نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: پرکردن یه فایل غیر txt از داخل برنامه ... !

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    پرکردن یه فایل غیر txt از داخل برنامه ... !

    سلام به همه
    دوستان میخواستم ببینم راهی وجود داره که بتونم توی برنامه-م یه فایل غیر تکست (مثلا .vcf) رو تغییر بده .
    مثلا : چند تا string بگیره و بذاره توی قسمتهای مختلف فایل .vcf
    ممنون میشم اگه کمکم کنید .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: پرکردن یه فایل غیر txt از داخل برنامه ... !

    دوستان لطفا کمک کنید ،
    اگه کسی کامپوننتی برای کار با فایل .vcf داشته باشه ، واقعا ممنون میشم اگه کمکم کنه ...

  3. #3

    نقل قول: پرکردن یه فایل غیر txt از داخل برنامه ... !

    نیاز به کامپوننت خاصی نداره، ساختار متنی داره میتونین ساختارش رو اینجا ببینین vCard
    اما اگر بخواهید بهش تصویر بدین باید از کد زیر استفاده کنید:

    private string EncodeWithString(string ImagePath)
    {
    System.IO.FileStream inFile;
    byte[] binaryData;

    try
    {
    inFile = new System.IO.FileStream(ImagePath,
    System.IO.FileMode.Open,
    System.IO.FileAccess.Read);
    binaryData = new Byte[inFile.Length];
    long bytesRead = inFile.Read(binaryData, 0,
    (int)inFile.Length);
    inFile.Close();
    }
    catch (System.Exception exp)
    {
    // Error creating stream or reading from it.
    //System.Console.WriteLine("{0}", exp.Message);
    //return;
    return exp.Message;
    }

    // Convert the binary input into Base64 UUEncoded output.
    string base64String;
    try
    {
    base64String =
    System.Convert.ToBase64String(binaryData,
    0,
    binaryData.Length);
    }
    catch (System.ArgumentNullException)
    {
    //System.Console.WriteLine("Binary data array is null.");
    //return;
    return "Binary data array is null.";
    }

    // Write the UUEncoded version to the output file.

    return base64String;
    }

    آخرین ویرایش به وسیله razavi_university : دوشنبه 17 خرداد 1389 در 11:52 صبح
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  4. #4

    نقل قول: پرکردن یه فایل غیر txt از داخل برنامه ... !

    اگر باز هم نیاز به کامپوننت دارید، میتونین از این کامپوننت رایگان استفاده کنیدک

    vCard Class Library
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: پرکردن یه فایل غیر txt از داخل برنامه ... !

    ممنون بابت کمکتون
    اما منظورتون از ساختار متنی داره چیه ؟
    میشه با یه مثال ساده توضیح بدید ! راستی اون کامپوننتی هم که معرفی کردید مشکل داشت همه ارور میداد .!
    بازم تشکر .

  6. #6

    نقل قول: پرکردن یه فایل غیر txt از داخل برنامه ... !

    یعنی با textwriter میتونین پرش کنید
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: پرکردن یه فایل غیر txt از داخل برنامه ... !

    خود فایل رو چطوری ایجاد کنم ، با دستور زیر :
    StreamWriter s = new StreamWriter("vCardName.vcf");


    اگه منظورتون این کاره ، قبلا انجام دادم ، فایل ایجاد شده ، ارور داره (باز نمیشه )
    باید پسوند اون رو به .txt تغییر داد تا باز بشه .
    اگه منظورتون چیزه دیگه-ایه ، متاسفانه متوجه نشدم ... !

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: پرکردن یه فایل غیر txt از داخل برنامه ... !

    آقا لطفا کمک کنید ، خیلی گیرشم !!!

  9. #9

    نقل قول: پرکردن یه فایل غیر txt از داخل برنامه ... !



    string myFile = @"C:\me.vcf";

    if (!File.Exists(myFile ))
    {
    using (StreamWriter streamW = File.CreateText(myFile ))
    {
    streamW.WriteLine("First Line");
    streamW.WriteLine("");
    }
    }

    using (StreamWriter sw = new StreamWriter(myFile, true))
    {

    sw.WriteLine("Your Text");

    sw.WriteLine();
    sw.Close();
    }

    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: پرکردن یه فایل غیر txt از داخل برنامه ... !

    ممنون آقا رضوی ...
    مشکلم حل شد ...
    اشتباهم توی نوشته های داخل فایل بود (اینکه چی باید نوشته بشه )
    باز هم تشکر.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: پرکردن یه فایل غیر txt از داخل برنامه ... !

    نقل قول نوشته شده توسط razavi_university مشاهده تاپیک
    نیاز به کامپوننت خاصی نداره، ساختار متنی داره میتونین ساختارش رو اینجا ببینین vCard
    اما اگر بخواهید بهش تصویر بدین باید از کد زیر استفاده کنید:

    private string EncodeWithString(string ImagePath)
    {
    System.IO.FileStream inFile;
    byte[] binaryData;

    try
    {
    inFile = new System.IO.FileStream(ImagePath,
    System.IO.FileMode.Open,
    System.IO.FileAccess.Read);
    binaryData = new Byte[inFile.Length];
    long bytesRead = inFile.Read(binaryData, 0,
    (int)inFile.Length);
    inFile.Close();
    }
    catch (System.Exception exp)
    {
    // Error creating stream or reading from it.
    //System.Console.WriteLine("{0}", exp.Message);
    //return;
    return exp.Message;
    }

    // Convert the binary input into Base64 UUEncoded output.
    string base64String;
    try
    {
    base64String =
    System.Convert.ToBase64String(binaryData,
    0,
    binaryData.Length);
    }
    catch (System.ArgumentNullException)
    {
    //System.Console.WriteLine("Binary data array is null.");
    //return;
    return "Binary data array is null.";
    }

    // Write the UUEncoded version to the output file.

    return base64String;
    }

    سلامِ دوباره
    آقای رضوی ممنون بخاطر جوابهای مفیدتون ...
    ولی من هرچی فکر کردم ، نتونستم این رشته رو به عکس تبدیل کنم !!!(برعکس کار این تابع)
    چون توی یک قسمت از برنامه-م نیاز دارم که این عکس رو به نمایش بذارم (در واقع باید از دیتابیس (یا کارت ویزیت) فراخوانی کنمش)
    ممنون میشم اگه کمکم کنید ...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •