و زمانی که کانکشنت رو بستی مقدار پروگسبارت رو 5 کن.
    در رویداد RunWorkerCompleted شی backgroundWorker این و اون پروگرسبارت رو نابود کن به همین راحتی!!!!!

  10. #10
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    tehran
    پست
    17

    نقل قول: طریقه استفاده از progressbar

    سلام
    میشه کدش رو هم بذارید. ممنون میشم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •