نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: روش ثبت اطلاعات در دیتابیس از داخل نرم افزار طراحی شده چگونه است؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار StepUp360
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    پایتخت معنوی
    پست
    60

    روش ثبت اطلاعات در دیتابیس از داخل نرم افزار طراحی شده چگونه است؟

    سلام

    لطفا روش ثبت اطلاعات از داخل TextBox و ... در دیتابیس SQLServer توضیح دهید...

    با ذکر مثال، باتشکر.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار peymanjon
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    252

    نقل قول: روش ثبت اطلاعات در دیتابیس از داخل نرم افزار طراحی شده چگونه است؟

    اگر منظورتون ورود اطلاعات از textbox با استفاده از کد insert به دیتابیس هست(اتصال به دیتابیس و گرفتن اطلاعات از کاربر و ورود آن به دیتابیس )که یک سری به این تاپیک بزنید:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=180720

    اگه منظورتون bind کردن text box به دیتابیس هست که شما میتونید از پنجره properties مربوط به textbox در قسمت databinding این کار را انجام بدید.
    اگه روشن تر سوالتون را بگید بهتر میتونیم کمکتون کنیم.
    موفق باشید.

  3. #3
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: روش ثبت اطلاعات در دیتابیس از داخل نرم افزار طراحی شده چگونه است؟

    سلام دوست عزیز

    ابتدا باید بگم ما یه سری کلاس داریم به نام های



    SqlConnection
    SqlCommand
    SqlDataAdapter
    SqlParameter



    که برای فراخوانی اونا باید از فضایی(using) استفاده کنیم که این فضا در کدنویسی اینطوری نوشته می شود


    using
    System.Data.SqlClient;



    و البته اگر بخواهیم از از کلاس های ado.net استفاده بکنیم مانند data set , data view باید از فضای زیر استفاده بکنیم


    using
    System.Data;



    کلاس SqlConnection :

    این کلاس برقرار کننده ارتباط بین برنامه و بانک اطلاعاتی می باشد که به عبارتی دیگر اصلی ترین کلاس در ارتباطلات باانک اطلاعاتی هست ما در اینجا یک ConnectionString به این کلاس ارسال می کنیم که شامل تمامی داده های مورد نیاز برای ارتبط با بانک اطلاعاتی هست.

    مانند مثال زیر :


    SqlConnection
    objConnection = new

    SqlConnection
    ("Server=localhost;Database=Pubs;User" +
    " ID=sa;Password=csdotnet;"
    );



    برای باز و بسته کردن ارتباط از کدهای زیر استفاده می کنیم


    objConnection.Open();
    objConnection.Close();


    کلاس SqlCommand :

    این کلاس حاوی دستوارت sql است برای اجرا روی داده های دریافت شده از بانک اطلاعاتی این دستور می تواند یک دستور select یا انتخاب و insert یا درج یا delete حذف یا update یا ویرایش باشد و برای ایجاد یک شی از نوع sqlcommand از کد زیر استفاده می کنیم


    SqlCommand
    objCommand = new SqlCommand();



    خاصیت Connection :

    قبل از اینکه بخواهیم از sqlcommand استفاده بکنیم باید بعضی از خواص ان را تنطیم کنیم که یکی از این خاصیت ها connection است برای اینکه یک دستور در sqlcommand با موفقیت اجرا شود ابتدا باید ان را open کنیم


    objCommand.Connection = objConnection;


    خاصیت CommandText :

    این خاصیت می تواند حاوی متنی باشد که عملیاتی را انجام دهد مانند کد زیر :


    objCommand.CommandText =
    "INSERT INTO authors " +

    "(au_id, au_lname, au_fname, contract) "
    +

    "VALUES('123-45-6789', 'Barnes', 'David', 1)"
    ;



    این دستور بالا بیان می کند که درج کن درون فیلد های جدول authors از مقدارهای که درون values قرار داده شده است

    متد ExecuteNonQuery :

    هر گاه بخواهیم دستوراست sqlcommand را اجرا کنیم باید دستور ExecuteNonQuery را فراخوانی کنیم ابتدا باید connection را open کنیم سپس پس از اجرای ExecuteNonQuery دوباره ان را close کنیم

    اینم نمونه د اخر برنامه :



    SqlConnection
    objConnection = new

    SqlConnection
    ("Server=localhost;Database=Pubs;User
    ID=sa;Password=csdotnet;"
    );

    SqlCommand
    objCommand = new SqlCommand();
    objCommand.Connection = objConnection;

    objCommand.CommandText =
    "INSERT INTO authors " +

    "(au_id, au_lname, au_fname, contract) "
    +

    "VALUES(@au_id, @au_lname, @au_fname, @au_contract)"
    ;


    objConnection.Open();
    objCommand.ExecuteNonQuery();
    objConnection.Close();




    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار StepUp360
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    پایتخت معنوی
    پست
    60

    نقل قول: روش ثبت اطلاعات در دیتابیس از داخل نرم افزار طراحی شده چگونه است؟

    دوست عزیز من یک Mydata_DB.sdf درست کردم و با استفاده از bindingSource1 میخوام اطلاعات داخل 3تا textBox رو Save کنم توی Mydata_DB.sdf داخل فیلد های مثلا FirstName , LastName ,Password

    حالا وقتی اطلاعات رو توی TextBox ها وارد کردم با یک دکمه مثل
    privatevoid btnSaveInfo_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    }
    اطلاعات توی Table»»Persons در دیتابیس Mydata_DB.sdf ذخیره بشه اگه ممکنه کد مربوطه رو بگید که چطوریه...

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار peymanjon
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    252

    نقل قول: روش ثبت اطلاعات در دیتابیس از داخل نرم افزار طراحی شده چگونه است؟

    من پیشنهاد میکنم با کد نویسی به دیتا بیس وصل شی :این یک نمونه کد برات میذارم که برای وارد کردن اطلاعات به دیتابیس توسط 2 تا text box برای نام و نام خانوادگی می باشد.
        SqlConnection objconn = new SqlConnection("Your connection String");
    SqlDataAdapter dataadapter = new SqlDataAdapter();
    DataSet objset = new DataSet();
    SqlDataAdapter objadapadap = new SqlDataAdapter();
    DataTable objtabe12=new DataTable();
    dataadapter.InsertCommand = new SqlCommand();
    dataadapter.InsertCommand.Connection = objconn;
    dataadapter.InsertCommand.CommandText = "INSERT INTO Mydata_DB " + "(LastName,[First Name)" +"VALUES(@LastName,@FirstName)";
    dataadapter.InsertCommand.Parameters.AddWithValue("@LastName", textBox2.Text);
    dataadapter.InsertCommand.Parameters.AddWithValue("@FirstName", textBox1.Text);
    objconn.Open();
    dataadapter.InsertCommand.ExecuteNonQuery();
    objconn.Close();
    MessageBox.Show("Your information inserted successfully");


    sپاورقی:در قسمت Your connection String باید آدرس دیتابیس خود را وارد کنید .

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار StepUp360
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    پایتخت معنوی
    پست
    60

    نقل قول: روش ثبت اطلاعات در دیتابیس از داخل نرم افزار طراحی شده چگونه است؟

    ممنون من از این کد استفاده کردم مشکل ارسال داده حل شده ، حالا من اطلاعات رو وارد کردم و در یک dataGridView1 به نمایش گذاشتم چطور میشه dataGridView1 همزمان با وارد کردن اطلاعات آپدیت بشه...

    SqlConnection
    objConnection = newSqlConnection();
    objConnection.ConnectionString =
    @"Data Source=www\sqlexpress;Initial Catalog=MyData_DB;Integrated Security=True";
    SqlCommand objCommand = newSqlCommand();
    //objCommand.CommandText = @"Select FirstName ,LastName ,Password From Persons";
    objCommand.CommandText = "INSERT INTO Persons " +
    "(FirstName, LastName, Password) " +
    "VALUES('" + txtbFirstName.Text + "','" + txtbLastName.Text + "','" + txtbPassword.Text + "')";
    objCommand.Connection = objConnection;

    SqlDataAdapter adapter = newSqlDataAdapter();
    adapter.SelectCommand = objCommand;
    DataSet Dataset = newDataSet();
    objConnection.Open();
    adapter.Fill(Dataset,
    "Persons");


    اگه کدشو بذارید ممنون میشم. (Tanx)

  7. #7

    نقل قول: روش ثبت اطلاعات در دیتابیس از داخل نرم افزار طراحی شده چگونه است؟

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز

    ابتدا باید بگم ما یه سری کلاس داریم به نام های



    SqlConnection
    SqlCommand
    SqlDataAdapter
    SqlParameter

    که برای فراخوانی اونا باید از فضایی(using) استفاده کنیم که این فضا در کدنویسی اینطوری نوشته می شود


    using
    System.Data.SqlClient;

    و البته اگر بخواهیم از از کلاس های ado.net استفاده بکنیم مانند data set , data view باید از فضای زیر استفاده بکنیم


    using
    System.Data;

    کلاس SqlConnection :

    این کلاس برقرار کننده ارتباط بین برنامه و بانک اطلاعاتی می باشد که به عبارتی دیگر اصلی ترین کلاس در ارتباطلات باانک اطلاعاتی هست ما در اینجا یک ConnectionString به این کلاس ارسال می کنیم که شامل تمامی داده های مورد نیاز برای ارتبط با بانک اطلاعاتی هست.

    مانند مثال زیر :


    SqlConnection
    objConnection = new

    SqlConnection
    ("Server=localhost;Database=Pubs;User" +
    " ID=sa;Password=csdotnet;"
    );

    برای باز و بسته کردن ارتباط از کدهای زیر استفاده می کنیم


    objConnection.Open();
    objConnection.Close();
    کلاس SqlCommand :

    این کلاس حاوی دستوارت sql است برای اجرا روی داده های دریافت شده از بانک اطلاعاتی این دستور می تواند یک دستور select یا انتخاب و insert یا درج یا delete حذف یا update یا ویرایش باشد و برای ایجاد یک شی از نوع sqlcommand از کد زیر استفاده می کنیم


    SqlCommand
    objCommand = new SqlCommand();

    خاصیت Connection :

    قبل از اینکه بخواهیم از sqlcommand استفاده بکنیم باید بعضی از خواص ان را تنطیم کنیم که یکی از این خاصیت ها connection است برای اینکه یک دستور در sqlcommand با موفقیت اجرا شود ابتدا باید ان را open کنیم


    objCommand.Connection = objConnection;
    خاصیت CommandText :

    این خاصیت می تواند حاوی متنی باشد که عملیاتی را انجام دهد مانند کد زیر :


    objCommand.CommandText =
    "INSERT INTO authors " +

    "(au_id, au_lname, au_fname, contract) "
    +

    "VALUES('123-45-6789', 'Barnes', 'David', 1)"
    ;

    این دستور بالا بیان می کند که درج کن درون فیلد های جدول authors از مقدارهای که درون values قرار داده شده است

    متد ExecuteNonQuery :

    هر گاه بخواهیم دستوراست sqlcommand را اجرا کنیم باید دستور ExecuteNonQuery را فراخوانی کنیم ابتدا باید connection را open کنیم سپس پس از اجرای ExecuteNonQuery دوباره ان را close کنیم

    اینم نمونه د اخر برنامه :



    SqlConnection
    objConnection = new

    SqlConnection
    ("Server=localhost;Database=Pubs;User
    ID=sa;Password=csdotnet;"
    );

    SqlCommand
    objCommand = new SqlCommand();
    objCommand.Connection = objConnection;

    objCommand.CommandText =
    "INSERT INTO authors " +

    "(au_id, au_lname, au_fname, contract) "
    +

    "VALUES(@au_id, @au_lname, @au_fname, @au_contract)"
    ;


    objConnection.Open();
    objCommand.ExecuteNonQuery();
    objConnection.Close();



    میشه این کد ها رو به صورت کلاس بنویسید که فقط یک بار داخل کلاس بنویسیم و چندین بار استفاده کنیم ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار peymanjon
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    252

    نقل قول: روش ثبت اطلاعات در دیتابیس از داخل نرم افزار طراحی شده چگونه است؟

    دوست عزیز برنامهای که توی این آدرس که قبلا بهت دادم را اگه نگاه میکردی جواب سوالهایت را میگرفتی ، داخل اون برنامه شما یک dataset اول میسازی و بعد datagrid را بر اساس دادههای دیتابیست مقدار دهی میکنی ، بعد از هر بار insert دیتاست را update میکنی و datagrid دوباره با دادههای جدید مقدار دهی میشود.توی این لینک برنامه ای که گذاشته شده همه این کارهارا انجام میده و میتونید از کدهاش توی پروژه خودت استفاده کنی.
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=180720

  9. #9
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: روش ثبت اطلاعات در دیتابیس از داخل نرم افزار طراحی شده چگونه است؟

    نقل قول نوشته شده توسط StepUp360 مشاهده تاپیک
    ممنون من از این کد استفاده کردم مشکل ارسال داده حل شده ، حالا من اطلاعات رو وارد کردم و در یک dataGridView1 به نمایش گذاشتم چطور میشه dataGridView1 همزمان با وارد کردن اطلاعات آپدیت بشه...

    SqlConnection objConnection = newSqlConnection();
    objConnection.ConnectionString = @"Data Source=www\sqlexpress;Initial Catalog=MyData_DB;Integrated Security=True";
    SqlCommand objCommand = newSqlCommand();
    //objCommand.CommandText = @"Select FirstName ,LastName ,Password From Persons";
    objCommand.CommandText = "INSERT INTO Persons " +
    "(FirstName, LastName, Password) " +
    "VALUES('" + txtbFirstName.Text + "','" + txtbLastName.Text + "','" + txtbPassword.Text + "')";
    objCommand.Connection = objConnection;

    SqlDataAdapter adapter = newSqlDataAdapter();
    adapter.SelectCommand = objCommand;
    DataSet Dataset = newDataSet();
    objConnection.Open();
    adapter.Fill(Dataset, "Persons");


    اگه کدشو بذارید ممنون میشم. (Tanx)

    دوست عزیز اگر شما اطلاعات رو تو گرید ویو نمایش دادید خوب کافیه بعدش از اینکه کدهای INSERT رو نوشتید کد فراخوانی نمایش گرید ویو رو بنوسید

    مثلا شما کد رو تو form_load نوشتید که کدهای درون اون گرید ویو رو نمایش میدن

    و کافیه اخر کد درج کد زیر رو بنوسید


    form_load(sender,e);

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار StepUp360
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    پایتخت معنوی
    پست
    60

    نقل قول: روش ثبت اطلاعات در دیتابیس از داخل نرم افزار طراحی شده چگونه است؟

    ممنونم دوست عزیز، آقای mmd2009 و دیگر دوستان...

  11. #11
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: روش ثبت اطلاعات در دیتابیس از داخل نرم افزار طراحی شده چگونه است؟

    نقل قول نوشته شده توسط ramin149 مشاهده تاپیک
    میشه این کد ها رو به صورت کلاس بنویسید که فقط یک بار داخل کلاس بنویسیم و چندین بار استفاده کنیم ؟

    فکر کنم دوست عزیز میشه به صورت کلاس هم نوشت کدهارو
    آخرین ویرایش به وسیله mmd2009 : شنبه 15 خرداد 1389 در 03:24 صبح

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •