نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: جدا کردن کلمات یک رشته

  1. #1

    Exclamation جدا کردن کلمات یک رشته(لطفا فورا جواب بدید)

    سلام. اسم متدی رو می خوام که کلمات یک رشته(متن) رو جدا می کنه.
    آخرین ویرایش به وسیله Naghmeh.gh : سه شنبه 18 خرداد 1389 در 02:48 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار میلاد قاضی پور
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    اوج بلند
    پست
    768

    نقل قول: جدا کردن کلمات یک رشته

    اگه میخواید که کلمات رو جدا کنید تا در آرایه قرار بدید یه روش وجود داره اگر هم میخواید که کلمات رو از تو متن در بیاره و جدا جدا نشون بده باز یه روش دیگه که هیچ ربطی به هم ندارن . کدومش منظورتونه ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار میلاد قاضی پور
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    اوج بلند
    پست
    768

    نقل قول: جدا کردن کلمات یک رشته


  4. #4

    نقل قول: جدا کردن کلمات یک رشته

    میتونید از متد
    Split()
    استفاده کنید.
    "This is test".split(' ')

  5. #5

    نقل قول: جدا کردن کلمات یک رشته

    ببینید سوالش اینه گفته متدی بنویسید که کلمات یک رشته را جدا و در آرایه ای از رشته ها قرار دهد! فکر می کنم همون split باشه!؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: جدا کردن کلمات یک رشته

    سلام

    string[] array="my name is Mehdi".Split(" ");

    موفق باشید .

  7. #7

    نقل قول: جدا کردن کلمات یک رشته

    نقل قول نوشته شده توسط اوج بلند مشاهده تاپیک

    ببخشید اگه میشه می خواستم ببینم تو سایت msdn چطوری باید دنبال مطلبی که می خوام بگردم؟ اون لینکی که گذاشته بودین خیلی به دردم خورد.ممنون

  8. #8

    نقل قول: جدا کردن کلمات یک رشته

    یه سوال دیگه هم دارم!چه جوری باید تشخیص بدم یک رشته palindrom هست یا نه؟ اصلا کار palindrom چیه؟!

  9. #9

    نقل قول: جدا کردن کلمات یک رشته

    نقل قول نوشته شده توسط Naghmeh.gh مشاهده تاپیک
    یه سوال دیگه هم دارم!چه جوری باید تشخیص بدم یک رشته palindrom هست یا نه؟ اصلا کار palindrom چیه؟!
    لطفا برای سوال جدیدتون ، تاپیک جدید ایجاد کنید.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: جدا کردن کلمات یک رشته

    اینجا رو ببینید .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •