نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: جستجو ونوشتن کد چاپ کردن نام در دیتابیس اکسس

  1. #1

    جستجو ونوشتن کد چاپ کردن نام در دیتابیس اکسس

    با سلام خدمت دوستان عزیز
    دو تا سوال داشتم که در دیتابیس اکسس بر میخورم
    1.کد جستجو برحسب نام که مثلا من یک فرم دارم ویک دیتا گرید ویک باتون ویک تکست باکس
    که وقتی نام را وارد میکنم وجستجو را میزنم نتایج جستجو در بانک را در دیتا گرید نمایش بده !

    2من مثلا یک دیتابیس دارم با دو تا تیبل که در تیبل 1 نام فرد وکد فرد هست ودر تیبل دوم هم فقط کد فرد ودیگر مشخصات هست که من در فرم خودم از تیبل دوم استفاده کردم من در یک فروم وقتی روی تکست باکس کد فرد را نوشتم بره ودر دیتابیس اول با توجه به کد فرد پیدا شده نام آن را در دیتا گرید چاپ کنه
    فقط وقتی جواب پست ها را هم میدهید کد ها را هم بزاریدممنون

  2. #2
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: جستجو ونوشتن کد چاپ کردن نام در دیتابیس اکسس

    دوست عزیز من بهت توصیه می کنم از bs استفاده کنی

    اینم یک نمونه کد



    name_field =
    "code";
    txtcode_film.Select();
    if (txtcode_film.Text.Trim() != "")
    {
    bs.Filter = name_field +
    " like '" + txtcode_film.Text.Trim() + "%'";
    }
    else

    {
    bs.Filter =
    "";
    }




    البته این کدها رو هم تو form_load میزارم



    ds.Clear();
    dta.Fill(ds,
    "film");
    bs.DataSource = ds;
    bs.DataMember =
    "film";
    dg1.DataSource = bs;




    و البته باید از این کدها هم استفاده بکنی :



    BindingSource bs = newBindingSource();
    DataSet ds = newDataSet();
    OleDbDataAdapter dta = newOleDbDataAdapter("select * from film ", "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=video.mdb");



    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  3. #3

    نقل قول: جستجو ونوشتن کد چاپ کردن نام در دیتابیس اکسس

    ممنون دوست عزیز ولی من کد ها را وقتی وارد میکنم ارور میده
    اگر یک نمونه ساده وکوچک میزاشتی خوب بود ها

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار behnam25214
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    @-<-<
    پست
    338

    نقل قول: جستجو ونوشتن کد چاپ کردن نام در دیتابیس اکسس

    عزیز زحمتش رو کشیده نوشتهmmd2009 به این تاپیک سر بزن مشکلت حل میشه البته بازم

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=225205

  5. #5

    نقل قول: جستجو ونوشتن کد چاپ کردن نام در دیتابیس اکسس

    ممنون دوست عزیز ولی من میخواهم کدی مثل این توضیحات باشه
    1.کد جستجو برحسب نام که مثلا من یک فرم دارم ویک دیتا گرید ویک باتون ویک تکست باکس
    که وقتی نام را وارد میکنم وجستجو را میزنم نتایج جستجو در بانک را در دیتا گرید نمایش بده !

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار behnam25214
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    @-<-<
    پست
    338

    نقل قول: جستجو ونوشتن کد چاپ کردن نام در دیتابیس اکسس

    اینم یک روش دیگه البته باید بگم که روش های قبلی بهتر بود.


    string Scon;
    string Ssql;
    dataGridView1.DataBindings.Clear();
    dataGridView1.ReadOnly = true;
    Scon = "Provider = Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" + "Data Source = " + Environment.CurrentDirectory + "\\SuperMarket.mdb";
    OleDbConnection Con = new OleDbConnection(Scon);
    Con.Open();
    Ssql = "Select * from Customer Where Bookname ="+"'" + textBox1.Text+"'";
    OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter(Ssql, Con);
    DataSet ds = new DataSet();
    da.Fill(ds,"Customer");
    dataGridView1.DataBindings.Add(new Binding("DataSource", ds, "Customer"));

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •