نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: تولید عدد تصادفی غیر تکراری

  1. #1

    تولید عدد تصادفی غیر تکراری

    با سلاممن می خوام تعدادی عدد تصادفی تولید کنم ولی همش یه عدد تولید میکنه چطوری میشه اعداد متفاوت یا غیر تکراری تولید کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: تولید عدد تصادفی غیر تکراری

    از Guid میتونی استفاده کنی!

  3. #3

    نقل قول: تولید عدد تصادفی غیر تکراری

    نقل قول نوشته شده توسط s.khoshfekran مشاهده تاپیک
    از Guid میتونی استفاده کنی!
    این دیگه چیه اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید یا یه مثال بزنید

  4. #4

    نقل قول: تولید عدد تصادفی غیر تکراری

    نقل قول نوشته شده توسط طبیب دل مشاهده تاپیک
    این دیگه چیه اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید یا یه مثال بزنید
            private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    label1.Text = Guid.NewGuid().ToString();
    }

  5. #5

    نقل قول: تولید عدد تصادفی غیر تکراری

    دوست عزیز ممتنون از کدی که معرفی کردید ولی این کد حروف تصادفی هم تولید می کنه در صورتی که ما در خروجی فقط عذذ می خوایم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار حجتی نیا
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    400

    Post نقل قول: تولید عدد تصادفی غیر تکراری

    دوست عزیز ممتنون از کدی که معرفی کردید ولی این کد حروف تصادفی هم تولید می کنه در صورتی که ما در خروجی فقط عذذ می خوایم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
    تو سایت یه جستجو بکن هستش،چندهفته پیش دانلودش کردم اما الان ندارم برات بزارم...

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    نقل قول: تولید عدد تصادفی غیر تکراری

    من اینو قبلا توضیح دادم ... ولی خوب الان برنامشو با توضیحات براتون میذارم ببینید
    امیدوارم که تونسته باشم کمکی کنم ...
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    نقل قول: تولید عدد تصادفی غیر تکراری

    در ضمن به اینجا هم یه سر بزنید مطمئنا مفید خواهد بود

    تولید اعداد تصادفی در سی شارپ

  9. #9

    نقل قول: تولید عدد تصادفی غیر تکراری

    با استفاده از این تابع میتوانید تعداد رقم عدد تصادفی را تعیین کنید.
            public string  rand(int repeat)
    {
    Random rand = new Random();
    string num="" ;
    for (int i = 0; i < repeat; i++)
    {
    num += rand.Next(0, 9);
    }
    return num ;
    }

    نحوه استفاده :
            private void  button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    label1.Text = rand(5).ToString();
    }

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    کرج
    پست
    73

    نقل قول: تولید عدد تصادفی غیر تکراری

    با سلام
    4 عدد تابع نوشتم، برای اینکه به طور تصادفی 4 عدد مجزا تولید شود، و سپس از جدول عکس ها عکسی که idآن با عدد تولید شده یکی است را در یک گرید ویو نمایش دهد

    راه اصولی که از تولید عدد تکراری جلوگیری کند چیست؟


    public void Bindgridview1()
    {

    //rndpic = (Random() * 5);
    Random rand = new Random();
    int rndpic = 0;
    rndpic = rand.Next(1, 292);
    TextBox1.Text = rndpic.ToString();
    SqlConnection con = new SqlConnection(ConfigurationManager.ConnectionStrin gs["pisoftConnectionString"].ConnectionString.ToString());
    string query = "select * from pics where id=@id";


    SqlCommand cmd = new SqlCommand(query, con);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@id", rndpic);

    con.Open();
    SqlDataReader dr = cmd.ExecuteReader();


    GridView1.DataSource = dr;
    GridView1.DataBind();

    //GridView3.DataSource = dr;
    //GridView3.DataBind();
    dr.Close();
    con.Close();

    }




    سوال بعدی اینکه
    در page loadبرای نمایش عکس ها به این صورت توابع را اجرا می کنم.میخوام با کلیلک روی دکمه جدید عکس های جدید نمایش دهد.که این کار انجام نمی شود.حتی با رفرش مجدد صفحه هم تغییری در عکس ها انجام نمی شود. ایراد کار کجاست؟البته برای بررسی تکراری نبودن، اعداد تصادفی ایجاد شده که داخل textbox ها ریخته شده را چندین بار با هم مقایسه کرده ام ! که البته میدانم راه اصولی نیست. چون در یک مورد تکراری نمایش می دهد.
    if (!IsPostBack)
    {
    while (TextBox1.Text ==TextBox2.Text )
    {
    Bindgridview2();
    Bindgridview1();

    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •