نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: یک سوال در مورد datarow

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    397

    یک سوال در مورد datarow

    سلام
    من وقتی که در برنامه ام از این دستور استفاده می کنم مقدار dr را null نشان می دهد:


    DataRow dr = dataSet11.Tables["titles"].Rows.Find(" title_id");
    یا
    DataRow dr = dataSet11.Tables["titles"].Rows.Find(n ew object[] {dataKey});

    فکر می کنید دلیلش چه می تواند باشد
    متشکرم

  2. #2
    فکر میکنم دلیلش این باشه که به متد Find باید "مقدار" بدهید نه اسم ستون رو. ضمنا Find فقط میتونه از روی ستون‌هایی که جزو PK هستند، ردیفی رو پیدا کنه. مثلا اگر Title_id تنها ستون PK در جدول شما باشه، برای پیدا کردن ردیفی که Title_id اون برابر 10 هست می‌نویسیم:

                long K = 10;			
    DataRow dr = dataSet11.Tables["titles"].Rows.Find(K );


    که البته بسته به نوع متغییرتون در دیتابیس، نوع متغییر K رو هم باید تغییر بدید.

تاپیک های مشابه

  1. اشکال در datarow
    نوشته شده توسط darya_22222 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 مهر 1386, 21:45 عصر
  2. چطور می شه یک datarow خاص رو remove کرد؟
    نوشته شده توسط negar_1986 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 08 مهر 1386, 05:33 صبح
  3. چگو نگی تعریف dataRow
    نوشته شده توسط marmar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 19 مرداد 1384, 07:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •