نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چگونه یک DataTable رو داخل SQL Server بریزیم؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    631

    چگونه یک DataTable رو داخل SQL Server بریزیم؟

    با سلام
    چطوری یه DataTable رو داخل SQL Server 2005 بریزیم؟
    لطفا راهنمایی کنید.
    متشکرم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: چگونه یک DataTable رو داخل SQL Server بریزیم؟

    منظورت اینه که میخوای جدول رو تو SQL Server بسازی یا اطلاعات رو تو یه جدول SQL Server وارد کنی؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    631

    نقل قول: چگونه یک DataTable رو داخل SQL Server بریزیم؟

    نقل قول نوشته شده توسط s.khoshfekran مشاهده تاپیک
    منظورت اینه که میخوای جدول رو تو SQL Server بسازی یا اطلاعات رو تو یه جدول SQL Server وارد کنی؟
    منظورم اینه که یه دیتاتیبل دارم . میخوام کلیه اطلاعات اونو وارد یه جدول در SQl کنم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    631

    نقل قول: چگونه یک DataTable رو داخل SQL Server بریزیم؟

    کسی نیست کمکم کنه؟
    خیلی نیاز دارم.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: چگونه یک DataTable رو داخل SQL Server بریزیم؟

    از sqlDataAdapter استفاده کن و براش یه InsertCommand تعریف کن و بعد از متد Update() کلاس sqlDataAdapter استفده کن!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •