نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ساخت کلاس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988

    ساخت کلاس

    آقا مگر ساخت کلاس اینجوری نیست. پس چرا Error میده.

    <?php
    class test
    {
    public function sayhello() {
    print "Hello World";
    {
    {
    ?>

    <?php
    $p = new test;
    $p->sayhello();
    ?>


    ممنون :flower:

  2. #2
    احتمالا بسته به نسحه PHP باید اون Public رو از پشت تابعت بر داری.(از چه نسخه ای استفاده می کنی؟)
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    از آخرین نسخه 5 به بالا ولی بدون Public هم ایراد می گیره.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    81
    تعداد آکولاد های باز و بسته رو بشمار متوجه میشی !

  5. #5
    تعداد آکولاد های باز و بسته رو بشمار متوجه میشی !
    :mrgreen:

    از یک IDE مثل end استفاده کن تا به چنین مشکلاتی بر نخوری

    هر دستوری رو که باز می کنی (}) بلافاصله ببند و سپس کدتو بینش بنویس
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    خوب من از IDE به نام Zend استفاده می کنم.

    کجا آکولاد کم گذاشته ام.

    :flower:

  7. #7
    تو همه اکولاد ها رو باز کردی . هر دستور باید بین اکولاد های باز و بسته قرار بگیره
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    تو همه اکولاد ها رو باز کردی . هر دستور باید بین اکولاد های باز و بسته قرار بگیره
    آره مثل سی
    اینجوری :
    {
    }
    نه :
    {
    {

    با تشکر :flower:

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    نه با با من همه رو بستم ولی اینجا اینجوری نشون می ده.

    Zend برام Error می گیره.


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •