نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: خطا در insert

  1. #1

    خطا در insert


    Dim cominsert AsNew SqlCommand("insert into bok id_student=@idstudent,name=@name,family=@family,f_ name=@fname,meli_code=@melicode,t_date=@tdate,t_oz viat=@tozviat,reshte=@reshte,maghta=@maghta,addres s=@address")
    Dim idstudent AsNew SqlParameter("@idstudent", txtcodeozv)
    Dim name AsNew SqlParameter("@name", txtnameozv)
    Dim family AsNew SqlParameter("@family", txtfamilyozv)
    Dim fname AsNew SqlParameter("@fname", txtFnameozv)
    Dim melicode AsNew SqlParameter("@melicode", txtcodemeliozv)
    Dim tdate AsNew SqlParameter("@tdate", txttdateozv)
    Dim tozviat AsNew SqlParameter("@tozviat", txttozv)
    Dim reshte AsNew SqlParameter("@reshte", txtreshteozv)
    Dim maghta AsNew SqlParameter("@maghta", txtmaghtaozv)
    Dim address AsNew SqlParameter("@address", txtadresozv)
    cominsert.Parameters.Add(New SqlParameter() {idstudent, name, family, fname, melicode, tdate, tozviat, reshte, maghta, address})
    cn.Open()
    cominsert.ExecuteNonQuery()
    cn.Close()

    اما در خط cominsert.parameters.addخطای زیر رو می ده، لطفا یکی راهنمایی کنه

    The SqlParameterCollection only accepts non-null SqlParameter type objects, not SqlParameter[] objects.
    آخرین ویرایش به وسیله salehbagheri : سه شنبه 18 خرداد 1389 در 10:04 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: خطا در insert

    نقل قول نوشته شده توسط qqq2qqq مشاهده تاپیک
    Dim cominsert AsNew SqlCommand("insert into bok id_student=@idstudent,name=@name,family=@family,f_ name=@fname,meli_code=@melicode,t_date=@tdate,t_oz viat=@tozviat,reshte=@reshte,maghta=@maghta,addres s=@address")
    Dim idstudent AsNew SqlParameter("@idstudent", txtcodeozv)
    Dim name AsNew SqlParameter("@name", txtnameozv)
    Dim family AsNew SqlParameter("@family", txtfamilyozv)
    Dim fname AsNew SqlParameter("@fname", txtFnameozv)
    Dim melicode AsNew SqlParameter("@melicode", txtcodemeliozv)
    Dim tdate AsNew SqlParameter("@tdate", txttdateozv)
    Dim tozviat AsNew SqlParameter("@tozviat", txttozv)
    Dim reshte AsNew SqlParameter("@reshte", txtreshteozv)
    Dim maghta AsNew SqlParameter("@maghta", txtmaghtaozv)
    Dim address AsNew SqlParameter("@address", txtadresozv)
    cominsert.Parameters.Add(
    New SqlParameter() {idstudent, name, family, fname, melicode, tdate, tozviat, reshte, maghta, address})
    cn.Open()
    cominsert.ExecuteNonQuery()
    cn.Close()
    اما در خط cominsert.parameters.addخطای زیر رو می ده، لطفا یکی راهنمایی کنه
    دوست عزیزم خطا رو که نگزاشتین!
    اگه مقدوره پروژه رو up کنید.
    در ضمن یه پیشنهاد : MIcrosoft application block
    اینجور کارا رو راحت می کنه.

  3. #3

    نقل قول: خطا در insert

    نقل قول نوشته شده توسط ricky22 مشاهده تاپیک
    دوست عزیزم خطا رو که نگزاشتین!
    اگه مقدوره پروژه رو up کنید.
    در ضمن یه پیشنهاد : MIcrosoft application block
    اینجور کارا رو راحت می کنه.
    این هم خطایی که می گیره
    The SqlParameterCollection only accepts non-null SqlParameter type objects, not SqlParameter[] objects.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: خطا در insert

    همه پارامترا رو مقدار دادی؟

  5. #5

    نقل قول: خطا در insert

    دوست عزیز
    شما باید برای مقدار پارامترهایی که خالی هستند از DbNull استفاده کنی


    موفق باشی

  6. #6

    نقل قول: خطا در insert


    Dim cominsert AsNew SqlCommand("insert into bok id_student=@idstudent,name=@name,family=@family,f_ name=@fname,meli_code=@melicode,t_date=@tdate,t_oz viat=@tozviat,reshte=@reshte
    ,maghta=@maghta,addres s=@address")
    Dim idstudent AsNew SqlParameter("@idstudent", txtcodeozv)
    Dim name AsNew SqlParameter("@name", txtnameozv)
    Dim family AsNew SqlParameter("@family", txtfamilyozv)
    Dim fname AsNew SqlParameter("@fname", txtFnameozv)
    Dim melicode AsNew SqlParameter("@melicode", txtcodemeliozv)
    Dim tdate AsNew SqlParameter("@tdate", txttdateozv)
    Dim tozviat AsNew SqlParameter("@tozviat", txttozv)
    Dim reshte AsNew SqlParameter("@reshte", txtreshteozv)
    Dim maghta AsNew SqlParameter("@maghta", txtmaghtaozv)
    Dim address AsNew SqlParameter("@address", txtadresozv)
    cominsert.Parameters.Add(New SqlParameter() {idstudent, name, family, fname, melicode, tdate, tozviat, reshte, maghta, address})
    cn.Open()
    cominsert.ExecuteNonQuery()
    cn.Close()


    کلمه address وسطش یه دونه space افتاده

  7. #7

    نقل قول: خطا در insert

    کلمه address وسطش یه دونه space افتاده[/quote]


    همه پارامتر ها رو مقدار دادم، در ضمن تو vb من address رو درست دادم احتمالا تو past کردنش اشتباه کرم

  8. #8

    نقل قول: خطا در insert

    دوست من
    احتمالا یکی از مقادیری که به sqlparameter ارسال میشه Null هست
    به انتهای textbox هایی که از نوع string دیتا میگیرند .tostring.trim اضافه کنید
    مثل این:
    Dim family AsNew SqlParameter("@family", txtfamilyozv.text.tostring.trim)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •