نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: Delete کردن تمامی داده ها

  1. #1

    Delete کردن تمامی داده ها

    میخواهم تمام داده های یک جدول را به یکباره پاک کنم
    از دستور زیر استفاده میکنم همان لحظه DataGrid من خالی میشود اما وقتی فرم را بسته و دوباره باز میکنم داده های قبلی را Load میکند(یعنی در آن لحظه داده ها را فقط از DataGrid پاک میکند ؟؟)
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    						oleDbDataAdapter1.Fill(dataSet11.Alarm_tbl&#41  ;;
    dataSet11.Alarm_tbl.Rows.Clear();
    AlarmDataGrid.Refresh();
    oleDbDataAdapter1.Update(dataSet11.Alarm_tbl&# 41;;

  2. #2
    سلام

    پاک کردن کل داده های یک جدول با یک Stored procedure که دارای یک دستور Delete با شرایط مورد نظر برنامه شما باشد براحتی امکان پذیر است.

    فکر کنم مفهوم ADO.NET تاحدودی برای شما جا نیافتاده این تکنیک بر اساس DisConnected Datasets بنا شده نه
    Live Connections.

    نتیجه:

    ابتدا stored procedure رو صدا بزنید سپس اطلاعات باقیمانده جدول رو درون گرید قرار دهید.

    روز خوش

  3. #3
    متد Clear فقط RowsCollection رو از جدولتون در دیتاست پاک می‌کنه، بدون اینکه RowState مربوط به ردیف‌ها رو به Deleted تغییر بده. اگر می‌خواهید همه ردیف‌های یک جدول رو پاک کنید و تعداد ردیف‌ها هم زیاده، بهتره از Truncate استفاده کنید و بعد دیتاست رو Update کنید.

    *توجه داشته باشید که اگر از MSSQL استفاده می‌کنید و فایل‌های log براتون مهم هستند، نباید از Truncate استفاده کنید، چرا که ردیف‌هایی که بوسیله Truncate پاک شده‌اند ثبت نمی‌شوند. در این مورد می‌تونید از Delete استفاده کنید.

  4. #4
    راجع به Truncate من اطلاعات زیادی ندارم دستور زیر را در oleDbCommand مینویسم اما اجرا نمیشه در MSDN هم چیز زیاد راجع به استفاده این دستور پیدا نکردم ممنون میشم اگه با کد بیشتر توضیح بدید
    Truncate Table Table1

    با تشکر

  5. #5
    Truncate Table tblName یک دستور T-SQL است که فقط روی MSSQL و MSDE اجرا می‌شه. اگر از Access استفاده می‌کنید باید معادل اون رو در Jet-SQL پیدا کنید.

    در BOL یا همون SQL Server Books Online اگر یک جستجو بکنید، می‌تونید اطلاعات Truncate و فرقش با Delete رو پیدا کنید.

  6. #6
    از توجه شما بسیار ممنونم اما مشکل من هم همینه که DataBase با Access است
    اطلاعات Truncate و فرقش با Delete رو پیدا کنید
    در MSDN راجع به تفاوت اینا نوشته بود اما چون در Access این دستو کار نکرد گفتم شاید اشکال از طرز استفاده من از این دستور است. :oops:
    با پیشنهاد جناب Delphi-Clinic از stored procedure استفاده کردم .اما اگه می شد از دستور Truncate در این مورد استفاده کنم بهتر بود :)

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ساختن Delete چند رکورد در دستور SQL
    نوشته شده توسط Chabok در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 29 مرداد 1392, 18:57 عصر
  2. delete
    نوشته شده توسط Samira Azad در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 12 تیر 1386, 15:12 عصر
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 12 اردیبهشت 1386, 12:04 عصر
  4. تشخیص دادن Delete
    نوشته شده توسط benyamin_pc در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مرداد 1385, 00:02 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •