نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: Indy

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174

    Indy

    در Borland C#‎Builder میشه از کامپاننت های indy استفاده کرد اما در Microsoft Visula #C نمی شه . چی کار کنم ؟
    با تشکر :flower:

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    42
    پست
    6,143
    از کلاسهای TCP/IP خود دات نت استفاده کن.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    از کلاسهای TCP/IP خود دات نت استفاده کن.
    با تشکر . کدامشون بهتره ؟

تاپیک های مشابه

  1. indy
    نوشته شده توسط aserfg در بخش مقالات مرتبط با Delphi/Win32
    پاسخ: 22
    آخرین پست: جمعه 17 خرداد 1387, 20:42 عصر
  2. مشکل در indy
    نوشته شده توسط neda azadi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 04 فروردین 1386, 14:41 عصر
  3. از اساتید محترم خواهشمندم کمک نمائید - Indy و طراحی مسنجر
    نوشته شده توسط saniak_robot در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 09 شهریور 1385, 15:38 عصر
  4. هندل کردن خطا در کار کردن با Indy
    نوشته شده توسط TrueFalse در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 20 خرداد 1385, 03:35 صبح
  5. خطا در استفاده از Indy
    نوشته شده توسط MNosouhi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1385, 13:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •